cholerik Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Zdravím, jedná se o scan z časopisu Svět Motorů 47/13. Myslím, že hodně z vás by to mohlo zajímat. Nebyl sem si jistý kam přesně s tím tak to dávám do návodů kam se to určitě hodí nejvíc. Velikost upravena dle pravidel na 1600x1200. Přečíst jde v pohodě, ale kdyby někdo chtěl mám v pc ve větším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Jaj, docela fatální výsledky :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Tak jsem nemile překvapenej, protože mám 3-4 roky nemrzku VIF, a ta má hodnocení 4-, takže propadla :( . Příští rok budu tedy opět měnit kapalinu, ale už za nějakou kvalitní ;) , ale není mi jasné, jakou vodu mám použít na ředění? Vždy jsem dával destilku a tady v článku ji zakazují a ze studny a z obecního vodovodu máme hodně tvrdou vodu, kterou taky zakazují... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Elit už napadl výsledky a chce po SM vzorky, pro ověření v nezávislé lab. Výherci jsou 3 výrobky, jejichž dodavatelem údajně je právě lab, která prováděla test. Tak trošku v tom máme s JR pracky-JR upozornil mě, já obchodáka v elitu ;) jsem zvědav jak to dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Nejsem si jistý ale myslím že přesně tenhle článek jsem četl včera na auto.cz :lool: http://www.auto.cz/test-chladicich-kapalin-g12-musi-vic-nez-nemrznout-78004 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cholerik Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Já sem si toho všimnul až teď ráno, že to tam maj :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Ja mam ten Sheron Antifreeye Maxi D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.