soray Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Když jste to tu tak parádně rozdělili, přidám horkou novinku, kterou jsem testoval o víkendu. Abych to nemusel celý psát znovu, většinu textu použiju z recenze, kterou jsem psal u nás na DC. Tyto 2 produkty jsou pro mne asi největším překvapením letošního roku a stojí za to je zmínit i zde. Jde o systém péče o kůži od Dodo Juice, uvedený na trh v řadě Supernatural. Zpočátku jsem byl trochu skeptický, že půjde o další z běžných čističů s balzámů. O víkendu jsem produkty otestoval, pokusným králíkem se stal Smart, resp. jeho kožené sedačky. Musím se přiznat, že po pár minutách testování byly poslední zbytky nedůvěry pryč a já jen zíral, co se to s kůží ve Smartu děje. Nejprve tedy krátké představení: Dodo Juice Supernatural Leather Cleaner je nabízen v praktické 500ml lahvi s rozprašovačem. Jedná se o čirou tekutinu prakticky bez zápachu. Supernatural čistič jak má být a jak si ho představuji. Sedačky vyčistil perfektně, spotřeba velmi malá, k čističi tedy nemám sebemenší výhrady. Dodo Juice Supernatural Leather Sealant je nabízen v 250ml s osvědčeným rozprašovačem. Sealant je ve formě řídké mléčné tekutiny, bohužel s jemným alkoholovým zápachem. Zde bych ještě viděl prostor pro zlepšení, nicméně je to asi jediná kaňka na jinak skvělém výrobku. Sealant se aplikuje na vyčištěnou kůži, rozprašovačem nastříkáme na povrch a rovnoměrně rozetřeme a vmasírujeme do kůže čistým hadříkem. Takto nanesený sealant necháme zaschnout. Produkt je možné nanášet ve více vrstvách, další vrstvu doporučuje výrobce aplikovat po 15-30 minutách od zaschnutí předchozí vrstvy. Já jsem aplikoval 2 vrstvy, spotřeba sealantu byla naprosto minimální. Produkt vyniká zejména svým výsledným finišem, který je sametově matný a kůže vypadá jako nová. Na rozdíl od jiných balzámů/mlék udělá matný povrch i na již částečně lesklé kůži (např. volant), viz. foto. Pro milovníky matného vzhledu nové kůže mohu tento produkt jednoznačně doporučit. Několik obrázků z aplikace: 50/50, vlevo původní stav, vpravo po ošetření 50/50, řidič dole původní stav, spolujezdec nahoře po ošetření Detail sedačky po ošetření Detail volantu po ošetření Na závěr Oba produkty tvoří výborně vyladěný systém péče o kůži, který za rozumné peníze nabízí výborný účinek a skvělý výsledný vzhled ošetřené kůže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Dobrá recenze, po něčem takovým do budoucna poohlížím ale u mě je problém že mám sedačky látkovo, alcantro textilní. Je mi jasný že na kůži super a na textil to není ale co alcantra ? taky asi nebude vhodný, čistič možná ano ale seelant asi ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Teď jsem to nakoupil obojí a musím uznat, že je to pecka. Ještě jsem zvědavý jaký bude rozdíl až zakomponuji sloní tuk. Předpokládám, že postup by měl být celaner pak tuk a na závěr sealant. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pásovec Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Na alcantaru čistič colourlock, na textil ideálně heavy duty valetpro a obojí impregnovat colourlock impregnací nebo 303 fabric guard :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Na tu alcantaru jsem tam právě vložil od colorlocku přípravky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Muzu teda pouzit na volant a na rukojet rucni brzdy ? Cisitc vytahne spinu i z okoli niti ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Na vše kožené a k druhé otázce zkus a uvidíš... ;) Když to vezmeš houbičkou tak to půjde stopro... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Aky prostriedok je najlepsie pouzit na svetlu kozu?dik za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Já bych použil toto. Je to bez zabarvení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Nemám rád glorifikování produktů ale tenhle set na kůži je fakt neuvěřitelnej to co dělá se starejma lesklejma kůžema je neuvěřitelný. Zkusil jsem to na VW Brouk cabrio Karmann z roku 1978 a efekt po prvním! čištění mi vyrazil dech :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Dnes ma znovu Dodo nesklamal ^_^ Leather cleaner a leather sealant narobia divy to je fakt a to som si myslel ze sedacky su ciste :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Ten matnej efekt mě baví jsou to skvělé produkty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 lumi: Co máš na Alcantaru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Zatial iba navlhcene mikrovlakno no chcem objednat Colourlock Alcantara tak snad bude dobry :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Příspěvek přesunut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Synysterrr Odesláno Prosinec 11, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2015 Zdravim, poradi mi nekdo co si k temto pripravkum koupit za nanasedlo (hadrik). Dekuji moc Marek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Prosinec 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2015 Např. http://www.detailingshop.cz/lesteni/dodo-juice-basics-of-bling-polish-applicator-aplikator-z-mikrovlakna/ Aplikátor z bavlny je také dobrý, ale ten bude teprve přidávat na nový shop, během dneška se tam snad objeví :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.