Přejít na obsah

spouštění zadního okna

Doporučené příspěvky

Nazdar pánové. mám takovej menší problém s levým zadním oknem. Samo od sebe se mi otevírá.. stahovačaka je OK akorád tomu něco dává impuls aby se otevřelo. diagnostika mi píše spínač el okna LZ okna zkrat na kostru. stalo se to už někomu at nemusím sálo dlouze hledat poškozaný kabel??píše to závadu 914

Díky moc za rady

Odkaz ke komentáři

rentgen sice v očích nemám jen vím že jsem přetěsnil krabici přes kterou vedou dráty z motoru do kabiny a to takovým způsobem že tama nepronikne ani kapka ale tak zkontrolovat se to muže... jinak jak už jsem psal.. sice blbnou levé zadní ale přestalo to až když jsem odpojil ovladač na dveřích řidiče..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Tiez mam ten problem. Auto bolo kupene od jedneho chlapika, ktoremu vsetko fungovalo ako ma. Ja pridem, vyskusam auto, zamknem, rozpravam s nim a zrazu okno dole. Chlapik pozera ako je to mozne, ked mu doteraz stalo auto v garazi zamknute a vsetko fungovalo. Mam namontovany aj Meta system, kde po cca 30 sec. zacne zistovat ci su vsetky okna zatvorene a vyskusa ich. Lave zadne okno vsak bum a spusti sa dole. Dokonca aj spinac z miesta vodica pre to okno, aj na samotnych dverach reaguje opacne. V servise chlapik dal na diagnostiku a vyjadrenie bolo, ze tam je namontovana ina riadiaca jednotka vo dverach. Trepal, to mi je jasne a uz tam ani nepojdem. Moje riesenie je zatial vyhodenie poistky pre zadne okna.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...