Jenik Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Zdravím kluci,pročítal jsem forum,ale nenašel jsem odpověď na mou otázku.Mam octu 1.9 TDI 81kw motor ASV,při prudším rozjezdu jak se kola protočí jen kousek tak je to v klidu,ale jak se protočí více(hlavně při prudším rozjetí na vodě,ale i na suchu)začne blikat protiprokluz a pravé přední kolo začne skákat po ceste a bouchá to jak prase.Nevíte čím to?díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Tlumiče v háji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 A myslíš že i Bilstein B4 po devití měsících? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 Nechápu Tvou otázku.Špatný tlumiče tohle dělají.Je to jako kulomet. V dotazu nebylo jestli má tlumiče nový,nebo starý.Nebo je máš nový jen ty??? To nemůže nikdo tušit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 Nechápu Tvou otázku.Špatný tlumiče tohle dělají.Je to jako kulomet. V dotazu nebylo jestli má tlumiče nový,nebo starý.Nebo je máš nový jen ty??? To nemůže nikdo tušit. Blbě jsem to napsal. Dělá mi to taky a já mám ty 9 měsíců starý tlumiče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Tak to jo.Většinou to dělá,když je někde v uložení nějaká vůle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Uložení je taky nové a není to žádný šmejd. Jedině SKF. Všimnul jsem si toho v pátek když jsem se potřeboval rychle rozject na mokrý silnici. Před tím mi taky zafungouval prokluz, ale ne na plnej ceres jen tak volnou na bahínku. Přišlo mi to že to je normálka, přeci jen tolik koníků na puštěných naráz nemůžou sebelepší tlumiče udržet na silnici a nějaká reakce tam musí být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
john007 Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 kamosovi na okte taky 81kw to nedela a tatovi na 1.6 to dela taky.nikdo nevi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.