Polo si zatím nechávám. V rámci rodinného autoparku půjde pryč SII, pokud ho tedy někdo koupí. 🙈
Dnes proběhl servis ve 115 tis.km.
Olej, filtr, brzdovka, doplnění AC a výměna levého skla zrcátka, které se odlepilo (origo sklo 1600 😞).
Na jaře jsem dal nové letní gumy Sebring Summer 3 (najeto nějakých 1500 km), takže to hezky a potichu sviští. Letos budu muset ještě udělat zadní silentbloky přední nápravy - klasická nemoc podvozku PQ21 (FI, FII, FIII), už jsou natržené, v zimě dost nechutně vrzaly. Asi to udělám v srpnu, podle toho jak budou kačky.
Jinak to jezdí hezky, když jede člověk klobouka po dědinkách, tak to jede pod 5l, v tempu na dálnici pod 8l. A pořád mě baví, když potočím dvojku do omezovače 😄
Tenhle motor se VW fakt povedl.
Při další výměně oleje možná nechám udělat dekarbonizaci.
Po technické stránce mě to bavilo, ta administrativní a lidská byla peklo. Posunul jsem se jinam, a zas mám větší dovednosti. Letos dodělám VŠ a pak se uvidí, kam budu směřovat.
Teď se zrovna učím státnicové otázky a dívám se na ty blázny na TdF 😄 tři dny jsem na kole neseděl a i tak jsem unavený 😄
A přemýšlím, kde seženu prachy na tu novou silnici, už jsem si to naprojketoval do hlavy.🙈
Zrepasovat to nejde? To bude beztak jen prdlé nějaké těsnění. Aby panímáma nebrblala, že ji to moc natřásá 😄
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.