Přejít na obsah

3.OCTAVIA SRAZ 2.-4.9.2011

Doporučené příspěvky

Zdarec hosi no akurat som zaparkoval doma na dvorku hrozna cesta :angry: tak este raz bolo super pozdravujem vsetkych s ktorymi som sa nerozlucil ale vazne som sa ponahlal aby som v ako tak dobrom case prisiel odmov a urcite sa tesim na buduce ale to uz ostanem na noc to si zariadim

Ol@f: tu listu co si chcel ak ti to neurobi nikto iny tak sa stavim v Brne niekedy a nalepim ti to aj len tak na skusku dnes sa mi vazne nechcelo dnesny den bol pre mna maximalny relax :palec:

Jo a este jedna vec gratulace vitazom a cest porazenym :lool: dobru noc

Odkaz ke komentáři

Misíme poděkovat tomu nahoře že nám zajistil opravdu exkluzivní počasi :palec: To fakt nemělo chybu.

Škoda že tam někteři nedorazili :) Mě osobně tam chyběl z kluků Holy,Houmik,MichalK se Stormikem,Frigo,Mira,Davon a Doli :lool:

Odpo ztáhnu ještě nějaky momentky a pošlu je sem.Krásný den všem :angry:

P.S a škoda té špinavé vody,včera by se to náramně hodilo tam skočit :D

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

tak za nás musím říct, že sraz se vydařil, vše proběhlo klasicky v klidu a pohodě, rád jsem zase viděl známý ksichty a pokecal s nimi :angry: Doufám, že se zase uvidíme v zimě na Taláku.

A dík všem co hlasovali za pohárek :palec:

jediný co jsem skutečně nepochopil byly ty 2 natuněný Octávky jejíchž majitele nikdo neznal a hned po vyhlášení zmizeli jak pára nad hrncem ......

Odkaz ke komentáři
Miro: tak tady jsou fotky z HK. :) 14 autáku přijelo z naší minipidi ulice :D

Další fotky až se vyspim...bylo to náročny ale stálo to za to.

Moc děkuju všem za hlasy,za maso,za pokec :D Bylo to moc fajn-povedená akce :)

No teda pane jo plná ulice Octulí musela to být atmosféra jako bejk. :)

A koukám Spooky1 už má konečně Céčko :)

Odkaz ke komentáři

Spooky už má Céčko docela dobu... :D

Jinak sraz opradu super. Jak napsal Roman škoda vody na koupačku by to opravdu bylo..

PETR: Nenaděláš nic. Přijeli si pro poháry tak je pobrali a zmizeli... Octávky to byly a práce na nich bylo udělaný spousta. Dokonce aj po ose přijeli pokud se nepletu...

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

zdravim Vás všechny,

tak už jsme v pořadku dojeli do Ostravy!! chtěl bych poděkovat organizátorum za super sraz !! Ol@fovi za super steaky :)!!

gratuluji vítězum!!! a taky chci poděkovat všem kteří mi dali hlasy a tim mi pomohli k prvnímu uspěchu!!!

ještě jednou díky moc a těším se na vas všechny další rok

a zapoměl jsem velké díky patří Romariooovi za přatelské přivítaní a super pohoštění a něj doma!!! Díky

super spanilá jízda před srazem :D

Upraveno uživatelem Bazy
Odkaz ke komentáři

jsem doma, ráno ještě prohlídka Josefova a tradá dom. Děkujem za parádní víkend mezi supr lidmi :)

abych to shrnul: "přijel jsem, viděl jsem, snědl jsem, odjel jsem" :D

a příští rok už doufám opravdu dorazim koktou, když už mi to Ol@f nařídil a podplatil :)

Bazy: neděkuj mi, já vim jak to bylo... kdybych nestál u tebe, tak nevyhraješ :D

Upraveno uživatelem pešír
Odkaz ke komentáři

pár foteček :)

Pešíre: nevadí že jsem ti nezadelaL značku :) kdyby jsi chtěl tak ti mužu nechat udělat takovou jakou jsem měl já :D :) jinka maš pravdu jak jsi stal vedle me :D

post-6667-1315144042_thumb.jpg

post-6667-1315144176_thumb.jpg

post-6667-1315144232_thumb.jpg

post-6667-1315144284_thumb.jpg

post-6667-1315144310_thumb.jpg

post-6667-1315144366_thumb.jpg

post-6667-1315144394_thumb.jpg

post-6667-1315145343_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Bazy
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...