kully Odesláno Srpen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Tak u FL asi udelali nejakou zmenu. Ja to zkousel a opravdu nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Ja to zkousel a funguje to ... zamknes a pak jeste jednou a nadrz jde otevrit ... to mi ani nehovor...pretože keď raz za čas kontrolujem či som zamkol autom - dalším stlačením tlačidla na zamknutie, tak budem mat otvorenú nádrž? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 A to nechtějte vědět za kolik se to auto vyrobi...otec jezdí na přejimky nových SII aut do MB... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Radsi to ani nerikej. Nedivil bych se, kdyby za prodejni cenu byly vyrobni naklady na dve auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 wrccko: no musis to zmacknout rychle po sobe .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Radsi to ani nerikej. Nedivil bych se, kdyby za prodejni cenu byly vyrobni naklady na dve auta Přidej kamaráde...přidej! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 to mi ani nehovor...pretože keď raz za čas kontrolujem či som zamkol autom - dalším stlačením tlačidla na zamknutie, tak budem mat otvorenú nádrž? Tiez to tak robim... dofrasa dufam ze sa to neotvara 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 Ja to zkousel a funguje to ... zamknes a pak jeste jednou a nadrz jde otevrit ... A zamknout klíčkem nebo tlačítkem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 normalne dalkacem ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 Hmm pekne, takze zisk mel prodejce cca 26 000 KC a pritom mi tvrdil, ze mi da auto za nakupni cenu (otec se zna s majitelem) a to mel od nas kupovat jeste auto za velmi nizkou cenu (proto nabidl auto za nakupku). Nakonec jsme auto prodali nekomu jinemu za mnohem vyssi cenu nez nabizel on nam. Zdalo se mi to divne, ale nikdo mi nedokazal (nechtel) rict kolik ma prodejce zisk, takze uz jsem ho nemohl zklepnout s cenou niz. I tak mi nabidl slevu, kterou mi jinde (krome Storma) nenabidli. Ale vedel jsem, ze i presto ma na tom zisk. Zadarmo ani kure nehrabe... A tak jestli se jedná o Dealera z Dubiny, tak těm určitě nezbylo 26 tyček, to mi věř. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 Tim chces rict, ze jim zbylo vic nebo min ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 Přidej kamaráde...přidej! Kdyz se vyrabela Felicie, rikalo se, ze vyrobni cena nebo naklady nebo jak se to jmenuje byly cca 40.000,- :-) Tak u supa v plny to muze bejt tak 150.000,- ? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 Tim chces rict, ze jim zbylo vic nebo min ? To druhý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 Kdyz se vyrabela Felicie, rikalo se, ze vyrobni cena nebo naklady nebo jak se to jmenuje byly cca 40.000,- :-) Tak u supa v plny to muze bejt tak 150.000,- ? :-) U dvojkové Octávie je výrobní cena cca 80 tisic...mužete tomu věřít a nemusíte...ale je to tak.Když vezmete kolik stoji MB marketing...reklama...tak se pak neni čemu divit.Smutny ale je to tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 jo tak to je docela slusny :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 U dvojkové Octávie je výrobní cena cca 80 tisic...mužete tomu věřít a nemusíte...ale je to tak.Když vezmete kolik stoji MB marketing...reklama...tak se pak neni čemu divit.Smutny ale je to tak. Tak jsem se ani moc nespletl... :-) Smutny mi to neprijde, prodavaj to za cenu, za jakou jsou si to zakaznici ochotny kupovat.... taky vyvoj novejch aut neni zadarmo, asi bychom nechteli aby se jedno auto vyrabelo beze zmeny 30 let jak embecko.... co ? Nebo octavia tour... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 wrccko: no musis to zmacknout rychle po sobe .. Tiez to tak robim... dofrasa dufam ze sa to neotvara drastys nám to objasnil, ale nabudúce to vyskúšam či je to vážne tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 U dvojkové Octávie je výrobní cena cca 80 tisic...mužete tomu věřít a nemusíte...ale je to tak.Když vezmete kolik stoji MB marketing...reklama...tak se pak neni čemu divit.Smutny ale je to tak. O1 tour - vyrobne naklady 36 000 !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 O1 tour - vyrobne naklady 36 000 !!! Přidej 8 tisic a budeš na té správné hodnotě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 tak to je mazec kuva :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 aj s materialom??sa mi trosku nechce verit ze je totak malo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 Přidej 8 tisic a budeš na té správné hodnotě asi mame ine zdroje... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 kde žíješ? predajca ti nikdy nedáva povinnú výbavu, to už musí byť niečo extra No ja som dostal v Porsche auto veľmi slušnú zľavu +žiarovky gumotextilné koberce,lekárničku,lano,trojuholník spolu aj s taškou,ktorá sa dá v kufri pripevniť suchým zipsom,ktorý má ma spodnej strane a dostáva to každý,kto u nich auto kúpi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 ja som dostal z vymenovaneho len ziarovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 niekedy sa fakt oplati zajst do hlavneho mesta..alebo blizko pri nom..tam tie servisy aa predajne zarabaju viac kedze k nim chodi viac ludi preto su schopni dať vacsiu zlavu aj nejake tie drobnosti do auta naviac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 No ja som dostal v Porsche auto veľmi slušnú zľavu +žiarovky gumotextilné koberce,lekárničku,lano,trojuholník spolu aj s taškou,ktorá sa dá v kufri pripevniť suchým zipsom,ktorý má ma spodnej strane a dostáva to každý,kto u nich auto kúpi. rohožky tam tiež boli, ale kto vie či neboli započítané v cene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 tak ruku na srdce..ako zistis ci to v cene je alebo nie je...predajca si da na fakturu hocico...a tvoje rohozky alebo trojuholnik lekarnicka moze sposobit ze sa navysi cena dopravy alebo neco podobne btw// najvacsie zlavy predajca da bud na zaciatku alebo na konci roka...ked na zaciatku ma z coho kedze je novy rok aa na konci z toho co mu ostalo aspon u nas to tak funguje..ale nesom predajca skodoviek ani inych automobilov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 niekedy sa fakt oplati zajst do hlavneho mesta..alebo blizko pri nom..tam tie servisy aa predajne zarabaju viac kedze k nim chodi viac ludi preto su schopni dať vacsiu zlavu aj nejake tie drobnosti do auta naviac :) tak ja som v nasom malom meste dostal zlavu 45 000, co je celkom OK. Ale ako pises, mozno v BA to je viac... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 už sú niekde fotky? :) :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.