Guest Radek-HK Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Chtěl bych se zeptat,jestli v knížce Jak na to najdu popis výměny rozvodů na O1 TDI ? Měl jsem do teď benzínový auta,nerad bych něco zvojtil a radši bych si koupil toho tištěného rádce,ale pokud tam najdu to,co potřebuju... :-). Děkuju za radu. Radek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 na netu se pohybuje dílenská příručka.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Radek-HK Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Mohl by jsi mi poradit,kde bych ji nasel ? Jsem tu kratce a i Octavii mam teprve mesic,tak jeste nevim kde co hledat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 na Internetu jsi jak dlouho ? už v mat. školce obor IT dětí vědí, že pan Google ví "vše" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 nejsem si jist jestli odporuje pravidlům fora dávat odkazy na warez... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 příspěvek upraven ..... bez odkazu .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 jj zadny odkaz na warez... Jinak jestli se stanes clenem fora, budes mit pristup do sekce, kde je toho mraky... Je tam toho dost... ver mi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.