Honza9007 Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 Aleši, za názor nemáš vůbec co děkovat. Rád říkám věci přímo a narovinu. Brzdy vypadají ok Má tu kombinaci Brembo Max+Ferodo desky už někdo odzkoušenou, anebo budeš průkopníkem? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Duben 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Honza9007 to nevim jestli tady nekdo na oc ... ale na jinych forech jsem nasel par lidi co uz je maji odskouseny :) navic pred ferodackyma tam byly desticky bremba .. ty byly dobry akorat dost spinily a kdyz jsem je sjel tak jsem prave patral ..a docetl jsem se ze funguji i feroda a navic mam ve vsi souseda ktery dela pro ferodo a prodava je ..a taky co cert nechtel desky jsem sjel v nedeli takze byl muj zachrance .. no a ted to odpiskaly kotouce a jelikoz jsem snima byl spokojeny tak jsem zase objednal prave bremba max a desky meli cca cm+ (nevim presne ale obrzdene nebyly tolik) tlousky tak jsme je akorat na smirku a rovny podlozce zabrousil doroviny a nasadil zpet a zajizdim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Zdravím, Je krásná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Duben 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 peakt ahoj ...diky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Asi by jsi prosim nemel nekde v pc navrh tech bilocernych znacku co mas na kolech vid?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Ty kola tomu moc pěkně sedějí! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Asi by jsi prosim nemel nekde v pc navrh tech bilocernych znacku co mas na kolech vid?? jaky myslis navrh ?? jako rozmery?? mozna nekde najdu obrazek 1:1 :) to snad jeste nekde mam primo vytvoreny ze kdyby se to vytisklo tak by to melo pasnout primo na znak :) Hynek dekuji :).. je to zas trosku zmena vudci minulemu roku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 jaky myslis navrh ?? jako rozmery?? mozna nekde najdu obrazek 1:1 :) to snad jeste nekde mam primo vytvoreny ze kdyby se to vytisklo tak by to melo pasnout primo na znak :) Hynek dekuji :).. je to zas trosku zmena vudci minulemu roku :) Jj myslel jsem na vytisknutí, protože mám také bílou octu a znaky už jsou značně ošoupané tak jsem si chtěl objednat nové v bíločerné a ta firma chtěl poslat grafický návrh jak to přesně chci, ale už jsem si našel na netu nové logo a kamarád grafik mi to předělal ve photoshopu. Tak už to nemusíš hledat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Květen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 (upraveno) po delsi odmlce prinasim dalsi male novinky tentokrat ze odvetvi detailingu .. v prve rade musim moc podekovat Hannymu ktery me dukladne skoli v teto problematice a s jeho velkou pomoci jsme docilili pro me neuveritelnych zmen co se tyce pece o cistotu, lesk laku vozu :) :) :) a poznatek ??: ono umyt a UMYT...to je sakra velky rozdil ..auto se da umyt a nalestit klidne za hodinu ale vysledek nikdy nebude jako za 8-10 hodin tezke driny .. ale za ten cas to rozhodne STOJI :D :) VYSLEDEK pred brousenim.. a po pouziti brusne pasty znacky fixer a cistice laku eraser od car-pro.. a finalni naneseni ochraneho vosku opti-seal opti-seal v akci :lool: :pivo: neco z venku: Upraveno Květen 13, 2013 uživatelem spirus89 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 No fuuuuuj takovej bordel v tý garáži. :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Květen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 ale prosim te mas tam vypulirovano jak nikdo jiny :D a tech par krabic :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 To si lestil strojne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Květen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 ketys jj delali jsme to strojne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Pěkný výsledek strojního leštění ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Květen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 (upraveno) diky Mates :) a pridavam dalsi novinku .. tentokrat bezpecnostni :) camera.. zaznam v HD, nocni rezim, 16GB karta .. zaznam az 24hod :) je to mozna blbnost ale treba nekdy dost pomuze :) Upraveno Květen 15, 2013 uživatelem spirus89 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 (upraveno) Lesk jak blesk, pěkné zrcadlo jinak v dnešní době ta kamera určitě pomůže, na kolik vyšla? Upraveno Květen 16, 2013 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Květen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 (upraveno) GeorgeWWW vysla me na cca 540 vcetne posty :) dodaci lhuta je v rozmezi 10 - 25 dnu Upraveno Květen 16, 2013 uživatelem spirus89 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 kamera se vždy hodí ;) mně se tahle moc nelíbila, protože je hodně masivní když vyklopíš tu obrazovku :( a někde jsem četl, že se obrazovka např. cestou "vyklepala" a otevřela se. Ale co je na tom pravdy, nevím - jen jsem na to někde narazil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Květen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Honza9007 Honzo nevim co je na tom pravdy ale me docela neprekazi :) je fakt ze jezdim s obrazovkou otevrenou ale ikdyz jsem jel se zavrenou tak drzi a ma pri otvirani odpor :) takze ja jsem spokojeny :) a je fakt ze se hodi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Květen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 opet neco noveho :) konecne jsem po dobrem pul roce koupil i zadni tlumice znacky Bilstein B4 sport takze uz jezdime na komplet podvozku nemecke znacky :) pozitek z jizdy k nezaplaceni .. stabilita, tuhost, presnost, rychla odezva :) ...parada :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Květen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 a aby toho nebylo malo ...a jelikoz se skodovacky sraz v Zelivy blizi doslo i na cisteni sedacek.. jako na pohled byly spinavy a uz si o vycisteni peknou dobu rikaly prece jen se necistily snad od listopadu ale ze z toho vyleze az takovy blaticko jsem necekal.. pouzite veci: Valetpro Heavy Duty Extraction Cleaner eta neptun trio =vysavac s funkci tepovace kartacek a ruce :) vysledek: a za toto bych se mel asi STYDET :( :( :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Pěkný blátíčko , mě to čištění taky čeká, vysavač budu mít stejný jako máš ty a asi pořídím i stejný čistící prostředek, jen bude rozdíl ten, že za celých 6 let co mám octu se interiér strojně nečistil, tak jsem na to zvědavej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Tak to nechci vidět ten humus u mě... Myslím, že po 10 letech to bude první mokrý vysávání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 (upraveno) Ja uz mam mokry cisteni za sebou pred mesicem a co z toho vylezlo tak jsem nemel ani silu vyfotit... Upraveno Květen 23, 2013 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Květen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 no tak to vam verim :D ja jsem taky pocital ze ta voda bude jen tak smrncla ale ze az tahle to fakt ne :) a ted jsou jako novy .. a na Zeliv je auto temer pripraveny .. pokud nebude potreba jeste vyndat opet zimni bundu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Ty neobouvas na zimaky? Ja kdyz videl predpoved tak snad radeji jo... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 (upraveno) a mame tu male jubileum :) tak snad jeste jednou tolik natocime :) Upraveno Květen 30, 2013 uživatelem spirus89 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 a mame tu male jubileum :) tak snad jeste jednou tolik natocime :) dobrý mám víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Chlapi, voda je vždycky černá při čištění sedaček. Já čistím ty moje béžové každý rok 2x a je to vždy stejný humus. Hold se ta špína zažírá dovnitř. Jinak Km jsou libové ! Ať ještě dlouho a bezproblémově slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 jééé, já taky nedávno slavil kilometrový jubileum, jen čtvrtinový, mám tam teprve 50000 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.