plaváček Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Ahoj, všichni víme že nafta a aditivum to prostě patří k sobě.A co takhle banzin a aditivum? Máte s tím někde nějakou zkušenost nebo je to jenom zbytečné vyhození peněz?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Vif vyraba aj aditivum do benzinu. Premiove benziny sa vyrabaju pridanim aditiva. do obycajneho benzinu. link: http://www.41.cz/vif/katalog.php?kid=1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plaváček Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 No jde mi především o to, jestli tankovat normální 95 a davat aditivum, nebo tankovat premiová paliva (carrera 98,100,Shell V-power,atd..). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viky58 Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Abych řekl pravdu je tu fuk u nás se prodavají jen sra*čky a jejedno jestli ta neob ta benzínka :) aditívum vždicky jak do nafty tak do benalu ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tuning Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 ...dávám do FSi ... benzín na BENZINĚ + aditivum do benzinu Wynns + Octan +10 od Wynnsu...manželka (i já) má o 0,5l menší spotřebu a krásný tah i zvuk motoru...hlavně netankujte srač.y typu Shell V-Power a Agip...pokud můžete nej- BENZINA nebo OMV...jezdím hodně a nejvíc to jde poznat u vyšších výkonů...já to nejvíc poznal u BMW 330i a 335d (250 PS) benzín i nafta a Focus RS či Coswort 285 PS...maželka má Oct Fsi a je na ní najeto 260.000km a v pohodě..Jinak benzín s Octan 98 pokud dlouho leží v zásobnících, tak "vyprchává" a proto vždy aditiva.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.