Gowster Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Ve zkratce: Pro ty, kterym nezbyva ani spetka casu na prostudovani zmen, uvedu alespon velmi zkracene TOP SEVEN primo do teto zpravy: - reflexni prvky (vesta, sle, odev) jsou nyni nejen povinnou vybavou, ale musite je take pouzivat, a to pri pohybu mimo vozidlo na pozemni komunikaci v pripade nouzoveho stani mimo obec - policie Vas muze primo ze silnicni kontroly odeslat na technickou kontrolu do prislusneho zarizeni, neni-li zajizdka delsi nez 8 km, a pokud zjisti na vozidle vaznou ci nebezpecnou zavadu, naklady kontroly zaplatite - zimni pneumatiky jsou nove povinne od 1. 11. do 31. 3. za nepriznivych podminek na vsech pozemnich komunikacich (doposud jen tam, kde byly dopravni znacky "Zimni vybava") - Obecni policie uz kvuli mereni nemusi "vystavovat" znacky MERENI RYCHLOSTI a KONEC MERENI RYCHLOSTI - pokud se Vam podari nasbirat 12 bodu a odeberou Vam ridicske opravneni, pri zadosti o jeho navraceni budete podrobeni mimo jine dopravne psychologickemu vysetreni - tajne zavody budou zrejme jeste tajnejsi, nebot ucast na nich je nyni zakonem zakazana a pri poruseni zakazu muze policie mimo jine zadrzet vozidlo az na 48 hodin - doslo k vyznamne uprave prestupku i jejich bodoveho hodnoceni, uz kvuli tomu doporucuji prostudovat material na vyse uvedenem odkazu, v jehoz zaveru najdete novou tabulku poruseni predpisu s bodovym ohodnocenim. Celé znění: http://lms.instructor.cz/info_ridici/doc/1...enypravidel.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Patriku: moc dobrá informace si myslim pro nás pro všechny :D Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Moc zajímavý. i to že můžou řidiče vyzvat k průjezdu mobilní technickou stanicí která ovšem musí bejt do 8km... By mě zajímalo jestli dostanu pokutu rovnou když nevjedu na ty brzdový válce na tý technický :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 ti tam dají prkýnko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 A když technickou projdu a zjistí, že mám vše v pořádku zaplatí mi jí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 pak podle mě nic neplatíš ale pokud zjistí nějaký prohřešek tak jí zaplatíš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 ti tam dají prkýnko prkýnkem tam vjede, ale hupsne jim tam na břicho :D když bude zjištěna závada, tak platí hříšník jinak samozřejmě stát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 Já vím, že se to nějak řešilo, že byla i možnost, že si to zaplatíš sám. B) Pořádně jsem to nečetl a je to tam v tom příspěvku dokonce napsáno Jsem zvědavý, jestli to bude fungovat a nebo to poliši budou používat k buzeraci řidičů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
warhead Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 Teda to si staci u tuningove prosluleho mista udelat STK, upozornit polise at posilaj vsechny "podezrely" laminaty a mam vejvar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 (upraveno) Já si myslím, že auto, které nesplňuje STK, nemá na silnici co dělat. Proti tuningu vůbec nic nemám, líbí se mi upravená auta, ale pokud nesplňují, tak ať nejezdí. Upraveno Srpen 2, 2011 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 tak tak, auto by mělo být OK. nesnáším dýmovnici přede mnou ať benzín a nebo naftu když se z toho hulí jak z komína 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.