Vl@dik Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 Zdravím, mám otázku. jelikož couvám často s vozíkem, udělal jsem si vypínač pípáku na parkovací senzory. teď mě začalo zlobit to, že když je to opět zapnuté, tak to pískne úplně jiným tónem jako že je aktivován a pak už to nepíská vůbec. Dá se to zjistit přes VAG??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 dá, načti jednotku parkovacích senzorů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vl@dik Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 dá, načti jednotku parkovacích senzorů oki, díkes, zítra vyzkouším. Já si myslím, že by to mohlo tím vypínačem vyhodit nějakou chybu a proto to nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vl@dik Odesláno Červenec 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 Tak hotovo, načetl jsem chybu, smazal a vše zase funguje. Jen mě celkem štve to, že když couvám s vozíkem, tak to musím poslouchat. a když to nechám přes ten vypínač, tak budu muset tu chybu mazat pořád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 dej ten spínač na pozici 5 proti zemi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vl@dik Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 dej ten spínač na pozici 5 proti zemi Teď přesně nevím jak to myslíš ;) nebylo by prosím nějaké schémátko??? Nerad bych něco po***l 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 stáhni si dílenskou a nebo jestli někdo má schéma jen parkováku nebo tážného na OI já to v domácím pc nemám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 (upraveno) Pokud zapojíš vypínač na dobré místo od parkováků nebude to hlásit nic ale je to dost nepohodlné a člověk na to musí myslet.....lepší by bylo zprovoznit automatické odpojování přes zásuvku tažného.....MRS. Upraveno Srpen 2, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.