Přejít na obsah

Kullyho Rychlá Střela

Doporučené příspěvky

Tak ale zase kdyz nedavaji pokuty za mracitka, tak by nemuseli ani za tohle. A navic kdyz sviti hlavni svetla, tak ani neni videt jestli ty parkovacky sviti nebo ne.

Na jednom aute nam praskly obe parkovacky a na technicke nic nerekl, jenom mi je vytahl a jestli mam nahradni (nemel jsem)

Nedavaju sa pokuty za homologovane mracitka - take ktore neprekryvaju ziadnu funkcnu cast svetla a maju atest.

A parkovacka sluzi prave na to, ze ak sa ti vypali 1 xenon, aby si namal ten svetlomet vobec nesvietiaci - teda aby si ta niekto v noci nepomylil s motorkou...

Odkaz ke komentáři

Já se teď o víkendu chystám nějak dokutit ty mé parkovačky. Fóliové mračítka už mám, takže mám ty parkovačky zakryté. Napadají mě dvě možnosti, které se dají i vzájemně zkombinovat. První je asi více košér a bylo by to jen přesunutí žárovky do prostoru, kde teď svítí blinkry. Prostě do světla zezadu navrtám dírku takovou, aby tam šla protáhnout parkovací žárovka i s tou originál objímkou. V blinkru by to svítilo normálně bíle a při blikání pak oranžově, ale myslím, že by to mohlo vypadat jako originál, tak by policajti neměli co remcat. Druhá možnost je natáhnout tu parkovací žárovku dolů do světel pro denní svícení/mlhovek. Prostě taky navrtat a dát tam žárovku i s objímkou (samozřejmě vše vodotěsně utěsnit). Třetí možnost je udělat obojí, což by se mi docela líbilo, protože by to v noci udělalo zajímavý světelný efekt.

Odkaz ke komentáři

No tak zrovna ta parkovacka v noci na vetsi vzdalenost vubec nepomaha, trochu to jde videt z blizka.

Kdyz mi praskne zarovka, tak jezdim s mlhovkama, aby ostatni vedeli (a ja neco videl), ze jede auto a ne motorka.

Mi se ty svetla docela i na te zlute libi, pak jeste na bile a na Šedé Anthracite metalíze.

Kazdopadne to vyzkousim a uvidim jake to bude v realu. Odlepit se to da vzdycky

Odkaz ke komentáři
Já se teď o víkendu chystám nějak dokutit ty mé parkovačky. Fóliové mračítka už mám, takže mám ty parkovačky zakryté. Napadají mě dvě možnosti, které se dají i vzájemně zkombinovat. První je asi více košér a bylo by to jen přesunutí žárovky do prostoru, kde teď svítí blinkry. Prostě do světla zezadu navrtám dírku takovou, aby tam šla protáhnout parkovací žárovka i s tou originál objímkou. V blinkru by to svítilo normálně bíle a při blikání pak oranžově, ale myslím, že by to mohlo vypadat jako originál, tak by policajti neměli co remcat. Druhá možnost je natáhnout tu parkovací žárovku dolů do světel pro denní svícení/mlhovek. Prostě taky navrtat a dát tam žárovku i s objímkou (samozřejmě vše vodotěsně utěsnit). Třetí možnost je udělat obojí, což by se mi docela líbilo, protože by to v noci udělalo zajímavý světelný efekt.

ešte by si to mohol skúsiť dať, ako to má Superb - to jest, že parkovačku dáš tam kde sú diaľkové - do stredu :palec:

Odkaz ke komentáři
mas to srdce vrtat do novych svetiel? Ked uz chces vymyslat, tak skus dvojvlaknovu ziarovku do dennych svetiel, kde by slabsie vlakno sluzilo ako parkovacka a po vypnuti silnejsie vlakno ako denne svietenie... :huh:

jojo, to mě taky napadlo, ještě pokoumám, ale teď jsem vyměnil žárovky v denní za PIAA (od P.T.ho) a líbí se mi, jak svítí bíle, tak bych se zase vrátil o krok zpět

Odkaz ke komentáři
ale su aj modre dvojvlaknovky :)

Teď jsem se díval na PIAA a fakt tam jsou i dvouvláknovky, tak to je super. Jdu se mrknout ke garáži na to zapojení těch denních a snad vykoumám, jak tam dát tu dvouvláknovku. Prý je to zapojeno jinak, než obvykle, jsou tam přehozené póly, kdo ví proč..

Odkaz ke komentáři
Teď jsem se díval na PIAA a fakt tam jsou i dvouvláknovky, tak to je super. Jdu se mrknout ke garáži na to zapojení těch denních a snad vykoumám, jak tam dát tu dvouvláknovku. Prý je to zapojeno jinak, než obvykle, jsou tam přehozené póly, kdo ví proč..

to mas pravdu, su prehodene :) Rad by som vedel preco? Chcel by som to mat normalne...

Odkaz ke komentáři

Diky. Tohle je jenom takova predcasna fotka. Dneska jsem jel totiz do autosalonu jeste neco vyridit a v Patek uz ji budu mit konecne doma :palec:

Jinak jsem se dival zblizka na tu podlozku SPZ a prisroubovali ji 4 sroubkama (do kazdeho rohu jeden sroubek) - alespon teda vpredu, ale pritom jsou pod podlozkou videt pripravene diry (myslim, ze 3) v polovine te podlozky. To mi tam udelali zbytecne 4 dalsi diry ;) ?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...