Přejít na obsah

NudleCZ

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

454 zobrazení profilu

NudleCZ's Achievements

1

Popularita

  1. Nebude to spíš Regensburg syndrom?
  2. Tak report po delší době. Auto se mi včera vrátilo od mého mechanika. Byl měněn palivový filtr na moji žádost. Údajně z něj vytekl nějaký slizovitý humus, nejspíše předchozí majitel natankoval na nějaké noname benzínce. Auto je od té doby ještě živější. Spotřeba klesla o půl litru. Jediné co mě poslal do háje je že nebude dělat seřízení vačky protože auto startuje dobře. Takže asi si od někoho půjčím diagnostiku a udělám si to sám..
  3. Tak po včerejší návštěvě diagnostiky u Motorpower máme závěr! 🙂 První co se vyzkoušelo byla váha vzduchu a změna nastala okamžitě. Auto táhlo okamžitě odspoda místo líného rozjezdu do doby než zabralo turbo. DPF mi bylo řečeno že tváří plnější a dle stáří bych ho měl v brzké době několika měsíců vyměnit. Rozvody jsou lehce rozhozené a měl bych sehnat někoho s přípravkem a spotřeba by mohla taky o deci jít jinam. Byl jsem pozván na Chip jelikož nemám v jednotce nejaktuálnější soft. A auto by mělo být ještě zábavnější.. Na závěr mi bylo důrazně vysvětleno že mám řadit ve vyšších otáčkách že to bude méně bolet auto a moji peněženku. Ještě jednou děkuji Motorpower Třebotov za skvělou práci 🙂
  4. Kéžbych si spletl motor 😄 s touhle spotřebou sem si fakt mohl koupit benzín. Dneska sem koukal na vzduchový filtr a byl čistý. Takže sem fakt bez nápadu po čem jít.. EGR?
  5. Zdravím ve spolek. Nedávno jsem se stal majitel tohoto motoru, bohužel mi dělá starosti. Spotřebou se nedostanu pod 8litrů. Z počátku jsem to považoval za studený motor s krátkou cestou. Bohužel ať dělám cokoliv spotřeba pod tuto hodnotu neklesne. Původní majitel dělal kompletní repas hlavy: gufera, zabroušení ventilů, rovnání, tlakování, šachty na vstřiky nová všechna těsnění, ložiska vačkové hřídele. Dále nový olej, filtry, rozvody s vodní pumpou SKF. Já s ní dělal rovnou technickou protože byla do konce listopadu. Vyměnil sem koncovou část výfuku protože byla zralá jako hruška. A nechal udělat geometrii protože mi ji vytkli na STK. Emisemi prošla bez všimného u řadící páky. Při koupi jsme auto napíchli na diagnostiku (Delphi) která ukázala akorát chybu v elektronice sloupku volantu. Napadli mě špatně nastavené rozvody ale auto startuje okamžitě. Nekouří. Voda se neztrácí a šlem pod víčkem není. Jediné co se mi zdá je že než zabere turbo tak je auto trošku přidušené. Když sem bral naftu jenom za 500 tak zmizela téměř okamžitě. Včera jsem natankoval plnou abych si mohl spočítat spotřebu Děkuji za rady. Pokud jsem založil zbytečně téma nebo dal do špatné kategorie tak se omlouvám.
  6. Dobrý den, Sháním Oktávku 2.0 TDI 103Kw v kombíku s dvoulitrem do 100 000kč S rozumným nájezdem Rád bych kdyby měla: Xenony, maxidot Děkuji za případné nabídky.
  7. Ahoj Sháním středový výdech topení. A zadní výdech z Jumboboxu.
  8. Sháním středový výdech topení. A zadní výdech z Jumboboxu.
  9. Podle tohohle H1 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=46
  10. Případně odkaz by nebyl? Slušná práce! :)
  11. Kolik za ty ofuky/kastlík nad rádio?
×
×
  • Vytvořit...