pešír Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 budíček bando!!!!!! vyskočte a všichni směr ul Fr. Tichého HK Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 Někdo vstává někdo přišel z p ráce... Dám si luxusní 2,5h spánku a valím směr Rozkoš. Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 Ahoj Romčo.Jestli to neva,přijedu s Rosťou.Každý vlastním vozem.Praha zdraví Hradec. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 Jasná zpráva Snidaně se už chystá takže v pohodě.Snad ty auta na tu půlhodinku někam narveme Venku to vypadá na hodně krásný den!!! Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 jj, počasí tentokrát luxusní, a plac ještě lepší, kluci uspořádali stany jinak a je to bomba , takže se máte na co těšit a jeďte opatrně, ať nejsou pomuchlané plechy nebo něco horšího, letos se to nějak nedaří Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 Ty wogo! U nás v ulici už neni kde parkovat ještě čekáme na přátele ze Slovenska a vyrážime Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 Aby z toho nebyl sraz OC v Hradci Králové místo na Rozkoši to by Viktor neměl radost. Nahoď foto. Docela mně zajímá kolik se do tý nudle vejde Octulí. :lool: Hoši pořádně ji oslavte Odkaz ke komentáři
pavel27 Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 Nazdar kamarádi, my letos bohužel nedorazíme :-( ,tak když to půjde tak sem průběžně hoďte nějaký fotky ať vidím o co přicházím a můžu být o to víc nasranej... Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 Zdarec hosi no akurat som zaparkoval doma na dvorku hrozna cesta tak este raz bolo super pozdravujem vsetkych s ktorymi som sa nerozlucil ale vazne som sa ponahlal aby som v ako tak dobrom case prisiel odmov a urcite sa tesim na buduce ale to uz ostanem na noc to si zariadim Ol@f: tu listu co si chcel ak ti to neurobi nikto iny tak sa stavim v Brne niekedy a nalepim ti to aj len tak na skusku dnes sa mi vazne nechcelo dnesny den bol pre mna maximalny relax Jo a este jedna vec gratulace vitazom a cest porazenym :lool: dobru noc Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 Tak jsem dorazil domu. Diky za setkani a taky za poharek. Vubec jsem to necekal + pan celkovy vitez Bazy Gratulace velika!!!!!!! Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 (upraveno) Juraj a Deko: Upraveno Září 3, 2011 uživatelem jar_da Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 Miro: tak tady jsou fotky z HK. :lool: 14 autáku přijelo z naší minipidi ulice Další fotky až se vyspim...bylo to náročny ale stálo to za to. Moc děkuju všem za hlasy,za maso,za pokec Bylo to moc fajn-povedená akce :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 (upraveno) ... Upraveno Září 3, 2011 uživatelem jar_da Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) Misíme poděkovat tomu nahoře že nám zajistil opravdu exkluzivní počasi To fakt nemělo chybu. Škoda že tam někteři nedorazili :) Mě osobně tam chyběl z kluků Holy,Houmik,MichalK se Stormikem,Frigo,Mira,Davon a Doli :lool: Odpo ztáhnu ještě nějaky momentky a pošlu je sem.Krásný den všem P.S a škoda té špinavé vody,včera by se to náramně hodilo tam skočit :D Upraveno Září 4, 2011 uživatelem romariooo Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 tak za nás musím říct, že sraz se vydařil, vše proběhlo klasicky v klidu a pohodě, rád jsem zase viděl známý ksichty a pokecal s nimi Doufám, že se zase uvidíme v zimě na Taláku. A dík všem co hlasovali za pohárek jediný co jsem skutečně nepochopil byly ty 2 natuněný Octávky jejíchž majitele nikdo neznal a hned po vyhlášení zmizeli jak pára nad hrncem ...... Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 skoda ze mi to letos nevyslo. kdyz bylo konecne i dobry pocasi :D Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 super sraz jako minuly rok a uz se tesim na dalsi snad bude taky tak paradni pocasi jako letos :) slo by tady napsat vsechny viteze poharu? :D Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Miro: tak tady jsou fotky z HK. :) 14 autáku přijelo z naší minipidi ulice :D Další fotky až se vyspim...bylo to náročny ale stálo to za to. Moc děkuju všem za hlasy,za maso,za pokec :D Bylo to moc fajn-povedená akce :) No teda pane jo plná ulice Octulí musela to být atmosféra jako bejk. :) A koukám Spooky1 už má konečně Céčko :) Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Tak nieco odomna ani som nevedel co som vsetko pofotil :) musim to este prebrat :D P.S. dvojičkam sa vzdycku zira jenom na prdel :) Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) Spooky už má Céčko docela dobu... :D Jinak sraz opradu super. Jak napsal Roman škoda vody na koupačku by to opravdu bylo.. PETR: Nenaděláš nic. Přijeli si pro poháry tak je pobrali a zmizeli... Octávky to byly a práce na nich bylo udělaný spousta. Dokonce aj po ose přijeli pokud se nepletu... Upraveno Září 4, 2011 uživatelem Spooky1 Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Sraz byl po všech stránkách v pohodě a počasí na 1.Rád bych poděkoval všem klukům a holkám,kteří se postarali o perfektní organizaci.Gratuluji všem co dostali pohárky a i já moc děkuji těm,co mi k mému pomohli. Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Tak už jsme taky přijely chcitaky podekovat všem kamaradum a ostatním lidem hlavne organizatorum a kuchařum za steaky :D bylo super a Gratulace vítězum, i když z O1 toh ze zelenou vzal poharek a hnedka zmizel a z oranzovou dal radsi k chatce nez aby jel na spolecne foto ale co uz...... Bylo SUPER... Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) zdravim Vás všechny, tak už jsme v pořadku dojeli do Ostravy!! chtěl bych poděkovat organizátorum za super sraz !! Ol@fovi za super steaky :)!! gratuluji vítězum!!! a taky chci poděkovat všem kteří mi dali hlasy a tim mi pomohli k prvnímu uspěchu!!! ještě jednou díky moc a těším se na vas všechny další rok a zapoměl jsem velké díky patří Romariooovi za přatelské přivítaní a super pohoštění a něj doma!!! Díky super spanilá jízda před srazem :D Upraveno Září 4, 2011 uživatelem Bazy Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) jsem doma, ráno ještě prohlídka Josefova a tradá dom. Děkujem za parádní víkend mezi supr lidmi :) abych to shrnul: "přijel jsem, viděl jsem, snědl jsem, odjel jsem" :D a příští rok už doufám opravdu dorazim koktou, když už mi to Ol@f nařídil a podplatil :) Bazy: neděkuj mi, já vim jak to bylo... kdybych nestál u tebe, tak nevyhraješ :D Upraveno Září 4, 2011 uživatelem pešír Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) pár foteček :) Pešíre: nevadí že jsem ti nezadelaL značku :) kdyby jsi chtěl tak ti mužu nechat udělat takovou jakou jsem měl já :D :) jinka maš pravdu jak jsi stal vedle me :D Upraveno Září 4, 2011 uživatelem Bazy Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 i ja se pripojuji k podekovani za dobre pripraveny sraz, jen sem doma dostal pojeb, ze sem nic neprivez z tomboly :) P.S. jdu spat :D Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 SOS.Hrabě zavřel v autě klíče a nemaji náhradní-jsou pořád ještě v campu.Víte jak by šli otevřit řidičovy dveře??? Jinak obvolávám nouzové otevirání dveři ale zatim neuspěšně. :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) Romane zkus T. Marka z Olfincaru P.s. v Náchodě je dealer AutoBranka Upraveno Září 4, 2011 uživatelem jar_da Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Ty woe...Octávka je teda hodně průser co se týče zavřených dveři.Našel jsem člověka co ji dokáže otevřit ale je to 2500,- včetně dopravy :D Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Romario: nebylo by lepsi vylomit zamek ? pokud ho Hrabe nema zaslepeni, potom by jsi ho mohl zaslepit a nemus davat zamek, pokud ma u ridice zamek a u spolujezdce vylomil by radsi u spolujezdce otevreni za 2500 ooooo Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky