Danbartt Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Cus. Cim jste si nalepily mracitka? mam nalakovano a vaham cim to nalepit! Mam face mracno! Diky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Hoj. To bych moc neřešil. Znám lidi co je maj přilepený oboustrankou, lepidlem na plasty, silikonem, Milotec k nim dává nějaký spešl lepidlo... jeden týpek je má přilepený vteřiňákem a držej mu už 5 let Já osobně je po přelakování přilepil nějakym montážnim lepidlem, nic jinýho jsem zrovna doma nenašel... A držej fest Stačí jen kápnout na 4 - 5 míst, aby šli ještě sundat... Drží je kapota, takže nehrozí, že by někde cestou ulítly... Teda aspoň ty moje jsou tak dělaný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 Jj, nějaká kvalitnější oboustranka, mám je taky tak a držej jak přikovaný a navíc není velkej problém je sundat a nalepit třeba znova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 jj oboustraná (montážní) páska je ideální (stačí to jen jednou za pár měsíců pro jistotu překontrolovat) a jde to krásně v případě potřeby sundat, já je měl před 13 rokama na Feldě přilepený silikonem a pak po autonehodě, kdy mě v servise museli měnit světlo (byl ulomenej držák), tak se celkem zapotili, když to potřebovali sundat a přelepit od té doby jsem pak na jiných autech vždy dával montážní pásku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel27 Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 Hoj, Alessi: Řikáš že paska je odolná? Já si chci teď kupovat taky mračítka na OI a laboruju jak to tam přichytit prodejce by měl ktomu dát nějaký tmel (snad) a nebo je spíš teda doporučuješ nějakou tu pásku? A co povětrnostní podmínky?nemusíš to pořád přilepovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Já tam nalepil "nějakou" oboustrannou lepící pásku a měl jsem vůbec problém to odlepit když jsem to nalepil nakřivo, takže můžu říct že to drží jak přikovaný. Podmínkou je dobře odmaštěný světlo i mračítko. A mračítka od Kameie maj ještě takový držáčky na šroubky, tak ty jsem přilepil přibaleným lepidlem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bogas Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 [quote name='stihacka' post='103077' A zatím žádnej problém???Jelikož bych tyhle mračítka chtěl taky...jo a kolik tě stáli??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Jedinej problém mám že jsem si nedávno jedno ulomil vlastní blbostí. Jinak to fakt drží bez problémů. Já je měl zadarmo, protože se znám s majitelem Milotecu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Podle mě je to dobré přilepit silikonem nebo tou oboustrankou. Nějakým lepidlem to pak nepůjde odlepit v přípdě, že dete na normální technickou a ještě si můžete poškodit světlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
andrash Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 já mám opačnej problém :)) a to čím odlepit bývalí majitel je nalepil dopředu na světla blinkry a dozadu na světla ... a nejsem schopnej to oddělat ... zkoušel to už někdo ? ... horkovzduška fén vlasec ?? ... než se na** a koupim novy světla :D dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Zkusil bych niť nebo vlasec. Tím to dostaneš dolu, ale to lepidlo pude dolu blbě. Nemůžeš použít nějakou sračku, aby ti to nesežralo světla. Takže fakt nevím jestli to dostaneš dolu. Zkusil bych to na zadních světlech, ty se dají sehnat levněji. Ä pokud to nepůjde tak koupit světla a pak prodat světla s mračítkama a mohl by si být na nule. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
andrash Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 jj jak bude tepleji tak to vemu na garáž a bude detuning díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bogas Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Takže jak přečítám nejlépe bude vyzkoušet oboustranou pásku,každopádně na to lepidlo prdím..na nový světla zatím není... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 Nejlepší jsou ty mračítka co se lepí nahoru a né na sklo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 Nejlepší jsou ty mračítka co se lepí nahoru a né na sklo. Ja to lepil obojstrankou co je na spz a nedzrelo,mracitko na dalnici odletelo,kupil nove a zalepil silikonem a drzi ak bude treba dat dole odlepim a skla jako nove. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 delal jsem to lepidlem na okna. drzelo to dost a pak to slo i sundat i lepidlo ze svetel. oboustranka musi byt kvalitni treba 3M a ne takova ta levna ta drzet nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel27 Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Chlapy, a prošel někdo z vás TK i s mračítky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Ja a kopa dalsich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Chlapy, a prošel někdo z vás TK i s mračítky? Mám od Milotecu, takže bez problému, protože maj homologaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 mracitka od milotecu maji homologaci a to protoze nezasahuji az do paraboly takze nijak nesnizuji svitivost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Pepřík Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Ahoj, no já jsem před čtrnácti dnama tady na fóru narazil na samolepící mračítka, který jsou z folie. Mají už přesnou barvu, takže si podle kodu barvy auta presne vyberete barvu mracitka a to uz pak jen nalepíte. Takže s tím není žádné sraní, mračítko sem nandal asi za 10minut a bylo.... a nebyly ani drahý. Podle mě je to celkem dobrej nápad. Najdete je na www.mracitka.cz Mrkněte jak to sedí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Sorry pepříku, třeba se pletu, otevřu fórum dám nové příspěvky a ukáže se tady 2x odkaz na mračítka a jeden tvůj vychvalovací příspěvek a čísla registrací obou uživatelů jsou hned po sobě. Proč mám dojem že jde o jednoho uživatele? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 trochu reklama no, vzhledem k tomu, že i IP je stejná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Pepřík Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 No pardon, já sice nevím jak to poznáte, ale fakt asi ne... je fakt, že toho kluka, co to dělá trochu znám a snažím se mu trochu pomoct, bydlí nedaleko. Jenže je tam fakt je tam mám. Se třeba přijeďte podívat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 TA ip je veřená Vodafone Czech Republic a.s http://cs.wikipedia.org/wiki/Diskuse_s_wik...u:217.77.165.56 . Ale byla by to velká náhoda. Tohle zavání trošku schizofrénií. Chválit sám sebe. Každý tvůj příspěvek je o mračítkách to ti přijde normální? Navíc ty mračítka jsou nehomologovaná takže na autě nemají co dělat. Světla jsou důležitá věc takže zakrývat si je tímto není dobrý nápad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Plánuji si pořídit mračítka, poraťe mi prosim jaký. Pochlubte se, jaký máte sami, jestli jsou s homologací, výrobce, cena a hlavně jak se přidělávaj a jak pasujou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 já mám svtěla před face a na ně dělali takový mračítka do tvaru L tak jsem je seřízl aby to byly jenom proužky a je to v poho :D jsou decentní policajti ani nikdo na ně nikdy nic neřekl. Kupoval jsem je za asi 80kč ze škoda-dily.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Já mám mráčitka od Matigu a pozhoda..Nalep to na oboustranou pásku a budeš mít klid.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 já mám svtěla před face a na ně dělali takový mračítka do tvaru L tak jsem je seřízl aby to byly jenom proužky a je to v poho jsou decentní policajti ani nikdo na ně nikdy nic neřekl. Kupoval jsem je za asi 80kč ze škoda-dily.cz Já mám předface světla ,dal jsem na ně mračítka na face podmázl silikonem(transparentní)a drží jak židovská víra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 mracitka tak milotec ,ja som mal aj mating no ale milotec boli lepsie lebo viac zakrivalo svetlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.