Doubeq Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 Zdravím, chtěl bych se spíše zeptat, na co bych si měl kromě vysokého napětí dávat pozor a zda je nutné demontovat nárazník na výměnu čehokoliv v xenonových světlometech u OI r.v. 2003 ? Jezdit kvuli tomu do servisu se mi zdá zbytečné. P.S. hledal jsem téma a nenašel, tak se omlouvám za případně zbytečný dotaz. Díky za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 sice xenony nemám, ale při výměně žárovek musíš vytáhnout světlo z auta (s nárazníkem nemusíš nic dělat), stačí když odpojíš konektor ze světla a odšroubuješ tuším 3 nebo 4 šrouby a světlo máš venku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 Díky, já že kámoška má golfa IV a tam se musí oddělat i nárazník, tak jsem se chtěl ujistit... Pokud ještě někdo přidá postřehy, budu jedině rád, díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 Do servisu rozhodně jezdit nemusíš a nárazník sundávat také ne .... Pro jistotu ti sem hodím i postup 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 Díky, já už sem to nevydržel a vyměnil to na blind :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenedi Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Ako to islo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Hloupě se zeptám - ten návod od Alessiho se týká jen xenonů? Běžnou halogenku vyměním normálně z motorového prostoru? Abych nebyl v budoucnu překvapen... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vikloush Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Jo, klasika H4 bez problémů od motoru.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Březen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Ako to islo? Šlo to celkem dobře, akorát si dej pozor na správné nasunutí blinkrů, aby neodstávaly ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.