Přejít na obsah

Kullyho Rychlá Střela

Doporučené příspěvky

Super auto, navíc je teď pár set metrů vzdušnou čarou ode mě, možná ji uvidím přes plot, až pojedu z práce. :palec:

Docela bych chtěl vidět ty disky naživo , známý mi je nabízí za dobrou cenu, ale je mi líto současných pneu. Určitě by byly krásné i nastříkané tak, že paprsky by byly zepředu stříbrné a zbytek černá metalíza jako mé auto.

Odkaz ke komentáři

Myslel jsem si, zes to precetl z drzaku SPZ ikdyz je napis mirne rozmazly.

V Intersparu asi v Dubine a ne v Porube, co ?

Jinak kdo nevidel zlutou RS na vlastni oci, tak nevi jak je pekna.

Dneska jsem byl opet mile prekvapen a i ty svetla nevypadaji az tak spatne.

Ale zapinal jsem asi na 30s radio (AMUNDSEN - vypada v aute lip nez jsem myslel),

ale zvuk se mi zdal nic moc (mam soundsystem) a v Brne s Columbusem se mi zdal o dost lepsi.

No jenom jsem to zkousel a vubec si s tim nehral, tak jeste uvidime.

Odkaz ke komentáři
Jo, ve Sparu na Dubině. Jestli někdy pojedeš kolem, tak se stav, jsem v prodejně s počítačema hned u vchodu. Mrkneš se na mračítka a já zase na nárazník RS (uvažuju o něm) a celkově na auto.

S RS naraznikem vypada auto mnohem, mnohem lip.

Jenom si ho nedavej, at mam jen ja hezke auto :)

Odkaz ke komentáři
Dnes jsem viděl na vlastní oči faceliftovou OII RS v modré race barvě a moooc pěkny! Dokonce bych překousl i ten korejský předek :)

S mračítkama nevypadá korejsky, vypadá tak nějak vyspěleji a taky dravěji. Mě se FL líbí a RS FL ještě více, ten je opravdu dravý. Až si zase něco našetřím, tak do toho nárazníku asi půjdu. Nejdříve ale dám HRka a kola 18".

Odkaz ke komentáři

Žltá je krásna. Keď som si vyberal farbu na moje auto, rozhodoval som sa medzi žltou a bielou. K žltej sa mi nehodili tie strieborné lišy v interiéry, inak bola super. Nakoľko som ale mal predstavu o tej nálepke čo mám na dverách, nevedel som si to predstaviť na žltej farbe, a bielych bolo strašne málo. Tak vyhrala biela. A som rád. (opýtaj sa na problémi pri striekaní Skáju, ani raz mu netrafili rovnaký odtieň, tak má teraz 3 odtiene žltej). Kiež by si ani raz nemusel tento probláém riešiť.

K Soundsystemu.

Určite budeš musieť vytlmiť minimálne predné dvere. Ja mám len Audience so Soundsystemom, a musím povedať, že výborné basy to hrá. Ale to drnčanie tapacírov a konektorov pod tapacírom sa nedá počúvať. Nakoľko sa mi to nechcelo vytlmovať, a aj tak som chcel silnejšiu muziku do auta, vyriešil som to tak, že som si dokúpil zosilovač, kapacitor a subwoofer. Preto mám na rádiu basy úplne stiahnuté a tie hrajú len zozadu zo subwoofera. Tým pádom nič v tapacíroch nerezonuje.

Bolero a Columbus majú omnoho dynamickejší zvuk ako Audience.

Keď si skúšal (ako si spomýnal) Soundsystem, tak iba rádiostanice predpokladám. CD hrá oveľa lepšie.

Odkaz ke komentáři

Ja som prilepil SPZ s obojstranou paskou Patex Extra Strong. A poviem vam drzi ako privarene. Neviem ako to dam potom dole hehe. A zakrylo mi to vsetky diery co som tam mal (asi 6). Inac ticho ti závidim. Krásne auto. Ale ja som za diesel. No proste zvyk. ;) :) :) :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Diky kluci. Zitra si pro ni uz konecne jdu a pak se budu kochat ;)

Jinak s tim strikanim si myslim, ze barvu/odstin (dobry lakyrnik nebo ten co to micha) musi vzdy trefit.

Napr. na jednom aute jsem potreboval neco striknout, prijel jsem s autem at mi namichaji barvu a ikdyz neznal

kod te barvy, tak mi to namichal. Dvakrat to zkousel podle oka a prikladal to k autu jestli se trefil.

Napotreti mi do kelimku nakapal jeste par kapek nejake barvy aby byl odstin 100% a byl jsi tak jisty, ze

uz to nechtel ani zkouset. Ja jsem mu sice moc neveril, ale kdyz jsem to doma nastrikal, tak by nikdo nepoznal kde je to strikane.

A jeste z jineho soudku: Dneska stojim na parkovisti na Rohlence a nejaky autobus se tam otacel, najednou slysim

takovy zvuk jako kdyz praskaji plasty. Podivam se, a jedno auto (starsi Opel) se trosku pohnul. No autobusak mu najel do zadniho

narazniku, ktery pak praskl a jeste navic ted nelicuje. Autobusak to mozna ani nepostrehl.

Nechtel bych prijit k autu a videt praskly naraznik a ani neznat vinika :)

Odkaz ke komentáři

Predek (naraznik) je uplne nejluxusnejsi a libi se mi uplne nejvic. Na fotce to fakt neni videt jak je pekny. Navic ten RS naraznik pusobi robustnejsim dojmem nez standartni naraznik. A jak uz jsem psal, tak i ty svetla se daji na zlute zkousnout.

Uz se na ni moc zitra tesim. Jeste mi ji musi (snad to udelali dneska) nalestit, protoze vcera byla pekne spinava z toho deste. A taky u ridice sedelo nejake prase, protoze koberecek byl spinavy od blata.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...