mischicka Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Info týkající se map, ale žádné linky na nelegální download! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Rovnou hodim dotazek..Jake jsou nejaktualnejsi mapy?Datum,bo verze a kdy bylo vydano? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 (upraveno) navstiv sekci jen pro cleny. :D East a West Europe V4 a predelavka z map BMW, to odpovida cca verzi V5, ktera pro VW jeste neni. Upraveno Červen 23, 2009 uživatelem Doli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomiV Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 QUOTE(Doli @ Jul 18 2009, 14:03 ) * V4 je oficialni, Skodovka to normalne dava za priplatek k navigaci. BMW odpovida verzi V5, ktera zatim pro VW neni.... Tak ked som isiel preberat auto kde sme samozreme dopatili 6 tis za mapy mal som nejakeho tusaka ze mi tam strcia hned V3 a aj tak bolo, rozbalene a nakopirovane v Navi. Pred tym som ale kontaktoval Skoda-info aby som si bol isty ze tu V4 tam davaju. Bohuzial odpoved mi prisla az po prevzati auta. Ale predajca samozreme o V4 nic nevedel, povedal ze to skusi zistit a zapisalo sa to aj do predavacieho protokolu ze sme obdrzali ''neaktualnu'' verziu map o den prisla odpoved priamo od Skody: [i]''Vážený pane, děkujeme Vám za Váš email. K Vašemu dotazu sdělujeme, že CD s mapovým podkladem Vám dodá přímo autorizovaný prodejce. Momentálně je na trhu verze V3 a na trh se připravuje verze V5. Verze V4 na trhu nebude vůbec. V případě dalších dotazů kontaktujte naší informační linku Škoda. S pozdravem a přáním hezkého dne''[/i] takze dalej som to uz neriesil, napiste prosim ak mate inu skusenost toto bolo v predajni Autostyl na Stodulkach. Trochu ma to stve ze zaplatim 6 tis za origo mapy a nedostanem aktualne v ktorych nieje ani Dialnica z Viedne do Bratislavy ktora je uz tusim rok v prevadzke. A potom si dam nedavaj ciernotu : (( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 navstiv sekci jen pro cleny. ;) East a West Europe V4 a predelavka z map BMW, to odpovida cca verzi V5, ktera pro VW jeste neni. Jsou značně aktuální - třeba nový úsek dálnice na Karlovy Vary 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Da dalnice z BA do Vidne je na mapach od BMW. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomiV Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Tak V4 East a West uz v Navi mam ale od vtedy nevidim ziadne dopravne info po stlaceni tlacitka TRAFIC je to mozne? nemate s tym niekto skusenot?alebo idem v aute vzdy ked v CR niesu nehody?take stastie urcite nemam Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 TMC v CR je uplne nepouzitelne. Jednou jsem si ho na navigaci zapnul (mam prenosnou) a bohuzel uz neslo vypnout. Porad mi to hlasi nesmysly - useky, ktere jsou uzavrene (ale ve skutecnosti nejsou) a naopak cesty, kde se neco deje navigace nehlasi nic. U nas tento system bohuzel zatim nejak nefunguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomiV Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 TMC v CR je uplne nepouzitelne. Jednou jsem si ho na navigaci zapnul (mam prenosnou) a bohuzel uz neslo vypnout. Porad mi to hlasi nesmysly - useky, ktere jsou uzavrene (ale ve skutecnosti nejsou) a naopak cesty, kde se neco deje navigace nehlasi nic. U nas tento system bohuzel zatim nejak nefunguje. Tak dlho som V3 nemal ale na Columbusovi pod Trafic celkom dobre vypisoval kde su havarie a obmedzenia, nevsimol som si ze by koli tomu prepocitaval trasu iba na to upozornil pri prvotnom prepocitavani. A kedze vacsinou chodim po D1 vsade hrasil par kilometrov dopredu ze na ceste su obmedzenia alebo tak neco. Ak nemam pravdu opravte ma ale Columbus druhou antenou natahuje dopravne spravy do Traffic a teraz to s mapami V4 nefunguje. resp. vzdy su: ''ziadne nove spravy'' 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 Nazdár, chcem sa spytat ci uz su nove mapy V6? Pre East a West dikes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 Info týkající se map, ale žádné linky na nelegální download! Nazdár, chcem sa spytat ci uz su nove mapy V6? Pre East a West dikes. Už jsou, někdo tu to psal, že je dostal ze servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Stiahol som si nove mapy V6 vychod aj zapad. Lenze su vo formate ISO a neviem ako to mam napalit na dvd a dat do Columba. Hilfe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Pres nejaky vypalovaci program... Napr. NERO. Dam das otevrit a zvolis ten soubor ISO a pak uz nastavis parametry vypalovani (rychlost) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Já doporučuju ImgBurn. V jednoduchosti je krása. Nesnáším Nero. Je to moloch, který za chvíli bude obsahovat snad i FEM analýzu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 A netreba ten iso subor nejako rozbalit a az tak napalit? Zobere to navi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 (upraveno) Je to image (obraz) toho disku. Halvně to nevypal na médium jako jeden soubor. Musíš pálit v nějakém vypalovacím programu jako image. ISO image: Říkáme tak souborům (.iso), které obsahují obraz CD (příp. DVD) bajt po bajtu tak, jak se to zapisuje na příslušné médium. Tento obraz se tedy snadno vypálí (umí to každý rozumný vypalovací SW) nebo naopak může sloužit k zálohování či šíření obsahu nějakého CD Upraveno Prosinec 13, 2009 uživatelem j0ska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Narazil jsem na zajímavou věc. Na mapách East Europe V6 mi nejde hlasově zadávat cíle. Na West V6 to jde. Můžete to prosím někdo ověřit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Blbost jen se ti špatně nahráli, znovu a lépe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Tak jsem je vložil znovu a už hlasové zadávání funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 Nahral som si mapy V6 a hlasove ovladanie na Slovensko mi stale nefunguje. A tiež rýchlostne limity su staré. Tak neviem čo tam updatovali na tej V6ke? Ziadne zmeny na mape SR som nezbadal. Je to o ničom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Neviete ako sa dostanem k mapam BMW? A ako ich upravit pre Columba? Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Nie je to ilegálne? ŠA má oči všade. Mám to vytvorené 2010-1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 ŠA nech spravi aktualne mapy a nech potom nieco kecaju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 17, 2010 Sdílet Odesláno Únor 17, 2010 Ma nekdo mapu verzi 7012 0 Citovat Odkaz ke komentáři
geogre75 Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 Info týkající se map, ale žádné linky na nelegální download! dej mi info?sháním mapy do navigation... jiri.vystejn@formannj.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 Ty schanis mapy do Columba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pavzat Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 Ty schanis mapy do Columba Ahoj taky shanim mapy do RSN 510 muzes mi poradit? klidne na mail : pa.zatloukal@seznam.cz diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 Zitra nebo po nedeli bych mel mit novou mapu je to i POI bodama tak jen kdy a kde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Zdravím, kamoš mi poslal mapy V7 west. Je to aktuálna mapa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Neviete preco stale nefunguje v mapach V7 hlasove ovladania navigacie pre Slovensko? Ked zadam hlasovo nejaky ciel v ČR alebo inde tak v pohode. Len v SR musim zadavat manualne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.