Přejít na obsah

Fabia I - montáž 6 rychlostní převodovka

McDrapi

Doporučené příspěvky

Zdar, prosím o info. Kamarád mě požádal, abych se poptal.

Má Škodu Fabia I Combi 1.9. TDI, typ motoru AXR, rok 2006.

Uvažuje o výměně převodovky z 5 na 6 kvalt. Je to reálné u tohoto motoru? Co to případně obnáší a cca nástřel cenovky. Označení převodovky.

Dík všem za postřehy.

McDrapi

Odkaz ke komentáři

:)Tak 6Q se dá komplet kolem 10-20 záleží jak draze pořídíš komponenty(nejlíp vše najednou)

Jinak se mění:

-Převodovka 6q (kodu je spousta--pasujou všechny)

-Startér

-Poloosy

-Spojka (240mm 2 hmota)

-Silentblok převodovky(silnější)

-3. bod taky jinej(silnější)

-Držák, táhla a kulisa řazení 6Q

-Vedení kapaliny od stěny k převodovce

Ke všem dílum šrouby..Pokud jsem něco zapoměl snad mě kdyžtak někdo doplní..

Odkaz ke komentáři

Ještě doplním že 6Q nemá oproti PD 74KW čidlo rychloměru.U mě (1,9 74KW elegance,komfort 3. generace a 4x kotouč) to po odpojení nebo spíše nezapojení konektoru samo začlo brát z čidel ABS nevím zda má vliv i to že mám FRS budíky s maxíkem..Tohle by mohl objasnit někdo, kdo vidí do el. Vaša Rolbař Garny ..?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Najmis:

To nebylo pro mě, já jsem v sekci OI, bylo to pro kamaráda z práce, on o tom uvažoval, poslal jsem odkaz na toto téma, aby mohl přemýšlet, ale myslím, že od toho upustil. Já jsem mu to teda rozmlouval, protože on není takový vrtal do auta, a i cenově se mu to podle mě nevyplatí. Jinak děkuji za info tobě i ostatním.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Parádní práce 👍. Na tu barvu jsem zvědavej, jestli bude na tom koberci držet 😉 
    • Dnešný progres. Koberec vytepovany už par dni suchý, nastriekal som nanho zafarbujucu farbu na koberce a opäť vyzerá pekne čierny, posúďte sami 🙂 uvidim co to vydrzi, snad nebude púšťať farbu. ďalej som zacal vytlmovať, este treba dokončiť druhu vrstvu ale uz mi dnes došla energia.
    • enkoder je součástka v každém přepínači. Osička toho přepínače točí mechanismem, který generuje signály vpřed a vzad pro jednotku.  Tahle součástka se dá změřit, když jí odpájíš z plošnáku tak jí zkontroluješ. Řekl bych, že kodováním to nebude, když ti fungují ostatní tlačítka...  
  • Vytvořit...