Přejít na obsah

Stříbrná kočka

Doporučené příspěvky

Ahojte, tak po nějakém pátku, co jsem tady zaregistrovaný jsem se dokopal k nějaké fotce mého autí. Kvalitu neřešte-foceno mobilem:-)

1,9 tdi 4x4.

MR 2006

V současné chvilce najeto 116Tkm

Výbava ambiente plus kožené sedačky a moc airbagů:-)

Autko jsem získal těsně po tom co překročilo 100 tkm. Po předchozím majiteli je překopaná na RS. Ke čtyřkolce to moc nepasuje,ale moc to neřeším- bude scout:-) Chvilku jsem pojezdil a začal vylepšovat. Jako první přišly na řadu budíky a výměna klimatiku na climatronic( vděk patří Vašovi). Posléze jsem si hrál s interiérem a fólií. Další úpravy pokračují pomalinku a polehounku. Spíš jsem teď do autka cpal nutné peníze- rozvody a brzdy.

Co nás čeká?

V garáži už čeká přední a zadní nárazník scout-takže budoucnost je jasná:-) Ale jdu na to pomalu- peněz není moc...

Co se týče interiéru, tak v plánu je boleru a kožený mf volant- nejlépe z FL RS- Otec ho má v Yetim a dřží se parádně:-)

To je tak vše co mě teď napadá. Tak snad se bude taky líbit. Jsem s autkem moc spokojený a doufám, že mi vydrží dlouho sloužit.

post-3474-1313777387_thumb.jpg

post-3474-1313777425_thumb.jpg

post-3474-1313777464_thumb.jpg

post-3474-1313777491_thumb.jpg

post-3474-1313777505_thumb.jpg

Upraveno uživatelem lazaruslong
Odkaz ke komentáři

S těma fóliema je to tak napůl. První dvě věci co olepuješ jsou pakárna,ale pak když přijdeš na "systém" tak už to celkem jde:-) Sehnal jsem je tady na fóru od kluka s nickem, který byl nějak jako juraj3m...nepamatuju si. V bazáči má nabídky na fólie. Jinak se doporučuje lepit to se special lepidlem. To jsem nevěděl a nalepil to natvrdo. Když to nahřeješ fénem, tak to změkne- oblepíš, natáhneš, vytaruješ a pak když se to ochladí, tak to zase ztvrdne a pamatuje si to ten tvar. Drží to dobře. ALe věřím, že s tím lepidlem by to byla tutovka:-)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Ahoj, nevšiml jsem si jestli se tím zadní okno špiní méně nebo více. Čeho jsem si ale všiml je, že když dám na střechu rakev, tak se nedostanu do kufru:-D Neotevřu ho díky toho křídla a když vyjedu z myčky, tak je pod tím špína. Půjde dolů- pokud bys měl zájem, tak se můžeme domluvit.

Jinak dnes přijela kočka ze servisu- olej, brzdovka, kontrola brzd, řízení a výměna volantu z obyč na mf fl tříramínko. Vtipné bylo, když mi pán v servise řekl, že už delší dobu jezdím na dva válce:-D Trochu mě překvapuje, že to nikde neblikne na budíkách...

Tak zase bude na chvíli klid. A pro mě dobrá zpráva- už jen koupit někde scout lemy a můžeme na překopávku:-)

Odkaz ke komentáři

Haldex olej vyměněn Při 120 tkm. V současné chvilce jsem na 122 tkm, tak myslím, že jsem v klidu:-) Na technické borec na válcích něco zkoušel a jak z nich chtěl vyjet, tak to zabralo a vyhopslo a pán se lehce polekal a říkal: "vy to mátě nějaké citlivé", tak jsem mu řekl, že to je po kontrole a už se nedivil. Říkal, že je poznat obrovský rozdíl mezi zkontrolovaným a nezkontrolovaným haldexem...

Tak snad mi to vydrží:-)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ahojte. Lemy jsem sehnal od jednoho borce z aukra. Nabízí spoustu dílů, tak jsem mu napsal a vyšlo to. Jinak ten RS look je ještě z doby, kdy nikoho nenapadlo, že by mohlo být něco jako scout:-) Křídlo půjde taky dolů-je to sice fajn ukazatel na parkovišti, ale jinak je naprd. Tak kdybyste někdo chtěli...:-)

Martin

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...