Sleep77 Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Mám problém s výhřevem sedačky na straně řidiče,nefunguje mi,u spolujezdce je funkční.Pojistky jsem zkontroloval,tam je vše ok,na sedačku jsem si neklekl,takže protržení taky nepřipadá v úvahu,teď už mě nic nenapadá. Neví někdo čím by to mohlo být ? Co ještě zkontrolovat? Pak už mi nezbývá nic jiného než servis. :-) thnx za každý tip ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Mám problém s výhřevem sedačky na straně řidiče,nefunguje mi,u spolujezdce je funkční.Pojistky jsem zkontroloval,tam je vše ok,na sedačku jsem si neklekl,takže protržení taky nepřipadá v úvahu,teď už mě nic nenapadá.Neví někdo čím by to mohlo být ? Co ještě zkontrolovat? Pak už mi nezbývá nic jiného než servis. :-) thnx za každý tip ... kontroloval jsi relé? mě taky levá nehřeje a je to špatné relé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sleep77 Odesláno Únor 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 kontroloval jsi relé? mě taky levá nehřeje a je to špatné relé to jsem nekontroloval,nevím kde to hledat,je to v motorové části u pojistek ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Zkus ten kabel pod sedackou ja ho jednou pretrhl jak jsem soupal se sedackou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sleep77 Odesláno Únor 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Taky to nebylo ono,tak ve čtvrtek jdu do servisu... uf uf,doufám že to nebude protrhnutá vyh. dečka,by mě je*lo , už jsem to měnil na jedničkové O a opakovat bych to nechtěl :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Na vyhřívaná sedadla se nesmí klekat ???? Já je tedy nemám, ale když něco dělám - třeba při vysávání mezi sedadly kolem ručky a pod tak často klečím na sedadle... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 17, 2010 Sdílet Odesláno Únor 17, 2010 Nemělo by, podle návodu, říkal vorel kdysi, údajně je to i v návodu. Hrozí poškození výhřevů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 tak tohle jsem nikdy neřešil (mmtálně 3. auto s výhřevem) a nikdy nebyl problém, pokud nemá člověk 150kg, tak podle mě není problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sleep77 Odesláno Únor 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Tak je přesně to co jsem nechtěl,asi je výhřev poškozený... nevíte někdo o nějakém slušném návodu ,jak rozčalounit sedadlo ?u jedničky jsem to dělal ale postup bude asi trochu jiný,předpokládám,že budu muset sehnat výhřev podsedáku... ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 To je spatna to je snad lepsi sehnat celou jinou sedacku z bouracky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 tak tohle jsem nikdy neřešil (mmtálně 3. auto s výhřevem) a nikdy nebyl problém, pokud nemá člověk 150kg, tak podle mě není problém Taky na sedačku normálně klekám :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Je to tak: Upozornění! • Abyste nepoškodili topné prvky vyhřívání sedadel, neměli byste na sedadlech klečet ani je jinak bodově zatěžovat. • Nečistěte sedadla mokrou cestou ⇒ strana 233. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sleep77 Odesláno Únor 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Taky na sedačku normálně klekám :-) Tak to máš asi štěstí.Dečka ve škodovce stojí 900,- ale trápí mě spíš ta práce s tím.Sedačka z bořky může být v pohodě a bez práce,to je pravda ... uvidím jak to bude moc náročný to rozdělat a rozčalounit . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 tipuju, že to bude pakárna na entou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 (upraveno) rozčalounění sedáku s demontáží a následnou montáží je cca 2,5 - 3h - když se to dělá poprvé Upraveno Únor 19, 2010 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 jak se teda cisty ty vyhrivany sedacky? chtel jsem je nechat vycistit mokrou cestou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Prodavaji to na kazdy pumpě a nejaky firmymaji soucasti i kartacek treba od zelvy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 buď želva nebo sonax..už je tu vlákno...stačí koukat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sleep77 Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 rozčalounění sedáku s demontáží a následnou montáží je cca 2,5 - 3h ;) - když se to dělá poprvé Pokud je to tak,tak to si mě trochu uklidnil :-) Ty si to už dělal u OII ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 jj, několikrát, jen sportovní sedačky jdou trošku hůř,a le jde to, předky jsou v pohodě, zadní jsou maso 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 jak se teda cisty ty vyhrivany sedacky? ;) chtel jsem je nechat vycistit mokrou cestou... Na 2 z těch 3 aut jsem opakovaně čistil mokrou cestou a nebyl problém. Stačí jim to říct, že je tam výhřev a oni už asi ví co a jak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jurass Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Všechny Vás zdravím, prohledal jsem celé fórum ohledně nefunkční vyhřívané řidičové sedačky a nejsem z toho vůbec chytrý. .-) Pod sedadlem žádný přetržený kabel není. Když zapnu spolujezdcovou, tak žádné relátko necvakne, ale hřeje. Pod sedačkou řidiče jsem našel konektor o třech pozicích a konektor o dvou pozicích další dva drátky vedou někam ale konektor tam nevidím. Předpokládám, že dvou pozicový konektor je airback a tří pozicový je na výhřev kde jsem naměřil i po vypnutí 12V. Díval jsem se na pojistky kde byla jen jedna 30A a v druhé pozici nebyla a není ani vidlice. Na relátka jsem se nedostal, odšrouboval jsem tři šroubky a nějak se tomu nechce na horní straně kde je stříbrná lišta to drží. Nevíte co by s tím ještě mohlo být? Předem všem děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 nebude to klasika odpalena decka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jurass Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 nebude to klasika odpalena decka? to nevím, ale potřeboval bych proměřit tu dečku čí jde šťáva do dečky ale nevím které to jsou kabely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mufajs Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 zdravim mam octavku2 1,9 pd 2007 a nefunguje mi vyhrivani sedacek ani u spolujezdce nemate s tim nekdo zkusenosti. jestli odesla ridici jednotka nebo neco jineho?.... diky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 to se musí vše proměřit, pojistky máš dobré? Přestalo to topit obojí najednou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karlino Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 (upraveno) hoši mně přestali fungovat sedačky výhřev najednou všechny.Myslíte že jen relé? Upraveno Listopad 6, 2012 uživatelem Karlino 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mufajs Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 pojisky jsou dobre a prestali obe najednou. mam podezreni na ridici jednotku-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 v tom případě, pak už jen proměřit a vylučovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.