Přejít na obsah

modrá RS

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...

A JE TO TU, VIANOCE tento rok zacali o nieco skor, presne 2.11.2011 o 11:00hod, ked som si predcasne prevzal NEW RS ( mala byt az 2.1.2012). Foto prikladam: 2,0 Tdi, Bolero, 18" Zenith zamenim za nieco atraktivnejsie, zatial su tam zimne 16" Ronal. V utorok sa ide lepit karbon a okna, foto doplnim.

Rozdiel oproti starej, zatial pocitovo velky. Tichsi motor CR, lepsia vybava v zaklade.

post-13610-0-62788800-1320438484_thumb.jpg

post-13610-0-21523300-1320438507_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

dakujem za opravu ohladom nazvu elektronov.

Vie mi niekto poradit, kto v okoli PD alebo TT, vie prestriekat kolesa na ciernu lesklu ? Na starej RS som mal MAM 7 sede a daval som ich do ciernej ( origo boli grafit. ), s pripravou na striekanie som sa narobil ako pako a za striekanie som dal cca 100 eur.

Pokial to bude viac ako 150 eur, kaslem na striekanie a kupim Tomason TN5, maju dobre ET a sirku rafku, a hlavne to bude krajsie ako Neptuny...

post-13610-0-22058200-1320527018_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Gratulujem, nech dobre slúži :pivo: Do čiernej chceš dať Neptuny? Skúsim sa spýtať, ja som za prestriekanie 4 diskov na pôvodnú striebornú platil 80 euro, ale bolo to ešte minulý rok a po známosti :wub:

Vieš spraviť foto interiéru? Hlavne ma zaujímajú koberčeky, Lubino dával foto kamarátovej RSy a má obyčajné koberce, nie tie so šedým lemovaním...

Odkaz ke komentáři

Gratulujem, nech dobre slúži :pivo: Do čiernej chceš dať Neptuny? Skúsim sa spýtať, ja som za prestriekanie 4 diskov na pôvodnú striebornú platil 80 euro, ale bolo to ešte minulý rok a po známosti :wub:

Vieš spraviť foto interiéru? Hlavne ma zaujímajú koberčeky, Lubino dával foto kamarátovej RSy a má obyčajné koberce, nie tie so šedým lemovaním...

80 eur za striekanie je zadarmo, ked si predstavim tu pracu a samotny material. Nemas problem s odlupovanim laku a farby ?

Koberceky som dostal gumenne ( pouzivam teraz ) aj textilne presivane sedou nitou ( cakaju na jar ).

Odkaz ke komentáři

Nuz na tej modrej to ET35 uz vpredu kapanek trci. Nehovoriac o zmene negativneho polomeru riadenia na pozitivny...

Ved prave ET 35 stale vaham, trosku to trci, len neviem zohnat elektrony ( ktore by sa mi pacili ), s ET 40 a 8". zatial tam planujem dat Tomason TN5 8,5x18 ET40, ale to bude este o 1,5 mm viac vytrcene ako som mal na predchadzajucej ( 8x17 ET35 ). Preto jedna z moznosti je prestriekanie Neptunov na cierno a vytiahnut ich podlozkami. Do marca este daleko, hadam to poriesim do vtedy... :wallbash:

ESTE JEDNA MALICKOST, VONI NOVEHO AUTA SA MALO CO VYROVNA :pivo:

Odkaz ke komentáři

80 eur za striekanie je zadarmo, ked si predstavim tu pracu a samotny material. Nemas problem s odlupovanim laku a farby ?

Koberceky som dostal gumenne ( pouzivam teraz ) aj textilne presivane sedou nitou ( cakaju na jar ).

Mal som ich na predošlom aute, odjazdil som na nich jednu sezónu a nebol problém ani s olupovaním, ani s nejakým poškodením farby. Keď som ich kúpil, jedno bolo samá ryha od obrubníkov, takže určite ho aj tmelili a opravovali a aj pri predaji auta boli disky ako nové.

Áno, koberčeky sú po okraji prešívané šedou niťou, ale aj ten lem dokola bol pôvodne zo šedej látky. Podľa všetkého ale už je aj ten lem čierny, šedá zostala len niť.

ESTE JEDNA MALICKOST, VONI NOVEHO AUTA SA MALO CO VYROVNA :pivo:

Absolútny súhlas :pivo: V RSe navyše okrem vône auta aj nádherne voňajú tie kožené sedadlá :wub:

Odkaz ke komentáři

prikladam jednu foto zo stredy ( ked bude cas spravim krajsie foto ), trosku sme sa pohrali s foliami. Juraj351, prepac, predbezne sme boli spolu dohodnuty na polepe, no neskor som nasiel chalanov v Galante ( blizsie k TT ),kde spravili aj folie na okna.

maska, strecha, stlpiky - karbonova folia

spodok naraznika - cierna matna folia

Este dam spatne zrkadla do ciernej matnej, na zadne kridlo zozeniem karbonovy dolep ( ala BT design ), zadny difuzor, na jar nahodime Tomason TN5 a hadam to bude vsetko....?

Dakujem wrapp-fol.sk

post-13610-0-21283400-1321038358_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ja bych se tech pruzin -5cm (ze serie) treba od H&R nebal..Mel jsem je v merku a zda se to byt v pohode,co sem to tak studoval,tak na tom jezdi dost velka cast RS co jsou na nemeckejch forech a je to ok...

Cena podvozku se muze pohybovat, (pokud nebudes chtit dat neco low cost jako je Vmaxx), tak pocitej tak od 14 - 45tis KC..Pak uz zalezi na vyberu..

Odkaz ke komentáři

jestli budes davat zrcatka do folie urcite prihod fotky a popis jak se to delalo... mam na to taky zalusk :D jen me desi ten pruh co je na okrajich (aby to slo dobre udelat) jinac chvaliim mas to pekne :) jak chces delat to kridlo?? take o nem uvazuji a prave bych ho chtel take polepit neco ve stylu BT celou horni plochu do cerny

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

jestli budes davat zrcatka do folie urcite prihod fotky a popis jak se to delalo... mam na to taky zalusk :D jen me desi ten pruh co je na okrajich (aby to slo dobre udelat) jinac chvaliim mas to pekne :) jak chces delat to kridlo?? take o nem uvazuji a prave bych ho chtel take polepit neco ve stylu BT celou horni plochu do cerny

Dakujem... :) toto vzdy potesi. Zrkadla dam zrejme nastriekat, folia bude problem, neda sa to spravit z jedneho kusa, muselo by sa nadliepat a toho sa chcem vyvarovat, ten nezmyselny zliab netusim naco to tam davali... Zadne kridlo urcite tak ako je v BT, len ta cena je priserna, budem sa musiet pomrvit na nete a nieco podobne zohnat.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...