Přejít na obsah

Stříbrná kočka

Doporučené příspěvky

no fuk...Já mám nějaké no name kotouče a no name desky a rozhodně bych neřekl, že to je fuk. Auto nebrzdí! Zadní kotouče mám třetím rokem-najeto na nich cca 30tkm a jsou dead a přední kotouče druhým rokem a taky nejsou v úplně super stavu. A někde tady na fóru jsem se dočetl, že 1,9 tdi 4x4 77 kw má předky 288...

Chlapi chápejte, že tomu vůbec nerozumím, tak nechci vyhodit kopu peněz a mít strach aby to nebrzdilo.Díky

Odkaz ke komentáři

Podívejse na přední držáky třmenů pokud jsou tam jenom takové "tyčinky"  co drží třmen tak je to součást těhlice a máš 280 a pokud máš 288mm tak máš samostatnou podkovu co je našroubovaná na těhlici a do ní je usazenej třmen viz foto  

P.S. já nemyslel poslako za 1500,- celej předek, sice já na scouta mám poláky za 1800,- celej předek 288,- :lool: ale zatím brzdí tak uvidíme co vydrží, jinak jestli dáš TRW, origo, Ferrodo atp. je to fuk, jen jde o srávnou kombinaci, ale pozor na scoutu to brzdí jak břitva, záleží i na kapalině a jak na tom ty brzdy jsou (posilovač, brzdovej válec atp.) na černé fabii co jsem měli, byly brzdy tupý, daly se originály a bylo to stejný. B)

post-17195-0-74081400-1352755625_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

P.S: mrkni na ten třmen jinak na CC autodílech to píšou na co to všechno je.

jinak P.S: 288mm na CC stojí 820 kus, čož je laláč, a 280 je o 40kč levnější, tak co řešíš a Zimmerman je dobrá značka, jinak musíš zjistit co tam máš roni na ty třmeny apodle toho se pak bude odvíjet i zadek :palec:

Odkaz ke komentáři

Ted jsem měnil kamošovi Turbo na 1,9 dával jsem nový originál Garet co tam patří stojí 13 jsem schopnej ho sehnat i za mín, jen na CC autodílech to stojí tyto prachy(Ted jsem se díval na CC a tento originál bych měl mám 10% slevu za 11tis) :palec: , stačilo se podívat a každej 2hej ti to tam za 2ku-3ku kopne, já jsem mu to dělal za 2500,-, a to mechanik nejsem, je to cip práce, co ti tam dělali za 25tis????

řešíš tady brzdy na kterých ušetřís pár stovek a na turbu se necháš natáhnout o 10tis :blink:

Odkaz ke komentáři

Já neřešil šetření na brzdách. Já řešil,ať to brzdí:-) A jestli mě natáhnul- to nepoznám. Nejsem automechanik a v autě vím tak maximálně kam nalít vodu do ostřikovačů. Chápej, že né každý tomu rozumí. Já zas ovládám jiný obor o kterém ty nemáš ani páru...

No už se stalo a budu muset doufat, že to udělal dobře a že to bude fungovat:-)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...