Přejít na obsah

OII RS FL modrá race

Doporučené příspěvky

Aj VIN by pomohol... Obávam sa ale, že už je na súčiastky a komponenty sa pomaly začnú objavovať po bazároch na webe...

Fakt je ale ten, že sa aj u nás začínajú množiť ukradnuté a hlavne vykradnuté OIIFL - zámok na dverách je neporušený, nikde žiadne viditeľné poškodenie, je vylomená jedine spínacia skrinka a ukradnutý airbag + navigácia/rádio.

Odkaz ke komentáři

viz. příspěvek č.3.. taky si myslím, že je už rozebraná nebo na Ukrajině na novejch papírech.. ale kdo ví, pro jistotu jsem to sem dal..

Tak to je mi fakt lito,kde se to ukradlo s toho dvorku kde auto parkuje?Bylo nejak zamcene nebo kde stalo?

Ted prej maj specialni klic kterej vlozi do zamku otevrou dvere,strci klic do spinacky a nahrajou novej imobilizer,prej otazka 12 sekund a jedou

už se to řeší tady :angry:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...

Tak to je mi fakt lito,kde se to ukradlo s toho dvorku kde auto parkuje?Bylo nejak zamcene nebo kde stalo?

Ted prej maj specialni klic kterej vlozi do zamku otevrou dvere,strci klic do spinacky a nahrajou novej imobilizer,prej otazka 12 sekund a jedou

Tak na tenhle postup ,je jediná rada bud dát OBD zasuvku jinam :) nebo přerušit linky nejlip jiný dalkovým na vic ktarý budete brát jen na diagnostiku , takovou věc si zvládne prumněrný kutil doma v garage

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...