Šátek Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 ahojte, minulý týden jsem přebíral novou Octu a musím říct, že po předchozím golfu VI ve 2,0 CR mě vzadu dost deptala ta jednoduchá koncovka. Tak jsem si trochu pohrál a lehce to "vytuzil". PS: kdyby někdo chtěl, mám doma ještě cca metr a půl trubky přesné úzkostěnné právě na tato výfuková potrubí, kterou jsem sehnal až v Brně, jinak nesehnatelná http://imageshack.us/photo/my-images/687/f...rafie0109x.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/94/fotografie0111a.jpg/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 A nemas foto ze zeme... jak jsi to tam navaril??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šátek Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 Super vtip je v tom, že jsem nic nepřivařoval na kastli, vše je v takovém stavu, že jej během pár sekund (no minut no ) můžeš zase sundat a v kompletu nandat zpět :P takové foto nemám, pokud by byl zájem, tak to nafotit můžu a můžu poslat i s návodem, ale v podstatě je to jednoduché. Když se pod to auto skloníš, tak tě to prostě musí napadnout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 jen jedna "roura" je opravdu výfuk, zbytek jsou falešné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šátek Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 Ano, přesně tak. Jednou real, třikrát fikce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 mozes poslat foto zospodu? nakolko je to parada a zvazujem aj na mojom mensiu upravu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 A je to nutné, na firemním autě a navíc 1,6tdi?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Vevca je nutné mít na svym autě narázníky RS když motor neni RS ?:D asi stejná otázka :D když se mu to líbí tak at to tam má navíc je to pěkný :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Přesně tak šéďo, když se mu to líbí... Ale asi bych to řešil aby kouřili všechny čtyři.... http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuky/ladene-vyfuky-skoda/octavia-ii/octiidxrkv4.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 nutne to nie je ale efekt stoji za to :D teda aspon podla mna. a nezalezi na tom ci je to 1.6. kazdy si tu svoju prestavia podla seba :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Přesně tak šéďo, když se mu to líbí... Ale asi bych to řešil aby kouřili všechny čtyři.... http://www.laityng.c...ctiidxrkv4.html já bych radči sehnal origo koncovky než ty laityng at to vypadá jako škoda a né jako tuning :D jinak kámoš si je dával na auto sice na forda a vypadaj pěkně :) a taky nemá mondeo ST ale obyč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 No jistě, už se zase k tomu dostáváme, samozřejmě :lool: :lool:, vůbec to nebudu komentovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Já to nemyslel zle ;-) jenom příklad :) Tobě se líběj RS narazníky tak jsis je tam dal :) jemu se líbí duplex tak si ho tam dal :) mě se líbí RS výfuk tak sem si ho taky na auto dal ;-) Každý si tam dá to co chce ;-) mě osobně se RS nárazníky líbí jak je to čistý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 No nejlepší na tom bude jedna koncovka pořád očouzená a zbylé tři lesk jak psí gule :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 No právě lapší čermé obě dvě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 pánové ani jedna očouzená nebude má to DPF a dokud bude fungovat budou čisté všechny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Toe mi jasný ale třeba jednou nebude :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.