mischicka Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 to roman: myslím, že na takový domeček bych musel být aspoň ředitel divize Distribuce.. jo a to stavení za autem s basket košem, to je jenom garáž na Supa a Galaxy.. :D to joska: neuděláš nic, krásný to neni ale srát s lepidlem se mi nechtělo.. to michal: jo jo to je u táty Majdy.. ještě sem přihodím jak jsme se koupali v rybníčku.. Nedělej, když ředitel má odměny 651 melounů, tak řádový zaměstanec před vánocema meloun dostává, ne ;)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Nedělej, když ředitel má odměny 651 melounů, tak řádový zaměstanec před vánocema meloun dostává, ne :)? A je to venku...doprdele! ;) :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 takové malé odpolední koupáníčko... supr rybník na koupání, je asi 2,5m hlubokej.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 A je to venku...doprdele! ;) :D :) Na Tebe jsem myslel, když jsem to psal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 takové malé odpolední koupáníčko... supr rybník na koupání, je asi 2,5m hlubokej.. Jeden rybník a vykoupe se celá rodina včetně psa :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Nedělej, když ředitel má odměny 651 melounů, tak řádový zaměstanec před vánocema meloun dostává, ne :)? michale: nedostává, protože je nás ve firmě víc jak 650 ;) a co by pak zbylo na Martina a Romana? :D roman: na tohle bych musel mít těch milošů víc než prstů na rukou.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 jasně, vykoupali jsme se všichni.. a maj i žáby a užovku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Tak k užovce bych nevlezl :feve: A nesmíš nechat všechny ty melouny Romanovi :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 já jsem skromnej kluk.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 takové malé odpolední koupáníčko... supr rybník na koupání, je asi 2,5m hlubokej.. Moc pekny rybnik... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 Ahoj Fatty, včera to byla super náhoda, to jsem koukal jak puk, když si vylezl z toho okýnka. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Srpen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 Ahoj Aleši, já bych si Tě ani nevšiml, ale ta kola se nedala přehlédnout.. vypadá to takhle z jiného auta opravdu DOST dobře.. já bych ani nevylezl ale spolujezdec mě vystrkoval z okýnka ať prej Ti zamávám :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Září 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2009 pár fotek z dovči na Šumavě.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Září 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2009 a ještě jedna provokativní... aneb kdo se bojí, nesmí do lesa.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 koukám, na Šumavě se vydařilo. Ta fotka s Dolim a kočárem nemá chybu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Robe: pěkny fotečky a ten kočárek je luxusní...vždycky se na to zamilovaně dívám a chtěl bych být jako malej v tom Držák na kola taky musim pořešit ale vůbec nevím do čeho jit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 uplne celej Doli :palec: ta fotka je fakt vyborna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Září 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2009 (upraveno) to jofree: šumava je luxus, se musí nechat a překvapilo mě jak je teplý Lipno.. to roman: tady vidíš že zadní držák je prostě super, dáš tam cokoliv. Buď zabalenej kočár nebo třeba tašky s oblečením.. zabalíš do šprckoidní folie jako kufr na letišti a jedeš.. žádnej odpor vzduchu navíc.. a vo tom to je.. Upraveno Září 8, 2009 uživatelem Superfatty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 uplne celej Doli :palec: ta fotka je fakt vyborna Jsem jako dost čuměl kdo se to vedle mě přiřítil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 (upraveno) jedno malé tuning video :lool: pro celé video kikni :) Upraveno Listopad 1, 2009 uživatelem Superfatty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 ještě to není dotažený do konce ale všechno má svůj čas.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 pěkný :lool: Jak si to dokázal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Hezky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 mám tam schovaný v každém pístu tři číňany :lool: ale vážně, kdo umí, ten umí.. akorát zavírat to musím růčo fedro.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Robe: to chci taky :lool: Jinak ten frajer ohledně převozu do Děčina se mi neozývá a jakmile od něj dostanu info tak Ti dám hned vědět ju?P.S na lidi fakt neni spoleh :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 dej mi adresu a já tam zajedu.. takže ho nebudeš chtít dovézt do Dc? napiš mi přes Skypa. :-) ostatním: uvidím jaký bude zájem a možná bych to pustil do oběhu.. jak dostat do pístů třix2 číňany... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 tak nakolik to vyde? ja to chci taky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 z ceho jsou ty tlumice ? Superb combi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 kucí lif'táci, soráč ale jde to jenom na kombajny.. vy to (písty) máte moc krátký :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 tak to je diskryminace :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.