p2p Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 Na diag, mi nekdy vyskocila zavada 00110 a psalo v obvodu naklapeni zrcatek " 00110 - signal nataceni praveho zrcatka (L132) 012 - chyba v elektr. obvoduneverohodny signal." Zkousel jsem akcni cleny a cteni v bloku hodnot vse ok a zrcatko se naklapelo uplne tak jak ma... Nedalo mi to a nasel jsem si v el. schematach co je L132 a ejhle BLIKAC... A opravdu neblikal... Udelall jsem zatim jenom rozdelani a vycisteni a zitra se vrhnu na opravu. Zadny problem jak rozebrat zrctko nebyl a ani odtrhunti toho led modulu, taky zadny problemos... Jenom nemam tucha, jak a cim to poradne zalepim nazpet... Ale to az zitra... Nejake foto po vycisteni... Mne se dovnitr dostala vlhkost pres oddelovaci gumu v konektoru, protoze byla uplne mimo... Ach jo... Nejaky napad, cim to slepit po oprave??? Fotos je uz po ociste... :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 Opraveno, zalepeno... sviti a blika jak ma... vse OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 LEDky jsi přepájel nové ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 Ne jenom prepajel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mischelnike Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 čauvec mám stejný problém :-) přestalo mi to blikat... ale nevím jak celé to zrcátko rozdělat abych se k tomu dostal. Díky za radu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 (upraveno) Mischelnike: téma je třeba zde funkce hledat je zhruba 5 cm pod a 12 cm doprava od předního loga toho Scouta nahoře Upraveno Říjen 21, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomas188 Odesláno Leden 21, 2018 Sdílet Odesláno Leden 21, 2018 Zdarec chcel bvy som sa ta spytat cim si to nakoniec zalepil a tebe to nesvietilo len koli tomu ze si tam mal vlhkost?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.