kully Odesláno Duben 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Neni to tak hrozne jak se na prvni pohled zdalo. Pred zimou jsem mel kvuli cesty po D1 pujcene kola (nekde tu je i fotka) a ty byly siroke 245, ale nevim s jakym ET. A uz ve 2 lidech mi drely kola pri nejake vetsi nerovnosti. Po nasazeni novych kol jsem mel proto obavy, ze to bude drit, ale ty pujcene kola lezly jeste vic ven, takze by to melo byt OK. Jeste by to chtelo s autem niz a na okna folie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Nevite nekdo jestli ty koncovky vyfuku na Audi TT S jsou zvlast - jako jestli se daji koupit zvlast a nebo je to soucast vyfuku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 prislusenstvi TTS Sportovní koncovky výfuku k dostání pro všechny čtyřválcové modely, ne ve spojení s paketem exteriéru S line ; 8J0 071 761 ; 2 615,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 V ceniku jsem to taky nasel, ale jsou to ony ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Dneska se zase ozvala kontrolka chladici kapaliny. Uz jsem do auta od novoty postupne dolil litr chladici kapaliny a opet se auto ozvalo, ze ji ma malo. Po otevreni vicka nedojde ke zvyseni hladiny mezi rysky! Proste se nekde ztraci a tak bude muset jit do servisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Dneska jsem kontroloval tu hladinu chladici kapaliny a chybi ji tam docela dost! Jak je vespod te nadobky napojena hadicka, tak tesne nad tim mam hladinu chl. kapaliny. Tolik se mi ji jeste neztratilo a navic to hlasi nejak pozde ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Pod autem nikde flek nemáš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Taký problém mal otcov kolega na 2.0FSI nakoniec sa mu nejako pokazilo chladenie a museli rozobrať polovicu auta, ja by som s tým išiel do servisu zvlásť keď máš záruku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Doma na dlazbe, kde auto parkuju zadny flek neni. Zitra s tim jedu do servisu at se na to podivaji kudy to tece. Auto je v zaruce, tak by nemel byt problem. Kdyz se to stalo poprve, tak budiz. Neco malo jsem dolil a byl klid. Pak jsem ale musel dolivat znovu a na potreti jsem dolival vic. Ted se to ozvalo zase a zda se mi, ze tam chybi jeste vic nez kdykoli predtim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 To je dobry ze to je v zaruce ale me vzdy nastve kdyz museji rozebirat novy auto nekupoval jsem novy auto aby mi ho hned nekdo rozebiral a buh vi co s tim delal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Auto jsem dal vcera do servisu a zjistili, ze to nekde unika a objednali novy dil. Ten prisel dneska a vymenili. Opet zjistili, ze to nekde unika a tak objednali novy dil :lool: Zitra teda uvidime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 Dneska jsem si hral ve photoshopu: original: Uvazoval jsem o prestrikani svetlych ploch kol na zlutou barvu (odstin auta), mozna bych ale volil matnou misto leskle. Jenze kola mam teprve chvili a moc se mi je nechce prestrikavat, zvlast kdyz nevim jestli by byl vysledek podle mych predstav. Tmave skla jsou taky udelane ve photoshopu, ale ty budou brzo skutecnosti Jeste jsem uvazoval o prestrikani zrcatek do leskle cerne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Myslím, že by to vypadalo moc dobře. Ta okna určitě, ta kola taky, ta zrcátka asi taky (co takhle třeba folie s karbonovým vzorem, šla by použít třeba i na vrchní stranu křídla, po vzoru studie RS+). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 tie zlte kola nevyzeraju dobre. To ti tak odstavaju??? Tie spataky by som dal do lesklej ciernej maju to tak RS u Audi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Cuus, kola nech jak jsou a ostatni upravy jsem pro! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 S tema kolama se mi to v photoshopu asi nepovedlo, ale videl jsem to na Lamborghiny (pravda, trochu jine auto) a vypadalo to moc dobre! Viz foto: Audi RS ma zrcatka stribrne, ale ta cerna by taky mohla vypadat dobre. Nekdo to tady na zlute OII RS ma. Kola maji jine ET, tak jsou trochu vic ven. Vzadu je to akorat a vpredu to mozna trochu leze ven, mozna to jen klame. Uvidime az bude auto niz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Myslím, že by to vypadalo moc dobře. Ta okna určitě, ta kola taky, ta zrcátka asi taky (co takhle třeba folie s karbonovým vzorem, šla by použít třeba i na vrchní stranu křídla, po vzoru studie RS+). Mozna mas pravdu s tou karbonovou folii - asi by to vypadalo lip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Myslel som na to ze RS modely maju spataky inej farby... Daj ich lesklou ciernou a ja by som dal do ciernej aj strechu a prednu kapotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 O strese by se mozna dalo uvazovat, ale kapotu uz ne. Ted jsem uvazoval o prebarveni kol a myslel jsem, ze to bude dobry napad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 RS+ Tie cierne leskle spataky su super, taktiez cierne kola (ktore by pri zltej vynikli), a vzadu difuzor. Co myslis kully? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Obrazky nejdou zobrazit, difuzor mozna bude - to se uvidi az budu mit vyfuky i na druhe strane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 fólie má tu výhodu, že když se ti to nebude líbit, tak ji sundáš a je to jako předtím kapotu černou bych nedával, střechu možná ano, to vypadá na světlých autech dobře celá černá kola se mi nelíbí ani na světlém ani na mavém autě, protože pak nejsou skoro vidět a opticky jsou malá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Uz som to opravil tie foto... Tu je lizatko na FL a zadny spojler na FL http://www.superskoda.com/images/Plasty/rs+dif-v2.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Kapotu bych taky nedaval a pokud bych uvazoval o te strese, tak urcite folii. Klidne bych zkusil i folii na kola, ale nevim jestli by to nekdo dokazal vyrezat? Lizatko je zajimave, chtelo by ho videt na zivo. Hlavne bych chtel tu masku z RS-P ... A difuzer se uvidi. Ted budu resit ty okna, pak asi vyfuky (na druhou stranu) nebo pruziny a pak se uvidi co dal. Ted po vikendu, kdy jsem videl to Lamborghiny me napadly kola, ze bych je prebarvil. To z fotky jsem bohuzel nevidel na zivo, videl jsem jine, taky zlute (matna) a vypadalo super ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 a vyfuk bude dvojity? cize 2 a 2 otvory na stranach? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Jo, tak bych to chtel. Koukal jsem jeste po koncovkach z Audi TTS, ale nevim jestli se daji koupit zvlast a jestli by se vlezly do puvodni diry v narazniku - na druhe strane se musi vyrezat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Este keby boli tie koncovky zapracovane do difuzoru vyzeralo ako to ma to TTS-ko by to este lepsie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Jeste jeden pokud se zlutym kolem - tenhle odstin je o neco bliz k barve auta. Bohuzel se mi vymazaly tmave okna a znovu se mi to delat nechce. Navic muzete srovnat obarvena kola a original 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 mě by to líbilo, stříkl bych to žlutou průhlednou, aby byl vidět ten tvůj původní broušený hliník (teda pokud jsem to správně poznal podle fotky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Zlutou pruhlednou ? To nevim co myslis. Me by se to libilo jak to ma Lamborghiny co jsem daval o stranku zpet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.