Přejít na obsah

pepa palica

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

280 zobrazení profilu

pepa palica's Achievements

0

Popularita

  1. pepa palica

    central

    Na kabelaz jsem se dival a je v poradku,jedine tedy asi ten servomotorek.Ale kdyz musim ty dvere zamcit z venku klicem tak to jde trosku z tezka pri pootoceni klice.Nic necvaka.
  2. prosim o radu dnes pri zamykani centralu se mi nezamknou dvere od spolujezdce.Musim ted zamykat tak ze zamknu centralem na klicich a musim jit ke dverim spolujezdce kde dvere zamcu zvlast klicem vlozenim do zamku a pootocenim.Pres kufr ani pres ridicove dvere ,dvere od spolujezdce nezamcu .nevite co se stalo?
  3. dobry vecer prosim o radu na palubni desce mi prestaly svitit kontrolky zaplych svetel.Svetla mi sviti jen je nevidim na palubce jako kontrolky roznute.mam octavi 1.nevite v cim je problem?
  4. Dobry den nevi prosim nekdo co se mohlo stat ze mi z niceho nic neukazuje tachometr,otackomer stav paliva.
  5. dobry den,nevi nekdo cim to muze byt ze pri dovreni okna u ridice mi okno vyjede nahoru a samo se spusti dolu zhruba do poloviny.Dela mi to pouze u tohoto okna a pouze pri zavirani v aute na ovladaci.Musim okno zavirat z venku auta podrzenim klice v zamku.
  6. Ahojec budou mi sedet dvere z octavie 1 rs kombika na sedana?
  7. mel jsem to same a u stejneho auta problem vyresen byly urvany silentbloky co drzi motor proto tomelo vuli a pri vyssich otackach to skubalo.
  8. mam dotaz nevi nekdo kudy mi muze zatekat do patych dveri octavie 1?kdyz dele prsi tak pri otevreni dveri mi tece voda plastem a zamkem patych dveri.
  9. prosim shanim peknou stropnici na octavi 1 sedan bez okna .Je mozne pouzit stropnici s Octavie 1 rs?bude pasovat?
  10. dobry den neni to stropnice na octavi 1 sedan?pokud jo mel bych zajem
×
×
  • Vytvořit...