Přejít na obsah

DIAGNOSTIK.

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    208
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele DIAGNOSTIK.

  1. U O3 funguje mazání přes MIB. A to jen na interval 15000Km a rok. A kdo má prodloužený, automaticky se mu to změní na zkrácený....Přes diagnostiku se nastavují intervaly samostatně přes dvě položky. A to pro výměnu oleje a servis. Dobře nastavený interval pro olej jsou 2roky a 30000Km , pro servis 30000Km a 1rok.

  2. Vadné vstřiky jsou stále častější závadou...Jde překontrolovat diagnostikou pouze v studeném stavu po prvním nastartování motoru. Po chvíli to elektronika dorovnává a hodnoty jsou už v normálu. Jinak vstřiky na stolici.

  3. Je to možné...Dělal jsem i v 8,15.20, atd,,,to se různí, nikdo neví, kdy se to posere, ale zaručeně se to dřív či později stane.Hlavně u těch starších, kdy ještě nebyl díl modifikován. Po modifikaci jsem zatím nedělal. Taky to není ještě dostatečně dlouho.

  4. Zapomínáte na jedno. Auto je vaším majetkem, teda i jednotlivé komponenty a nikdo Vám nemůže přikázat, jak sním budete nakládat. Můžete teda měnit cokoli, ale musí to být z legálních zdrojů.

    Může to být třeba ,podle mně, kradená navigace. Pokud v době montáže POLICIE nedá pokyn do centrální databáze, že se jedná o kradený komponent, bude po montáži vše v pořádku. Ale může to být jen do té doby, než provedete, třeba, aktualizaci map po nějaké době. Pak už uplyne nějaký čas a nastane zablokování a máte POLICII za dveřma.

  5. Napíšu to polopatě pro 160R. Pokud auto OIII, z kterého pochází nějaký díl podléhající ochraně součástí nebude hlášeno jako kradené, tak můžeš použít jakoukoli věc do jakéhokoliv vozu a ona bude fungovat!!! Je nutno předpoklad, že přepíšeš PR čísla a zapíšeš osazení nového dílu ve všech jednotkách.

    Při krádeži OIII hlásí policie do databáze FAZIT v německu pouze VIN. O hlášení se stará policie. Jako vlastník hlásíš POLICII.

    PS. Při výměně už měly obě navi, přehazovaly se mezi sebou....

×
×
  • Vytvořit...