Přejít na obsah

1.8t vs 1.9 tdi 81kw

Guest vejtek

Doporučené příspěvky

Zdravíčko všem....kdybyste si měli vybrat mezi 1.8t a 1.9tdi co se týče servisu a poruchovost....ktery motor byste zvolili? diky

víc než na tomhle asi záleží na štěstí nebo-li na stavu motoru který by sis vybral, někdo koupí 1.8T kterou předtím někdo zhuntoval a po koupi mu postupně vše odejde, a někdo zas že do toho nemusí narvat ani korunu jelikož se předchozí majitel k tomu choval jako člověk, takže bych vybíral spíš podle toho jak tě bude trápit spotřeba a kolik najedeš, s naftou budeš kolem 5l a s benzínem kolem 8l spíš 9l podle stylu jízdy,a když tak nejčastější obava je z turba a to maj stejně oba motory :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Měl jsem 81kw + menší chip a s motorem naprostá spokojenost auto jsem měl po starším pánovi, takže celkem udržované, já jsem se taky staral a udělalo mi službu. Teď si vozím zadek v RS, řekněme že auto má nějaké mouchy ale prostě mi víc sedí ten sportovní charakter toho auta jako celku (samozřejmě si nemyslím že mám nějaký extra sporťák) ale tak jak jsou RS-ka celkově naladěná mi dost vyhovuje. Takže opravdu je to o tom co preferuješ více. A sporuchovostí je to jak píšou výše podle toho na jaký kousek narazíš. Turbo mají obě auta, ale asi obecně bych se přiklonil k tomu že ten benzín vydrží víc. Ale ani s jedním neprohloupíš :palec: . Takže bych bral podle aktuálního stavu daého auta.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...