Cjoctavian Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Na pokutu to je, na odstavení asi těžko, protože když by byl průšvih, tak to strhneš a je to. Ale do Rakouska, Německa nebo Švýcarska bych s tím nejel za to to nestojí... to s tym by som nesiel ani na Slovensko. Tu sa to uz zmenilo na policiokraticky stat Hliadky su VSADE! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Tak ale zase kdyz nedavaji pokuty za mracitka, tak by nemuseli ani za tohle. A navic kdyz sviti hlavni svetla, tak ani neni videt jestli ty parkovacky sviti nebo ne.Na jednom aute nam praskly obe parkovacky a na technicke nic nerekl, jenom mi je vytahl a jestli mam nahradni (nemel jsem) Nedavaju sa pokuty za homologovane mracitka - take ktore neprekryvaju ziadnu funkcnu cast svetla a maju atest. A parkovacka sluzi prave na to, ze ak sa ti vypali 1 xenon, aby si namal ten svetlomet vobec nesvietiaci - teda aby si ta niekto v noci nepomylil s motorkou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Já se teď o víkendu chystám nějak dokutit ty mé parkovačky. Fóliové mračítka už mám, takže mám ty parkovačky zakryté. Napadají mě dvě možnosti, které se dají i vzájemně zkombinovat. První je asi více košér a bylo by to jen přesunutí žárovky do prostoru, kde teď svítí blinkry. Prostě do světla zezadu navrtám dírku takovou, aby tam šla protáhnout parkovací žárovka i s tou originál objímkou. V blinkru by to svítilo normálně bíle a při blikání pak oranžově, ale myslím, že by to mohlo vypadat jako originál, tak by policajti neměli co remcat. Druhá možnost je natáhnout tu parkovací žárovku dolů do světel pro denní svícení/mlhovek. Prostě taky navrtat a dát tam žárovku i s objímkou (samozřejmě vše vodotěsně utěsnit). Třetí možnost je udělat obojí, což by se mi docela líbilo, protože by to v noci udělalo zajímavý světelný efekt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 No tak zrovna ta parkovacka v noci na vetsi vzdalenost vubec nepomaha, trochu to jde videt z blizka. Kdyz mi praskne zarovka, tak jezdim s mlhovkama, aby ostatni vedeli (a ja neco videl), ze jede auto a ne motorka. Mi se ty svetla docela i na te zlute libi, pak jeste na bile a na Šedé Anthracite metalíze. Kazdopadne to vyzkousim a uvidim jake to bude v realu. Odlepit se to da vzdycky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Vlastne uz jsem to v realu videl ... Na cerne testovaci OII RS, kterou jsem potkal a pak si ji prohlizel. Jako maskovani mela ty svetla prelepene a vypadalo to fakt mooooc dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 to s tym by som nesiel ani na Slovensko. Tu sa to uz zmenilo na policiokraticky stat Hliadky su VSADE! ja nič nikde nevidím ...iba radary - takže to mi netrhá žily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Já se teď o víkendu chystám nějak dokutit ty mé parkovačky. Fóliové mračítka už mám, takže mám ty parkovačky zakryté. Napadají mě dvě možnosti, které se dají i vzájemně zkombinovat. První je asi více košér a bylo by to jen přesunutí žárovky do prostoru, kde teď svítí blinkry. Prostě do světla zezadu navrtám dírku takovou, aby tam šla protáhnout parkovací žárovka i s tou originál objímkou. V blinkru by to svítilo normálně bíle a při blikání pak oranžově, ale myslím, že by to mohlo vypadat jako originál, tak by policajti neměli co remcat. Druhá možnost je natáhnout tu parkovací žárovku dolů do světel pro denní svícení/mlhovek. Prostě taky navrtat a dát tam žárovku i s objímkou (samozřejmě vše vodotěsně utěsnit). Třetí možnost je udělat obojí, což by se mi docela líbilo, protože by to v noci udělalo zajímavý světelný efekt. ešte by si to mohol skúsiť dať, ako to má Superb - to jest, že parkovačku dáš tam kde sú diaľkové - do stredu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 ešte by si to mohol skúsiť dať, ako to má Superb - to jest, že parkovačku dáš tam kde sú diaľkové - do stredu Vytáhnu světlo a uvidím, kde to půjde nejsnadněji udělat (aby to nebylo moc vidět, že je to dodělané a taky, aby to hezky svítilo) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 mas to srdce vrtat do novych svetiel? Ked uz chces vymyslat, tak skus dvojvlaknovu ziarovku do dennych svetiel, kde by slabsie vlakno sluzilo ako parkovacka a po vypnuti silnejsie vlakno ako denne svietenie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 mas to srdce vrtat do novych svetiel? Ked uz chces vymyslat, tak skus dvojvlaknovu ziarovku do dennych svetiel, kde by slabsie vlakno sluzilo ako parkovacka a po vypnuti silnejsie vlakno ako denne svietenie... jojo, to mě taky napadlo, ještě pokoumám, ale teď jsem vyměnil žárovky v denní za PIAA (od P.T.ho) a líbí se mi, jak svítí bíle, tak bych se zase vrátil o krok zpět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 ale su aj modre dvojvlaknovky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 ale su aj modre dvojvlaknovky :) Teď jsem se díval na PIAA a fakt tam jsou i dvouvláknovky, tak to je super. Jdu se mrknout ke garáži na to zapojení těch denních a snad vykoumám, jak tam dát tu dvouvláknovku. Prý je to zapojeno jinak, než obvykle, jsou tam přehozené póly, kdo ví proč.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Tak nakonec prekvapili a uz dnes mi volali, ze mam auto pripravene a muzu si pro nej prijet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Tak to gratuluju, vím, jaký je to pocit, zažil jsem to přesně před měsícem 3.7. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Pro auto ale asi pojedu az ve Stredu nebo v Patek ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 kuva, tak to bych asi nevydrzel :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Tak to já rozhodně taky ne - kdyby mi dneska volali, tak tam do večera jsem :) zvlášť pro takhle nádherný auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 jj souhlasim ... Ja bych letel hned:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 No taky bych nejradeji jel uz dneska, ale nevim, jestli to vyjde. Kazdopadne tento tyden auticko musim mit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Tak to by som tiež nevydržal... pre nové som išiel hneď, ani som nespal po odjazdenej nočnej... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Teď jsem se díval na PIAA a fakt tam jsou i dvouvláknovky, tak to je super. Jdu se mrknout ke garáži na to zapojení těch denních a snad vykoumám, jak tam dát tu dvouvláknovku. Prý je to zapojeno jinak, než obvykle, jsou tam přehozené póly, kdo ví proč.. to mas pravdu, su prehodene :) Rad by som vedel preco? Chcel by som to mat normalne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Tak to vypada, ze pro nej pojedu az v Patek. Driv to asi nevyjde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Před chvíli za mnou jelo to nové faceliftové RS v bílé barvě...mělo to denní svícení které je docela fajn vidět.Frajer asi nechápal že mám stejnej zadek jako on :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 vy jste zastavovali někde na parkovišti a porovnávali? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Prvni fotka meho auticka: (foceno mobilem) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 ooou gratulujem!!vela stastnych km/mil bez nehody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Diky. Tohle je jenom takova predcasna fotka. Dneska jsem jel totiz do autosalonu jeste neco vyridit a v Patek uz ji budu mit konecne doma Jinak jsem se dival zblizka na tu podlozku SPZ a prisroubovali ji 4 sroubkama (do kazdeho rohu jeden sroubek) - alespon teda vpredu, ale pritom jsou pod podlozkou videt pripravene diry (myslim, ze 3) v polovine te podlozky. To mi tam udelali zbytecne 4 dalsi diry ;) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 asi by som v nej do piatku prespaval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 No nevim, abys pak nebyl z te vune novoty priotraveny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 tu tam budes citit este minimalne tri mesiace takze stat sa to moze ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.