Přejít na obsah

3.OCTAVIA SRAZ 2.-4.9.2011

Doporučené příspěvky

Šterny: Draku jel bych rád,ale na rovinu řeknu, že mě nestojíte za to abych po cestě někde rozbil auto, sebe, ženu a kočku. ;-) Celou noc jsem jezdil, takže potřebuju trochu pospat až dorazím z práce. A jestli tam mám dorazit někdy pozdě v noci to raději pojedu brzy ráno. Jsem domluven s Romčou že se s nimi sejdu v 9:30 v HK a pojedeme společně. Navíc je tam ještě jedna malá komplikace,ale do neděle bych velice rád vydržel. ;-)

Odkaz ke komentáři
no vidim ze to nabera na obratkach len ja sa musim potit v tejto zasranej kancelarii :huh:

Taky se pařím v kanclu ještě... ;-)

Tak ja zpet v Kobylisech, ted to vyslapnu pesky k Rolbe a zjistim jestli uz z toho Jarda konecne udelal toho superba.

Dal jsi mu alespoň pořádnej váleček a majzlík s kladívkem?

Odkaz ke komentáři

Tak v Hradci Králové v sobotu v 9:30 se připoji mimo jiné i Mobby ze Slovenska,Viktor MPi,přislíbil to i Doli,pak Spooky1,Jofree,jedno RS II,možná Juraj a ted mi psal i Bazy takže kdo by chtěl odjiždět z HK tak dejte vědět.Ráno proběhne kávička a drobné občerstvení :huh:

Odkaz ke komentáři

Ty wogo!!! :D To je paráda.Z H:K ode mě pojede přes 12 aut :palec: Ted psal Buml,předtim mi psal Rostik takže všichni jste vitání hošánci :)

Musite jet na viadukt,za viaduktem první světla doleva,po 300 metrech doprava do zákazu vjezdu,těsně před zákazem je uzavirka,dáte se doleva pak doprava a zase doprava.Do navigace zadejte ulici Františka Tichého 14 Snad mi do rána nečornou Octávku :lool: :angry:

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...