plesounek Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 ahoj, mam mensi problem, cvaka mi v motoru. kdyz je studeny motor tak to nedela, ale jak se zahraje tak to zacne pri urcitych otackach cvakat, ty otacky jsou mezi 1000 az 2000 ot., pak to utichne. me to pripada jak kdyby bylo spatny hydr. zdvihatko, protoze to vychazi z motoru. Je to motor AQU 1.8 t rs 2001 r.v. Diky za kazde imfo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 sice mám jiný motor, ale loni mi taky cvakalo (lupalo) něco v motoru a zjistil jsem, že jsem měl povolené 2 svíčky, po utáhnutí cvakání (lupání) přestalo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plesounek Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 sice mám jiný motor, ale loni mi taky cvakalo (lupalo) něco v motoru a zjistil jsem, že jsem měl povolené 2 svíčky, po utáhnutí cvakání (lupání) přestalo :lool: ok, vyzkousim a uvidime. dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 pak napiš jak jsi dopadl :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plesounek Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 tak svicky vporadku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 škoda že to nevyšlo, holt budeš muset hledat dál, jinak si myslím, že hydroštely to nebudou, protože ty by cvakaly spíš za studena a za tepla by byly potichu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plesounek Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 uz jsem asi nasel pricinu, kdyz jsem odkrytoval z hora rozvody tak byl potekly napinak kladky a asi to ma i tlumit vibrace a ten zobacek od kladky me klepal o drzak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.