header009 Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 (upraveno) Ahoj, včera a dneska jsem si všiml že auto se při rychlosti nad 100km/h tak divně houpe. První co mě napadlo bylo zkusit jestli mám dotažený kola a nafoukaný. Všechno je OK. Řekl bych že to dělá spíš zadek než předek. Dneska na dálnici asi při 140km/h se auto tak zvláštně vlní ze strany na stranu nevim jak bych to popsal. je to OII RS na origo kolách 18". Má někdo nějaký zkušenosti co by to mohlo dělat popř kam kouknout ? Upraveno Říjen 6, 2012 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Mě to dělá scout taky. V pondělí jdu na zdviž a uvidíme kde je zakopanej pes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 koukám že sem to dal do špatný sekce OMG já du k mechanikoj zejtra dopoledne... mám strach aby to nebylo nic vážnýho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Ten můj říkal neco o silenblokách, ale víc řekne až to uvidí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Na to plávanie zadku bolo TPI, cca rok dozadu. Príčinou plávania je poškodené pružné lôžko zadného spojovacieho ramena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Nechápu zkratku TPI :o. Ale zbytek chápu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 tpi taky nevim co je ale pruzne lozisko zadniho spojovaciho ramena bych pochopil u scouta a u 4hrabu, ale furt nevim proč to dělá RS zítra nebo pozítří na to jedem kouknout tak uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 TPI by mala byt nejaká zvolávačka,alebo niečo podobné ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Mě to dělá na OII taky nejvíc je to citelný na větších kolech, vyřešil jsem to výměnou spojovací tyče (celé) ne jen sylenbloky a mám klid dělal jsem to na Tatovým scoutu obě strany a je to OK od té doby bez problémů, problém je u 4x4 , že se kvuli tomu musí sundat stabík z nápravnice, ale nic těžkýho, já to zvládl na zemi a obě strany jsem měl za hodku hotový. U předohrabu počítám tak o čtvrt hodiny méně, nejvíc zabírá auto zvednout a sundat kolo. :lool: Budu dělat i na své už mě to sere, jak se to zavlní ve výmolu apod. jinak kdo by chtěl tak může zakoupit u jeldy, viz. http://www.cc-autodi...A&model=OCTAVIA http://www.cc-autodi...A&model=OCTAVIA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Take se mi to u me 4x4 utrhlo, nemohu ale souhlasit s tim ze auto plave, od 80 km/h auto doslova letalo ze strany na stranu, byl jsem docela vydesen! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 (upraveno) to co pise vevca s tema velkejma kolama by odpovidalo, ale tyce rizeni jsou vepredu pokud se nepletu, a ja mam pocit ze se mi vlni zadek nebo spis vlni se cely auto ale prijde mi jako od zadu.... neni se cemu divit jezdit na 18 na tech nasich zku.....jch je vrazda tehle tyden se k tomu dostanu snad tak se uvidi edit: tak teď jsme na to byli kouknout, sou vymlácený silenbloky na zadku a na předku maj taky trošku větší vůli takže je vyměnim a uvidíme ;) Upraveno Říjen 10, 2012 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 TY tyče řízení jsou na zadní náprave, vepředu nic takového není, tam jsou čepy řízení a axiální táhla řízení a samotné řízení. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 TPI = Technická Produktová Informace B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Tak tak, vyměnil jsem obě, a mám klid (scout) u své mě to ted čeká. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 V neděli u Jeldy objednám. Snad to bude správně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Jsou to ty odkazy co jsem dal. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Jj koukal jsem a pak ověřil v etce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Jsou to ty odkazy co jsem dal. B) Ahoj, jak si, prosím Tě, postupoval při výměně? Bylo nutné demontovat pružinu a dával jsi nové šrouby? Jaká je kvalita tyčí na které jsi dával odkaz? Děkuji, Jakub. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Ahoj, tak jsem to nedal. Pro vytažení toho zadního šroubu je potřeba demontovat uchycení stabilizátoru a na to je potřeba tisícihran, který nemám. Tak jsem to zase musel poníženě poskládat zpět bez úspěchu. Nevíte, jaká je to velikost? Jinak, používáte původní šrouby na to rameno? V dílenské příručce se píše, že se mají šrouby na rameni dotahovat v poloze pohotovostní hmotnosti. Chápu to tak, že má být auto na zemi. Hrozí něco, když to dotáhnu na heveru? Děkuji, Jakub. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Já ti psal, že je potřeba mít komplet gola sadu, pak je to v pohodě, musíš mít i ty tisícihrany, pak je to brnkačka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Ne každá Gola sada má i tisícihrahy. Např. v tý co mám já od Holexu tak jsou jen dva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Dobře tak jinak kompletní gola sadu třeba 101dílů mám já a k tomu (i) sadu těch tisícihranů (ve většině je potřeba dokoupit stojí pár peněz.) http://www.prumyslov...4|ssds-bit-40ks http://eshop.narexco...10mm-6dilna-xzn bohatě stačí http://www.atexkom.com/Dilna/Naradi-HONITON/Sada-1-2-bitu-XZN-M5-M12-10-mm-Honiton-11-dilu.html S tímto uděláš vše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 1)Nevíte, jaká je to velikost? 2)Jinak, používáte původní šrouby na to rameno? 3)V dílenské příručce se píše, že se mají šrouby na rameni dotahovat v poloze pohotovostní hmotnosti. Chápu to tak, že má být auto na zemi. Hrozí něco, když to dotáhnu na heveru? Děkuji, Jakub. 1) tisíchran M10 2)môžeš použiť pôvodné 3)pred demontážou si zmeraj vzdialenosť od vrchnej hrany blatníka po stred kolesa.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Ha tak to jste mě dostali. Torx nazýváte tisícihranem, tak to potom jo. To máš pravdu sada jich je skoro v každej gola sadě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Pozor, to nejsou torxy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 tak tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Pravda blbě jsem kouknul. Ale ty v běžnech golách nejsou. Jsou to nějaký speciály. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 ne je TORX a pak je ten tisícihran což je označení XZN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 1) tisíchran M10 2)môžeš použiť pôvodné 3)pred demontážou si zmeraj vzdialenosť od vrchnej hrany blatníka po stred kolesa.. Aha, takže po montáži pustím auto z heveru na nějaký špalek a dotáhnu šrouby? Nebo by měla pružina ven a zvednu rameno jen tak. Děkuji, Jakub. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.