Přejít na obsah

miruna1075

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

miruna1075's Achievements

0

Popularita

  1. Už to funguje chtělo to ještě jednou klepnout na to LOG ale na to vedle filtru ne na to nahoře 😀😀 díky moc za radu
  2. Ještě se mi zdá že to přestalo fungovat po stažení aktualizace ale nejsem si jist na 100%
  3. Ahoj chlapy potřebuji poradit, přestala mi z ničeho nic fungovat aplikace VAG dpf, načtou se mi první tři ikony bluetooth, adaptér a auto vše svítí zeleně a tím to končí, ta čtvrtá ikona kolečko zůstane šedé aniž by se točilo, žádné hodnoty to nenačte až když zmáčknu tlačítko REFRESH tak to načte ale jen asi aktuální hodnotu a tím to končí, kolečko se stále netočil. Poradíte co se mohlo stát, tři roky to funguje bez problému. Zkusil jsem odinstalovat aplikaci a znovu nahrát nic, zrušil jsem párování a udělal nové taky nic. Adaptér používám ELM327 aplikaci mám placenou. Přikládám foto Děkuji za pomoc
  4. UŽ NIKDO NEMÁ ŽÁDNÉ ZKUŠENOSTI ????
  5. Žena měla na Fabii letní pneu o šířce 185 R 15 a zimní o šířce 165 R 15 a měla v zimě spotřebu skoro o litr menší než v létě na těch širších. Ale asi v tom může hrát roli i výkon motoru a zda je to benzín nebo nafta. Chtěl bych vědět jestli někdo kdo má Octavii v naftě přešel z ALU kol R 16 205-55 na R 17 222-45 a jako měl pak spotřebu zda stejnou nebo o kolik se zvýšila.
  6. Chci se zeptat o kolik přibližně se zvedne spotřeba u Octavie 2.0 TDI 103 kW když vyměním ALU kola R 16 obutá 205 55 16 za ALU kola R 17 obutá 225 45 17 Když jsem tuhle změnu udělal u Laguny benzínu tak se spotřeba zvedla o 1,5 litru což je hodně. Děkuji za rady
  7. Zdravím, chci se zeptat zda se dá nějak zkalibrovat-nastavit ukazování digitální rychlosti na displeji. Jde mi o to že rychlost se mi ukazuje ale při jízdě mi to skáče po třech čtyřech kilometrech a né po jednom. Mám Octavii po faceliftu r.v.2011 naftu. Děkuji za rady.
  8. Tak já jsem taky pacient taky kontroluji skoro každou regeneraci 😀
  9. Regenerace mi trvá tak 10-12 minut
  10. Zdravím, chtěl bych se zeptat, nechal jsem si přehrát SW 9978 na SW 9813 kvůli častým regeneracím a proto že jsem nechtěl DG soft a teď pozoruji že nájezd km se zvýšil na cca 450 km z původních cca 250 km ale co jsem vypozoroval tak když pozoruji VAG DPF v mobilu tak po přehrání SW se regenerace spouští při zaplnění cca 65% když jedu třeba po dálnici a cca 85 % když jezdím po městě do 100 % to nedošlo nikdy je to normální? A ještě se mi zdá že předtím ta regenerace trvala déle než nyní.
  11. Myslím ale že běží obě ty sahary né jen jedna, ještě se na to podívám. A když by běžel jen jeden ventilátor tak je v háji celá sahara?
×
×
  • Vytvořit...