LuTri Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Zdravím Vás,Takže věci se u mně trošku pohnuli a já přesedlal ze své OI do trošku novější OII.Pár věcí pro představeníVýbava: - Světlý interier - ten je na prodej !!! - Maxidot - Climatronic - Kompletní elektrická výbava - Vyhřívání předních sedaček - XenonyMotor je 2.0 Tdi 16V BKD . Najeto 280.xxxAuto je po kamarádovi, takže jsem věděl do čeho jdu.Nějaké plány s autem jsou, ale uvidím co bude realita :D . Jinak už mám nachystané parkovací senzory a tažné zařízení a ještě MF kožený volant. To by pro začátek stačilo :D , co bude dál se uvidí.Fotky dodám jen co přibude něco nového :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Tak mezi námi vítej :) Červená je pěkná, zvláště, když se naleští a s béžovým interiérem mám pro tuto kombinaci slabost - je škoda, že ho chceš měnit, i když vím, že není moc praktický, v rodině jsme to měli 2x. Tak ať slouží a snad z auta nebudeš dělat to, co není, jako mnozí ostatní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 (upraveno) Ahoj, Interiér je fakt krásný Proč ho měníš? Jinak pěkný nájezd - mám podobný :D ať Ti auto slouží dobře a dlouho ;) Upraveno Listopad 19, 2014 uživatelem Schavi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 ty jo, 280 tkm neni uz to nejak moc ? Jinak pekna je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 pekny BKDcko :) jakej to mas rok? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Vítej Nájezd solidní, tak ať slouží bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Takový km má každá druhá octavia ,jen plno lidí to určitě neví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Nekteri jsou blahovi a najivni no :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Pekna tak at slouzi Je daleko lepsi mit najezd 280 a vedet ze je realnej, nez kupovat z acek 150 a realne ma klidne i 400 jen je novej volant, ovladace zrcatek a dalsi typicky "osahany" veci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Listopad 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Tak mezi námi vítej :) Červená je pěkná, zvláště, když se naleští a s béžovým interiérem mám pro tuto kombinaci slabost - je škoda, že ho chceš měnit, i když vím, že není moc praktický, v rodině jsme to měli 2x. Tak ať slouží a snad z auta nebudeš dělat to, co není, jako mnozí ostatní Díííky za uvítání, už je to můj druhá Octávka :) Tady je má první: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=23283&hl= kterou jsem prodal kvůli této právě :). právě proto ji teď mám v lakovně na nějaké opravky laku a celkové vyleštění, a pak už jen navoskovat, ať to přežije zimu . Jako joo, je to moc hezké, ale já při své práci, kdy mám servis, tak se toho hrozně bojím, aby to za pul roku nebylo uplně černé :D . Tý, nemám v plánu nic divokého, dolatit to do červeno-černa. Možná Rs nárazníky, ale nic víc..Spíš doplnit výbavu ;) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Stickler mel urcite na mysli prave ty rs narazniky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Listopad 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Ahoj, Interiér je fakt krásný Proč ho měníš? Jinak pěkný nájezd - mám podobný :D ať Ti auto slouží dobře a dlouho ;) Čáu, Měním ho kvůli své práci, kdy mám autoservis a někdy mi to ani nemyslí a skočím do auta v monterkách :D , ale je pravda, že všem se líbí a jako aj mě se líbí, ale nevíím.. Nájezd je pěkný, ale nijak moc podstatný. Auto má servisní historii a je to přímo od kamaráda, nedávno dělána spojka..takže proč to nebrat B) . Zatím se u mě auto ohřálo nejdéle 2 roky :D , rád bych víc, ale vždy se objeví něco moc zajímavého.. ty jo, 280 tkm neni uz to nejak moc ? Jinak pekna je :) Jak se to veme, myslím, že je to dobře zajeta Octávka B) pekny BKDcko :) jakej to mas rok? Dík, rok 2005. Máš taky BKD ? Vítej Nájezd solidní, tak ať slouží bez problémů. Díky za uvítáníí , Problémy budou asi vždy, je to staré auto :D , ale snad budou minimální.. Takový km má každá druhá octavia ,jen plno lidí to určitě neví. Pekna tak at slouzi Je daleko lepsi mit najezd 280 a vedet ze je realnej, nez kupovat z acek 150 a realne ma klidne i 400 jen je novej volant, ovladace zrcatek a dalsi typicky "osahany" veci ;) Kilometry nejsou důležité :) Stickler mel urcite na mysli prave ty rs narazniky :D A sakra :D , ale tak to je až někde na konci mého seznamu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Listopad 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 (upraveno) Přesně takové kola mám nachystané na léto Upraveno Listopad 19, 2014 uživatelem LuTri 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 No nádhera :-D ale dlouho ti nevydrží, tohle jsi říkal už u Vectry i u OI :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Čáu, Měním ho kvůli své práci, kdy mám autoservis a někdy mi to ani nemyslí a skočím do auta v monterkách :D , ale je pravda, že všem se líbí a jako aj mě se líbí, ale nevíím.. Nájezd je pěkný, ale nijak moc podstatný. Auto má servisní historii a je to přímo od kamaráda, nedávno dělána spojka..takže proč to nebrat B) . Zatím se u mě auto ohřálo nejdéle 2 roky :D , rád bych víc, ale vždy se objeví něco moc zajímavého.. Tak co se týče interiéru, tak chápu. Ale je prostě super :D Co se týče nájezdu, tak jsem nepsal, že je podstatný ;) psal jsem, že ho mám podobný - když při takovém nájezdu něco na autě odejde, nepřekvapí to tak, jako když bys domů dotáhl OII se "zaručenými" 130tis.km a vysypaly se Ti spojkové válce, na to třeba setrvák a ložiska v kolech :) Navíc pokud auta měníš po dvou letech a spojka je po GO, tak ji určitě u tohoto auta už řešit nebudeš :D Držím palce s úpravami ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Listopad 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Tak co se týče interiéru, tak chápu. Ale je prostě super :D Co se týče nájezdu, tak jsem nepsal, že je podstatný ;) psal jsem, že ho mám podobný - když při takovém nájezdu něco na autě odejde, nepřekvapí to tak, jako když bys domů dotáhl OII se "zaručenými" 130tis.km a vysypaly se Ti spojkové válce, na to třeba setrvák a ložiska v kolech :) Navíc pokud auta měníš po dvou letech a spojka je po GO, tak ji určitě u tohoto auta už řešit nebudeš :D Držím palce s úpravami ;) Super jee a k té červené se fakt hodí, ale tak uvidíme třeba ho nechám :D .. Nooo, asi tak jak jsi napsal, když se něco stane, tak tě to prostě tak nepřekvapí :D , vím že když odejde turbo, tak si svoji práci odpracovalo, ale na bývalé O1 jsem měl origo turbo při 404.xxx a pak ho prodal a jezdíl ještě dál :D , tak uvidíme třeba to tady bude podobné..Já je neměním plánovaně, spíš když přijde něco výhodného, tak po tom skočím. Díík, až se to vrátí z lakovny, tak to rozjedem :P :D No nádhera :-D ale dlouho ti nevydrží, tohle jsi říkal už u Vectry i u OI :D To se ještě uvidí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 zdarec ''sůsede'' :D vidím, že jsi přesedlal o řadu výše. Pěkná octa a ten interiér je fakt super ještě to přehodnoť s tou výměnou. Na práci si tam dávej ochranné igelit. návleky nebo pořiď nějaký potah ;) A co nějaký regionální minisraz, pořád myslíš, že je nerálný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Listopad 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 zdarec ''sůsede'' :D vidím, že jsi přesedlal o řadu výše. Pěkná octa a ten interiér je fakt super ještě to přehodnoť s tou výměnou. Na práci si tam dávej ochranné igelit. návleky nebo pořiď nějaký potah ;) A co nějaký regionální minisraz, pořád myslíš, že je nerálný? Zdravím tě :D , Přesně tak, přesedlal jsem do trošku modernějšího vozu. Jako, abych řekl pravdu, už jsem byl rozhodlý, že ten interier jde pryč, ale tak jsem nahlodán :D ..potah používám a uvidíme za nějakou chvíli, jak to bude hezké.. Tyy, z mé strany to nereálné není, zkusím napsat a něco zoorganizovat už jen proto, že tvou O2 bych viděl rád :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Však ať se staví zítra na štamprlu, budem je voskovat? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Když si budeš dávat pozor, tak by interiér mohl vypadat pořád čistě, ale furt si na to myslet bude horší :D na léto budeme mít stejné kola říkáš :D jo pegasusy v černé barvě budou na tvé octě vypadat super já zůstanu u stříbrných :) Já bych se určitě zúčastnil, pokud bych měl volno, takže zkusit by se to mohlo...na tvůj interiér bych se taky rád podíval ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Vůbec se nenech odradit od RS nárazníků! Designově jsou povedenější, takže proč ne. :P Za mě lepší, než když si někdo auto jen oblepí znáčky a nápisy RS. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Listopad 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Však ať se staví zítra na štamprlu, budem je voskovat? :P To jooo, my u toho budem pit ? :D navíc já mám auto pořád v lakovně :P Když si budeš dávat pozor, tak by interiér mohl vypadat pořád čistě, ale furt si na to myslet bude horší :D na léto budeme mít stejné kola říkáš :D jo pegasusy v černé barvě budou na tvé octě vypadat super já zůstanu u stříbrných :) Já bych se určitě zúčastnil, pokud bych měl volno, takže zkusit by se to mohlo...na tvůj interiér bych se taky rád podíval ;) Snažit se budu, ale otázkou je, kdy mi to ujede :D .. Černé pasují víc, než stříbrné k té červené, ale u tebe můžou být takové i takové ;) Tak to musíme nějak spáchat, ale necháme to, až budu mít auto u sebe B) ..důležité je, že se budou mít oba dva účastníci srazu na co dívat :D Vůbec se nenech odradit od RS nárazníků! Designově jsou povedenější, takže proč ne. :P Za mě lepší, než když si někdo auto jen oblepí znáčky a nápisy RS. :) Ještě nad tím popřemýšlím :D , spíš si pohrávám s myšlenkou nechat zalakovat nenalakové části nárazníků.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 A nebo sehnat origo sport paket ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Zalakuj jen vršek a podle mě to bude TOP :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Listopad 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 A nebo sehnat origo sport paket ;) Máš fotku jak ten Sport Paket vypadá ? Otázkou je, kde to sehnat, to asi bude složité k sehnání.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 To by byl teda velmi početný srázek :D O sportpaketu jsem taky přemýšlel, ale asi nemožné sehnat..jedině ve škodovce, ale tu cenu bych radši vidět nechtěl Vypadá takto: víc fotek tady: http://www.auto.cz/skoda-octavia-2-0-fsi-sportpaket-1150 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Listopad 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 To by byl teda velmi početný srázek :D O sportpaketu jsem taky přemýšlel, ale asi nemožné sehnat..jedině ve škodovce, ale tu cenu bych radši vidět nechtěl Vypadá takto: sportpaket.jpg víc fotek tady: http://www.auto.cz/skoda-octavia-2-0-fsi-sportpaket-1150 Nějak to začít musí .. Noo, asi začnu nalakováním nárazniku a lišt..ale to křidélko se mě líbí moc.. ^_^ To by byl teda velmi početný srázek :D O sportpaketu jsem taky přemýšlel, ale asi nemožné sehnat..jedině ve škodovce, ale tu cenu bych radši vidět nechtěl Vypadá takto: sportpaket.jpg víc fotek tady: http://www.auto.cz/skoda-octavia-2-0-fsi-sportpaket-1150 Nějak to začít musí .. Noo, asi začnu nalakováním nárazniku a lišt..ale to křidélko se mě líbí moc.. ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 To křidýlko se dá sehnat zvlášť, kupoval jsem ho na obautodily.cz, i s lakem kolem trojky, mám fotky u sebe ve vlákně. :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 (upraveno) Já jsem raději zvolil složitější cestu, ten origo kšilt mi přijde jako parodie hiphopera puberťáka s kšiltovkou :D Upraveno Listopad 21, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Listopad 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 (upraveno) Takžé, Auto v pátek dojelo z lakovny a i trošku naleštěné A abych nezapoměl, stavil se na dílně i napajedlak k nalepení spojleru, fotku spojleru snad dodá sám Upraveno Listopad 22, 2014 uživatelem LuTri 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.