Přejít na obsah

Jirka 1985

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Jirka 1985

  1. Čínu opravdu nebrat. Je s nima víc starostí než užitku. Ten první mě zaujal nechám si ho v záloze. Koukal jsem na tyto modely se sondou. Tester tloušťky laku DX-13-S-AL 11153 - Protechshop.cz Měřič tloušťky laku GL - 6s+ (keramizujte.cz) Měřiče tloušťky laku, velký výběr ,dobré ceny, zboží máme skladem. (lakomerky.cz) Máte je někdo?? Předem děkuju za poznatky majitelů:)
  2. Zdravím, chtěl bych Vás požádat o pomoc s výběrem měřiče laku. Chtěl bych si koupit nové auto ale v dnešní době je potřeba být opatrný. Prosím o vaše zkušenosti. Děkuju.
  3. Koupím pouze originál úzkou dojezdovou rezervu 16" včetně originální sady na výměnu kola hever atd. na Škodu Octavia III.Pouze v top stavu nebo nejlépe nové. za cenu do 2000 kč. Nejlépe Praha nebo Brandýs nad Labem.
  4. Chci se zeptat ty úzké dojezdová kola jsou pouze v 18" jak je v odkazu ? Vyměnil jsem všechny původní 17" alu kola za 16" kola a myslím že bych rozměr 18" nemohl použít.
  5. Děkuju za odkaz. Je to moje chyba ale špatně jsem se vyjádřil. Chtěl bych rezervu ale tu úzkou dojezdovou aby mi v kufru nezabrala moc místa. Mám Gtec a ten místo na rezervu pod platem nemá a lepící sadě opravdu nevěřím. A asistence mi moc při cestě do práce moc nepomůže. Děkuju:)
  6. Potřebuju poradit chci si koupit dojezdové kolo na O3 FL 1.4 Gtec ve velikosti 16". Můžete mi poradit rozměry disku, pneu ET atd. V TP jsem to nenašel a nechci koupit něco špatně. Moc mi pomůžete. Děkuju
  7. Jirka 1985

    Bolero

    Zdravím všechny. Mám O3 FL 2018 a mám tam autorádio Swing a chtěl bych to vyměnit za celoskleněný panel rádia Bolero. Není tady někdo kdo by mi s tím pomohl nebo neznáte někoho kdo to zvládne?? Jen se chci zeptat jestli je k tomu nutné multimediální zařízení do kastlíku? Já ho nepotřebuju CD už nemám a SD karty nepoužívám stačí mi Bluetooth a zobrazení zadních parkovacích sensorů. Předem všem děkuju moc mi s tím pomůžete.
  8. Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat čím namazat zámky dveří vč. 5dv? Četl jsem že se zámky mazat nemají. Já je mám suché a to i dorazy na dveřích ale třeba manželka na své O3 je má namazané něčím jako vazelína a to je máme stejně staré rv 2018. Můžete případně poradit konkrétně čím? Děkuju.
  9. Zdravím všechny, asi tak dva dny jsem se snažil najít vanu do kufru na mou Škodu Octavia III CNG, která by tam pasovala. Nikdo mi nedokázal říci jestli tam bude nějaká pasovat. Dokonce ani ve Škoda Auto. Až jsem objevil jednu, která má něco jako pravé ucho a je z takového plastogumového materiálu za super cenu 420 kč a sedí dokonale. A dokonce i ČR výroba. Dám sem odkaz i foto. Tak doufám že Vám to pomůže. https://www.cc-autodily.cz/koberec-zavazadloveho-31
  10. Prodáno. Prosím vymazat. Děkuju
  11. Zdravim všechny, chtěl bych se Vás zeptat jestli někdo máte tu originál matnou stříbrnou lištu? Můžete sem dát případně foto? Chtěl bych si lištu pořídit ale na fotkách z katalogu to vypadá že není až ke hraně. Máte někdo případně i neorig. lištu která by překryla i tu hranu? Můžete sem dát případně info děkuju.
  12. Originál koberečky Octavia 3. Používaná jen krátkou chvilku velice pěkné a zachovalé . r.v. 2018 Cena 350 kč tel 777 342434
  13. Zdravím všechny, chci se zeptat co mám vše sehnat a jestli to vůbec jde abych mohl přehodit moje rádio Swing 2018 za to skleněné Bolero od 2018 . Kolik to tak komplet obnáší a jestli mi někdo z vás poradí kde vše sehnat?. Dnes jsem byl na čtyřech vrakovištích a nikde nic nemají. Mají všude ty starší modely bohužel. Děkuju
  14. Tak to je přesně ono. Jestli koukám správně mělo by stačit zasunout z každé strany plastové klíny je to tak? Můžeš mi prosím případně napsat jak to vyndat a jak to zase spasovat? Děkuju
  15. Chci ti moc poděkovat. Konečně jsem pochopil jak je to celé udělané. Potřeboval jsem srovnat pás který byl přetočený tak jsem v té horní části povolil šroubek a pak horko těžko rozpojil to místo kde je do sebe zacvaklá horní a dolní část. Pak jsem zabral a napůl jsem odcvakl i tu spodní část. Jenže jsem zjistil že se mi na té spodní části poškodila pružná sponka na pravé straně tím pádem plast nedoléhá. Tak to musím rozebrat zase. Nemohl by jsi mi poradit fígl jak ty dva plasty spojit abych je nenatáhl a nějak nepoškodil, když je budu rozebírat a zase dávat do hromady? Když je spojím dole tak zase nejde zasunout vršek. Ty packy nahoře jsou moc dlouhé. Jo a ten problém na zadním pravém opěráku je v tom že nahoře jak se odjišťuje opěrák je takový plast ve tvaru čtverce ten je právě na zadní straně vycvaklý a skřížený ve kterém je páčka na uvolnění opěráku a vylézá z něj ten čudlík s červenou barvou když je opěrák uvolněný. Potřebuji poradit jak ten čtverhranný plast demontovat a spět namontovat a nepoškodit😊😉 Děkuju moc
  16. Zdravím všechny, potřeboval bych pomoct. Potřebuji demontovat a pak složit plasty na B sloupku na pravé straně a ještě potřebuji demontovat na zadních sedačkách nahoře to plastové odjištění také na pravé straně. Ten velký plast se napůl vycvakl když bylo opěradlo sklopené a někdo chytrý tam zasouval něco dlouhého a zezadu ho napůl vycvakl. Je to O3 liftback 2018. Moc by mi to pomohlo. Když by se povedlo sehnat nákres kde jsou úchytky a tak. Tak by to bylo super 😊 Děkuju předem všem.
  17. Zdravím všechny, mám Škodu Octavia Combi 1.4 cng r.v 6/2017 Ambition ještě starý model. Chtěl bych si nechat dodělat multifunkční volant a vyměnit současné rádio za rádio s výbavy Style. Můžu Vás požádat o radu co přesně všechno potřebuji a jaké kódové označení dílů potřebuji? Můžete mi poradit kde vše potřebné můžu koupit? Nevím jestli můžu použít současný volant? Když to nepůjde poradíte mi kde koupit úplně nový multifunkční volant a případně i to rádio? A na konec Vás chci požádat o kontakt na někoho šikovného co dokáže vše nainstalovat a zprovoznit nejlépe ve Středočeském kraji nebo v Praze ale není to nutné.
×
×
  • Vytvořit...