mar.cz Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 jen jezdi na skůtru a v zimě si naraž na hlavu beranici a na ni přilbu tak to si měl tu helmu o 2 čísla větší ne ;) Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 ;) :( :) to ti bylo o dvacet min a byl jsi krásnější vid? Abych ti tu beranici nepřivezl na Rozkoš,chytroline :P já byl krásnější a tys neměl ještě srst :P Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Romča:náhodou co já vím tak Palo snad přemýšlel o nějakém skutru...maxiskůtru:-)nebo ho to pustilo...? Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 ČAUTE TAK AUTO JSME NESTIHLI, PŘIJEDU bohužel AŽ V SOBOTU Deko: v kolik vyjiždíš že by jsme jeli spolu? Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 Tak já asi až zítra po ránu... V noci jsem jezdil a uvidím jak mě bude až dorazím dom z práce,ale cesta je dlouhá a nemám ani nic zabaleno... Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 Tome KOUKEJ DORAZIT aspoň bude sranda ;) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 Pratele budik nastaven jdu chrnet, rano se mam hlasit u Rolby a pak jedu Rozkos. Auto je jaks taks pripravene, ja vubec snad z tech veci co mam pro Vas na sraz nic nezpomenu. Nemam vytistenou vjezdovku. Zdar bejku!V kolik mas v planu teda vyjet od Rolby? Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 tak já mám sbaleno snad jsme s bráchou nic nezapomněli, teď jedu naleštit Oktu a kolem cca 12 budu vyrážet z prahy Marty takže pokud pojedete taky tak nějak dejte vědět. Jen ještě přemýšlím že prvních 30km nepojedu po dálnici Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 Šterny: Draku jel bych rád,ale na rovinu řeknu, že mě nestojíte za to abych po cestě někde rozbil auto, sebe, ženu a kočku. ;-) Celou noc jsem jezdil, takže potřebuju trochu pospat až dorazím z práce. A jestli tam mám dorazit někdy pozdě v noci to raději pojedu brzy ráno. Jsem domluven s Romčou že se s nimi sejdu v 9:30 v HK a pojedeme společně. Navíc je tam ještě jedna malá komplikace,ale do neděle bych velice rád vydržel. ;-) Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 To budu zvědavej, kdo všechno bude v sobotu ráno u Romaria Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 Já taky... Prý cca 7 aut, když připočtu sebe... Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 Takze pomalu vyrazim z Chomutova smer CESKA SKALICE... Pocasi budeme mit LUXUSNI... ;) Beru sebou i nekolik Reflexnich samolepek WWW.OCTAVIACLUB.CZ pod SPZ, kdyby mel nekdo zajem, tak na me staci na srazu houknout... :( Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 (upraveno) no vidim ze to nabera na obratkach len ja sa musim potit v tejto zasranej kancelarii Upraveno Září 2, 2011 uživatelem juraj351 Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 Tak ja zpet v Kobylisech, ted to vyslapnu pesky k Rolbe a zjistim jestli uz z toho Jarda konecne udelal toho superba. Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 no vidim ze to nabera na obratkach len ja sa musim potit v tejto zasranej kancelarii Taky se pařím v kanclu ještě... ;-) Tak ja zpet v Kobylisech, ted to vyslapnu pesky k Rolbe a zjistim jestli uz z toho Jarda konecne udelal toho superba. Dal jsi mu alespoň pořádnej váleček a majzlík s kladívkem? Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 Tak v Hradci Králové v sobotu v 9:30 se připoji mimo jiné i Mobby ze Slovenska,Viktor MPi,přislíbil to i Doli,pak Spooky1,Jofree,jedno RS II,možná Juraj a ted mi psal i Bazy takže kdo by chtěl odjiždět z HK tak dejte vědět.Ráno proběhne kávička a drobné občerstvení Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 OKI Rome tak 9:30 v Hradci potvrdene mozno aj skor musim pozret este tu trasu lebo neviem ci trafim ked tak mi napis sms keby som nechodil kontakt v podpise Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 Fajn! Dojed, neni problém ;) Dostaneš snidaní a pofrčíme dál Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 to : juraj351, ak chceš pripoj sa , ja odchádzam z blavy tak cca o 5:30... Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 Před chvílí jsem to na Rozkoši zabalil a jel domu....stojí to tam za prd.. :lool: Nééé jen jsem klukum pomohl postavit stany a nějaký drobnosti a musím na noční.. Počasí je luxusní a bylo pěkný teplo na tom slunku.Zítra ahooj... Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 Tak kdyz se pridal Bazy a Juraj, mohu se prisrat taky? Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 jj, taky bych se pridal, pokud bude mozno. samo snidane neni podminkou Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 oki hosi tak to sa tesim staci kafe ranajky budu doma rano Deko: mozem teda dat to stretko v olomouci a ist spolu do hradca ?? mobby: kadial ides ?? ja pojdem o 6:00 cez makov smerom na olomouc Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 tak já mám už týden v háji koleno takže nikam bohužel nejedu (poád je oteklý a bolí :-() sakra :-( doufám, že bude předvánoční besídka na Taláku. Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 inac berem so sebou neaku foliu a kto bude mat zaujem moze pozriet na malu ukazku aplikacie kam nechate sa prekvapit ale vyzera to good Vittorio: bude moznost pripojit sa k sieti na 220V ??? asi pisem neskoro :lool: Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 kde máte ten sraz v Hradci???? Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 (upraveno) niekde na tejto ulici ul.Františka Tichého 363/14,Hradec Králove snad trafim ok idem do hajan nech to rano neprespim tak zajtra hosi Upraveno Září 2, 2011 uživatelem juraj351 Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 když to stihnu, tak se připojim, ráno ještě musim do MB. Romariooo bude rád kluk jeden ušatej Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 (upraveno) Ty wogo!!! :D To je paráda.Z H:K ode mě pojede přes 12 aut Ted psal Buml,předtim mi psal Rostik takže všichni jste vitání hošánci :) Musite jet na viadukt,za viaduktem první světla doleva,po 300 metrech doprava do zákazu vjezdu,těsně před zákazem je uzavirka,dáte se doleva pak doprava a zase doprava.Do navigace zadejte ulici Františka Tichého 14 Snad mi do rána nečornou Octávku :lool: Upraveno Září 2, 2011 uživatelem romariooo Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 Mi t+ě dyžtak svezem ;-) No jdu dobalit a spát... budík na 4:45 je neúprosnej... ;-) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky