Halbi Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 (upraveno) Ahoj kamarádi a přátelé,zveme vás na grilovačku VW Group pro MAJITELE VOZŮ VW a koncernu ( Škoda, VW, Audi , Seat ),na sraz je přizváno mnoho Octavií :) možný příjezd už v pátek 14.6. od 16:00, oficiální začátek srazu je plánován na sobotu 15.6. od 9:00 - 11:00.. Navigační cedule budou rozmístěny na hlavním tahu E35 směr Čeká Třebová a v Opatové !! Takže pozorně se dívat ...Ubytování je možné ve stanu v areálu, nebo v buňkách ... Při nepřízni počasí je možné domluvit na místě přespání na karimatce ve velké chatě ... Areál má nově zbudované sociální zařízení se sprchou a menší kuchyňkou ... Případné koupání je NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ v areálu který má vlastní písčitou pláž s houpačkou a skluzavkou START PROGRAMU je od 11:00, možnost výběru soutěže v kategorii : Soutěž o nejnižší automobil srazu (Od země k prahu) Soutěž o nejvyšší automobil srazu (Od země až po střechu) Strongerman - Hod diskem - Tahání na laně největšího automobilu srazu - Soutěž o nejhlasitější POP-OFF Ventil - Soutěž o největší dým z výfuku (Tdi vítána) Při vjezdu do areálu se bude vybírat symbolických 50 Kč za automobil na poháry a nějaké drobné ceny ... Možnost stravování na místě v kempu ve velkém altánu s kapacitou 80 míst k sezení ... Na výčepu bude 10 Gambrinus, k jídlu dle možností a nabídky - vepřová kýta, kuřecí a vepřové plátky, ryby ... Hudební program na večerní akci bude zajištěn Ukončení události VW Group Grilovačka je v neděli ve 12:00 Ceník : Cena za osobu pro ubytované v areálu kempu: Dospělý: 80-Kč Chatka: Stan dle velikosti: 50,- - 80,-Kč Karavan 100,-Kč + elektřina od 80,-Kč Obytné auto: 100,-Kč + elektřina od 80,-Kč Mikrobus: 100,-Kč Osobní auto: 50,-Kč viz : ... http://www.kemp-opatovec.cz/cz/cenik REGISTRACE A POTVRZENÍ ÚČASTI JE !!!!!!! ZÁVAZNÉ - NUTNÉ !!!!!!! Kdo potvrdí Učast Musí dorazit !!!!!! registrace na: pearl.harbor@seznam.cz nebo na: https://www.facebook.com/events/610459795649044/ Moc rádi Vás všechny uvidíme :) S pozdravem Halbi :) Upraveno Duben 29, 2013 uživatelem Halbi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
V8 R-line Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Takze se asi ukazu. Tesim se ze odvezu i nejaky poharek....14.6.rezervovano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 jede nekdo dalsi ? zacal jsem nad tim premyslet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 uz nas je 20 a ma prijet cca 150-200 rad Te uvidim Ol@f :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Kua zase jsem v práci by mě jeblo. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Ol@f libilo se Ti tam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 No přiijeli jsme, dali jsem si trochu žrasa, poobešli a jeli pryč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Pár fotek z naší účasti Já + Ol@f + Vevca + Na to že to byl první ročník byla účast velice solidní, jen to bylo dle mého názoru takové bezkontaktní. Spoustu lidí sedělo u svých aut a moc se hromadně nebavilo. Možná by bylo lepší kdyby byl uprostřed dění nějakej párty stan, čímž by účastníci byli v blízkosti svých aut a zároveň všichni pohromadě. Když se šel někdo občerstvit, tak byl úplně mimo dění. Jinak pivo + uzený maso bylo super :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 jen me mrzi ze jsme se neseznamili a nepopovidali si :-( zde si s Vami pisu a pak sraz a nic :-( Skoda,kdyz vim,ze jsem dobry :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 No my jsme tě viděli přijíždět, ale to jsme si nebyli jisti, že jsi to ty. Pak jsme se šli najíst a pak jsme to obcházeli a okukovali jsme tvoje auto, ale tebe nebylo nikde vidět. Pak jsem tě tam na chvilku zahlídl se skupinkou lidí a potom jsi už odjížděl. Škoda, že ses při odjezdu u nás nezastavil, když jsi jel kolem nás. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 (upraveno) ja jsem zase koukal na Vase krasky.tak by jsme to mohli vynahradit v Zamberku.je to velka skoda.ale jsem moc rad,ze jste prijeli.preci jen lidi z OC beru jako zvlastni hosty protoze OC mam moc rad :-) PS: dekuji za fotku,je nadherna :-) Krasne jsi to vyfotil - hned musela jit na FB a do sbirky ;-) Upraveno Červen 16, 2013 uživatelem Halbi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 kolik nakonec bylo aut? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 110 :) Vittorio ve čtvrtek jsem byl u tvého auta - je krásné ale kde máš plast-lem :D :D byl jsem totiž u Rolbaře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Lem je na miste :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 ja jsem zase koukal na Vase krasky.tak by jsme to mohli vynahradit v Zamberku.je to velka skoda.ale jsem moc rad,ze jste prijeli.preci jen lidi z OC beru jako zvlastni hosty protoze OC mam moc rad :-) PS: dekuji za fotku,je nadherna :-) Krasne jsi to vyfotil - hned musela jit na FB a do sbirky ;-) OK v Žamberku si to vynahradíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Heh prezidente nejak se ti to loupe :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 to víš, koktu už nebaví ze sebe dělat skautíka když nemá haldex :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Lem je na miste :)) Už zase??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Proc by nemela haldex?? :) Sem musel ten jeden ktery jsme s jardou jen malicko podlepovalimudelat cely znova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 mel jsem totiz za to,ze je to jen 2kolka :) Tak promin, chtel jsem aby to vyznelo srandovne a nedopadlo to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 Jedete někdo i letos? podle Fb jsem se díval, že by měl dorazit cubecnik a halbi? Nebude nás tam více :-) ? Já chci dojet v sobotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 bude tam Alessi a Ol@f 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 Jsem zmaten. Co že je to za akci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 VW group meeting https://www.facebook.com/events/588272307911307/?ref_dashboard_filter=upcoming 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 možná i já se ukážu B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 Joo tam pojedu no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 bude tam Alessi a Ol@f Koukam ze jsem na FB dal, mozna se se zucastnim. V kalendari to nemam zatim, nevim jak na tom je zatim Ales. Kdyby nas bylo vic urcite by to byl silnejsi argument tam jet. Je toho ted jako kazdej rok hafo. Za 14 dni na to hned Skoda Trefen a 14 dni na to celorepublikovej VW, uffff. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 To dáme chlape ;) Rád tě uvidím :) teda pokud do té doby to dám do kupy :) Ještě jsem v lakovně :) Ale má přijet příští středu tak to snad dám do kupy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 To lakujes celý nebo co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 jj bohužel ano :( teď je v plniči, příští týden bude hotové :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.