Vladan Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 Caute, je moze to vubec nak nasadit, ja vim ze je mozne s golfu 4 na octu nasadit, ale me zajima jestly je to mozne s nakou minimalni upravou nasadit do octy od mk5?? Nasel jsem komplet sedadla za super cenu tak me zajima jestly to brat a nak to upravyt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 ked sa niekomu podarilo napchat sedacky z OII RS do Fobie kuk sem tak by si tie z GV do OI mohol dostat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 No nevim ale jsem tam moc toho nevidel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 Musíš se zaregistrovat.....já to taky nejprve neviděl, ale protože mě to zajímalo, tak jsem se holt musel zaregistrovat no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 Téma jak dostat sedačky z OII do FI je určitě na ŠH fóru, není to až takový problém, protože je stejný systém pojezdů sedaček po kolejničkách. Taky tam teďka někdo celkem úspěšně dostal OII sedačky do OI - tam sice už je trošku větší úprava předků kvůli jinému uchycení - kolejničky vs kolečka v OI, ale vyřešil to celkem chytře - tady: http://forum.skodahome.cz/topic/77970-seda...ost__p__1295055 GV by měl mít uchycení podobné jako OII - kolejničky, takže bych se určitě inspiroval v tom tématu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.