Přejít na obsah

Luki

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

879 zobrazení profilu

Luki's Achievements

0

Popularita

  1. Obě jsou FL jednotky, jen rozdíl v pačkách. 549 Kostal 569 Valeo. -Jednotka má vykroje po stranách. Taky jsem tak dopadl. Koupil si tu druhou. Není FL jako FL. Ale odkdy se které montovali netuším. Moje 2012 má Páčky Valeo = původní jednot. 569 takže potřebuji jen 569 s indexem. To jen pro zajímavost.
  2. Ahoj, nevěděl by někdo jak odpojit přívodní konektor u motoru? V DP nic moc. Navíc asi někdo ulomil packu v servise. Posílám foto pro lepší přehled. Odvzdušnovací má zajištění z boku jako na filtru takže OK. Mačkal obě packy, zlomenou za pomoci šroubováku a nic, podle DP chápu že se má přetáhnout to stříbrné, ale jen se točí ale nahoru dolu nejde. Jinak potvrzuji že u nádrže ty 2 trubky od čerpadla jdou vyměnit bez spouštění nádrže. Za pomoci pomocného drátu.
  3. našel nedávno a max. spokojen. Pokud to máš ještě aktuální, tak Autolakovna OTTE (Hať) Nejlepší volba v okrese - perfekní přístup, komunikace a a hlavně práce, viz dnešní moje fotky v mém tématu.
  4. Luki

    Stříbrné TSI

    po dlouhé odmlce aktuální fotky. Našel jsem nedávno super lakovnu, tak opravený bok viz. foto v prvním příspěvku + dnes novinka maska. jsem nadmíru spokojen
  5. Ok, který bys mi prosím tě tedy doporučil s vybraných. Konkrétně typ, ať si můžu pro něj zajet. ( 3 screeny) Děkuji Ceny mám z oleje-pema.
  6. C3-10? To slyším prvně. Ani z těch na výběr nejsou s --10. Podle manuálu bych měl mít VW 502 00 pevný nebo VW 504 00 na 2 roky (LL)
  7. Asi bych se přikloni k shell (2. za 559kč) má více specifikací. Snad tím neudělám chybu. Popř. ještě počkám na nějaký tip.
  8. Ahoj, k čemu byste se přiklonili z výběru? Olej bude max 1.rok cca 11-12000km. Takže specifikace 502 nebo 504 je mi jedno. Díky moc za pomoc s výběrem.
  9. Luki

    Stříbrné TSI

    Ahoj lidi, prosím o pomoc. Už mám řadičku odkaz výše, ale potřeboval bych najít ochotného člověka co by mi ji namontoval. Popř radu na koho se obrátit. Hlavní problém construct, na stříhání jsem antitalent. Děkuji všem
  10. Takto rád čtu, zatím mám aktuálně 133... km, do 211 daleko ;) při nájezdu cca 13tis ročně :D PS: motor bez problémů, auto mám krátce.
  11. Škoda, že tak daleko. Přes celou republiku
  12. Luki

    Stříbrné TSI

    Jinak v úterý už přezuto na zimní. Zakoupil jsem ojeté zimní pneu 4x Nokian 15´´ na moje poškrabané elektrony - 7mm za 2800. super cena, ne. :P Teď už jen sehnat na léto 17´´ Pegasy starší, ale skoro bez oděrek včetně gum. Jinak kromě kol mám v plánu zakoupit: 1, zadní výdech do loketní opěrky - tahle je vylámaná. 2, plastový box na baterku, teď mám hadr 3, tuhle řadičku - http://www.obautodily.cz/skoda-octavia-octavia-05-superb-08-radici-paka-s-manzetou-6-ti-kuze-original-734cz160/ 4, a nakonec volant, který mě už štve, že je ošoupaný. Chtěl bych z II , abych nemusel kupovat airbag (úsměv líbí) hladká kůže, tříramenny, multifunkční bez padel. Zatím nikde není k sehnání Pak se uvidí co dále.
  13. Luki

    Stříbrné TSI

    tak trochu oživím své téma. jsem spíše na sousedním fóru neboť používám na surfování mobil a tady mi prostě přes mobil nejdou vkládat fotky. Noťas starý a pomalý Takže nejprve dodám fotky, které jsem slíbil + navíc co jsem ještě dokoupil + včera dorazilo (těsnění chladičové stěny (musel jsem zkracovat) + v kufru nový plastový kryt (původní byl hodně odřený) Jelikož dneska byl krásný den, využil jsem ho dnešní akci očista :lool: :D naposled v tomto roce a potom až na jaře. Doporučení: nekupujte si koncovku na výfuk, jinak budete úchylní jako já a budete leštit výfuk
  14. Luki

    Stříbrné TSI

    @radim84 Díky a s motorem jsem velmi spokojen, na to moje ježdění :-) Až budu mít net, tak přes notas hodím pár fotek. Koupili jsme byt a v neděli večer dostaneme klíče. Už se moc těším. V pondělí dorazí zapojit internet. Teď jsme v podnájmu a zrušili jsme připojení kvůli tomu stěhování. Tak fičím na datech v mobilu a fotky nejdou vložit.
×
×
  • Vytvořit...