lazaruslong Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 (upraveno) Ahojte, tak po nějakém pátku, co jsem tady zaregistrovaný jsem se dokopal k nějaké fotce mého autí. Kvalitu neřešte-foceno mobilem:-) 1,9 tdi 4x4. MR 2006 V současné chvilce najeto 116Tkm Výbava ambiente plus kožené sedačky a moc airbagů:-) Autko jsem získal těsně po tom co překročilo 100 tkm. Po předchozím majiteli je překopaná na RS. Ke čtyřkolce to moc nepasuje,ale moc to neřeším- bude scout:-) Chvilku jsem pojezdil a začal vylepšovat. Jako první přišly na řadu budíky a výměna klimatiku na climatronic( vděk patří Vašovi). Posléze jsem si hrál s interiérem a fólií. Další úpravy pokračují pomalinku a polehounku. Spíš jsem teď do autka cpal nutné peníze- rozvody a brzdy. Co nás čeká? V garáži už čeká přední a zadní nárazník scout-takže budoucnost je jasná:-) Ale jdu na to pomalu- peněz není moc... Co se týče interiéru, tak v plánu je boleru a kožený mf volant- nejlépe z FL RS- Otec ho má v Yetim a dřží se parádně:-) To je tak vše co mě teď napadá. Tak snad se bude taky líbit. Jsem s autkem moc spokojený a doufám, že mi vydrží dlouho sloužit. Upraveno Červenec 17, 2013 uživatelem lazaruslong 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Disky su 17"? Inac ja by som asi radsej zainvestoval do podvozku a nie do dalsej prerabky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Jsou to 17ky. Nejsem žádný driver, lepší podvozek nepotřebuju:-) Pro mě je podstatné, že to autko je vysoké, občas jezdím cesty necesty a sněhu tady na valachách míváme kopy:-) A Scoutík se mi vždycky hodně líbil, autko je čtyřkola, tak myslím, že jí to bude slušet:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Jednoznačne Scouta,ale krídlo by som dal dolu.Scoutov je málo a je to pekná úprava.Fólie v interieri sú parádne,kde si ich zohnal a nakoľko je náročné to lepenie?Farba nemá chybu :lool: . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 S těma fóliema je to tak napůl. První dvě věci co olepuješ jsou pakárna,ale pak když přijdeš na "systém" tak už to celkem jde:-) Sehnal jsem je tady na fóru od kluka s nickem, který byl nějak jako juraj3m...nepamatuju si. V bazáči má nabídky na fólie. Jinak se doporučuje lepit to se special lepidlem. To jsem nevěděl a nalepil to natvrdo. Když to nahřeješ fénem, tak to změkne- oblepíš, natáhneš, vytaruješ a pak když se to ochladí, tak to zase ztvrdne a pamatuje si to ten tvar. Drží to dobře. ALe věřím, že s tím lepidlem by to byla tutovka:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Ok dík :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 pekná..nech slúži a držím palce v prerábke na Scout :lool: a prečo ti chýba ovládanie hlasitosti na rádiu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Ovládání se "ztratilo":-D prostě není. Jsem ho scháněl, ale prostě to nejde sehnat. Tak holt žiju bez něho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Kde by si mohl člověk na moravě nechat za dobré peníze nechat stříknout nárazníky? Valmez, Vsetín, Rožnov... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 pekna octavka :D nech robi len radost inac ak by si sa nahodou chcel zbavit tych rs naraznikov a nevedel by si co s nimi tak ja ano daj vediet :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Juraj: zbaovat se jich budu určitě:-) Třeba se domluvíme. Jinak fólie mám od tebe a drží pěkně:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 no super tak potom daj vediet ked to bude realne lebo ich chcem zohnat nie ze by som chcel prerabat na rs-ku ale nepacia sa mi tie moje hmlovky a tie cierne listy v naraznikoch :) takze zaujem o nebude este odkial si aby som si vedel pre ne prist :D a to som rad ze folia dobre drzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Prosinec 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 Byl u nás s předstihem Ježíšek:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tbob1 Odesláno Prosinec 13, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 Mě se moc líbí to střešní křídlo. To je origo? Kde se to dá sehnat? Spiní se s tím o neco min zadní okno? A jeste jestli to nehlucí za jizdy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Leden 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Ahoj, nevšiml jsem si jestli se tím zadní okno špiní méně nebo více. Čeho jsem si ale všiml je, že když dám na střechu rakev, tak se nedostanu do kufru:-D Neotevřu ho díky toho křídla a když vyjedu z myčky, tak je pod tím špína. Půjde dolů- pokud bys měl zájem, tak se můžeme domluvit. Jinak dnes přijela kočka ze servisu- olej, brzdovka, kontrola brzd, řízení a výměna volantu z obyč na mf fl tříramínko. Vtipné bylo, když mi pán v servise řekl, že už delší dobu jezdím na dva válce:-D Trochu mě překvapuje, že to nikde neblikne na budíkách... Tak zase bude na chvíli klid. A pro mě dobrá zpráva- už jen koupit někde scout lemy a můžeme na překopávku:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Vitam te mezi majitele 4x4 .Jinak taky nezapomen menit olej v haldexu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Leden 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Haldex olej vyměněn Při 120 tkm. V současné chvilce jsem na 122 tkm, tak myslím, že jsem v klidu:-) Na technické borec na válcích něco zkoušel a jak z nich chtěl vyjet, tak to zabralo a vyhopslo a pán se lehce polekal a říkal: "vy to mátě nějaké citlivé", tak jsem mu řekl, že to je po kontrole a už se nedivil. Říkal, že je poznat obrovský rozdíl mezi zkontrolovaným a nezkontrolovaným haldexem... Tak snad mi to vydrží:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 To že si jezdil na dva válce by jsi zaručeně poznal, to je nějaké dost divné, až bych řekl blbost. Jestli třeba nemyslel že ti nešly žhavičky na dvou válcích. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Leden 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 To spíš. Když si to čtu, tak mi nefungovaly žhavící svíčky na dvou válcích. Jsem laik, tak jsem to pochopil tak, jak jsem psal... Díky za upozornění:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Ono by jsi to možná poznal při velkých mrazech, by ti to špatně startovalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Leden 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Takové pěkně kulaté číslo:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Únor 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Tak jsme zase o kousek pokročili. Až to začne tát, tak se do toho vrhneme:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Tak nějak jsem nad tím nepřemýšlel, nechám si to dělat v servise, ale ví někdo, jak se ty lemy přichytávají? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Kdes to nakonec sehnal ty lemy a za kolik??? Diky!! Drzim palce,bude to bomba! Jinac nadherna!!!Drzim ti pace v prestavbe na scouta,bude pred FL nebo FL scout?? hmmm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 To by mě zajímalo, proč někdo přestavoval 4x4 na RS , scout je jasná volba, jinak pěkná výbava, a doporučuji taky sundat to křídlo, vypadá to hrozně tuzersky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 asi se mu to libilo a pak se rozhodl ze udela scouta,to se stava!!scout bude urcite supeeeer! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Ahojte. Lemy jsem sehnal od jednoho borce z aukra. Nabízí spoustu dílů, tak jsem mu napsal a vyšlo to. Jinak ten RS look je ještě z doby, kdy nikoho nenapadlo, že by mohlo být něco jako scout:-) Křídlo půjde taky dolů-je to sice fajn ukazatel na parkovišti, ale jinak je naprd. Tak kdybyste někdo chtěli...:-) Martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Březen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 A bonus je, že lemy jsou lakované- juchů. Za sedmičku fungl nová sada lemů v laku. Vto jsem ani nedoufal...Kdybyste někdo znali kvalitního lakýrníka kolem Vsetína, tak sem s ním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Tak to je fajn,jinac taky jsem nasel celou sadu na scouta ted jsou i narazniky na netu na prodej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Ahoj pekne autí som zvedavý ako Ti to dopadne s tou prestavbou na Scouta ...velmi dobra volba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.