Libor F. Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Super auto, navíc je teď pár set metrů vzdušnou čarou ode mě, možná ji uvidím přes plot, až pojedu z práce. Docela bych chtěl vidět ty disky naživo , známý mi je nabízí za dobrou cenu, ale je mi líto současných pneu. Určitě by byly krásné i nastříkané tak, že paprsky by byly zepředu stříbrné a zbytek černá metalíza jako mé auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Ty to tam tak dobre znas, zes z fotky poznal kde auto stoji :) Myslim, ze dneska uz ho neuvidis. Pres noc mi auticko schovavaji do dilny. Muzes to zkusit pres den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Podle držáku SPZ by to mělo být Auto Dubina v Ostravě-Dubině. Jezdím kolem každý den do a z práce. Mám obchod v Intersparu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Myslel jsem si, zes to precetl z drzaku SPZ ikdyz je napis mirne rozmazly. V Intersparu asi v Dubine a ne v Porube, co ? Jinak kdo nevidel zlutou RS na vlastni oci, tak nevi jak je pekna. Dneska jsem byl opet mile prekvapen a i ty svetla nevypadaji az tak spatne. Ale zapinal jsem asi na 30s radio (AMUNDSEN - vypada v aute lip nez jsem myslel), ale zvuk se mi zdal nic moc (mam soundsystem) a v Brne s Columbusem se mi zdal o dost lepsi. No jenom jsem to zkousel a vubec si s tim nehral, tak jeste uvidime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 no ked nastavis setky vysky basy a stredy tak to bude podla mna dobre..mne staci aj hlupy stream a podla mna hra dobre..colomba som sice hrať nepocul :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Jo, ve Sparu na Dubině. Jestli někdy pojedeš kolem, tak se stav, jsem v prodejně s počítačema hned u vchodu. Mrkneš se na mračítka a já zase na nárazník RS (uvažuju o něm) a celkově na auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Tam na te strane se moc nevyskytuju. V Interspatu v Dubine jsem byl jen jednou, jinak chodim do Intersparu v Porube na obed obcas. Jinak ja uz jsem mracitka videl :) Sice za jizdy, ale aspon neco. Treba se zase potkame az pojedes na chalupu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Myslím, že žlutou Octávku nepřehlédnu, tak je to docela možné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Dnes jsem viděl na vlastní oči faceliftovou OII RS v modré race barvě a moooc pěkny! Dokonce bych překousl i ten korejský předek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Jo, ve Sparu na Dubině. Jestli někdy pojedeš kolem, tak se stav, jsem v prodejně s počítačema hned u vchodu. Mrkneš se na mračítka a já zase na nárazník RS (uvažuju o něm) a celkově na auto. S RS naraznikem vypada auto mnohem, mnohem lip. Jenom si ho nedavej, at mam jen ja hezke auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Dnes jsem viděl na vlastní oči faceliftovou OII RS v modré race barvě a moooc pěkny! Dokonce bych překousl i ten korejský předek :) S mračítkama nevypadá korejsky, vypadá tak nějak vyspěleji a taky dravěji. Mě se FL líbí a RS FL ještě více, ten je opravdu dravý. Až si zase něco našetřím, tak do toho nárazníku asi půjdu. Nejdříve ale dám HRka a kola 18". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Moc krasne auto ... uzivej si ho a hodne stastnych kilometru .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 (upraveno) Vyzerá nádherne v tej žltej... :) A ten držiak špz ti tak pripevnili asi kvôli predným parkovacím čidlám, na origo dierach ten držiak na krajoch trochu odstáva a tie stredné čidlá si ho mýlia s prekážkou... Upraveno Srpen 6, 2009 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 jj s tim souhlasim, ze to bude kvuli cidlum .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 No jenomze ja mam v planu dat SPZ bez podlozky a ted nevim, jestli nahodou nepujdou videt ty diry po sroubkach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Ja mylsim ze nepujdou, podle mne to zakryje SPZtka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 No jenomze ja mam v planu dat SPZ bez podlozky a ted nevim, jestli nahodou nepujdou videt ty diry po sroubkach. tak im to jednoducho zreklamuješ, že ti neoprávnene vŕtali do nárazníka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Žltá je krásna. Keď som si vyberal farbu na moje auto, rozhodoval som sa medzi žltou a bielou. K žltej sa mi nehodili tie strieborné lišy v interiéry, inak bola super. Nakoľko som ale mal predstavu o tej nálepke čo mám na dverách, nevedel som si to predstaviť na žltej farbe, a bielych bolo strašne málo. Tak vyhrala biela. A som rád. (opýtaj sa na problémi pri striekaní Skáju, ani raz mu netrafili rovnaký odtieň, tak má teraz 3 odtiene žltej). Kiež by si ani raz nemusel tento probláém riešiť. K Soundsystemu. Určite budeš musieť vytlmiť minimálne predné dvere. Ja mám len Audience so Soundsystemom, a musím povedať, že výborné basy to hrá. Ale to drnčanie tapacírov a konektorov pod tapacírom sa nedá počúvať. Nakoľko sa mi to nechcelo vytlmovať, a aj tak som chcel silnejšiu muziku do auta, vyriešil som to tak, že som si dokúpil zosilovač, kapacitor a subwoofer. Preto mám na rádiu basy úplne stiahnuté a tie hrajú len zozadu zo subwoofera. Tým pádom nič v tapacíroch nerezonuje. Bolero a Columbus majú omnoho dynamickejší zvuk ako Audience. Keď si skúšal (ako si spomýnal) Soundsystem, tak iba rádiostanice predpokladám. CD hrá oveľa lepšie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Ja som prilepil SPZ s obojstranou paskou Patex Extra Strong. A poviem vam drzi ako privarene. Neviem ako to dam potom dole hehe. A zakrylo mi to vsetky diery co som tam mal (asi 6). Inac ticho ti závidim. Krásne auto. Ale ja som za diesel. No proste zvyk. ;) :) :) :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 trochu OT -TOMCAT: takže dobre sa mi zdalo keď som ťa pred 1,5týždňom zahliadol(pri dopr. podniku), že už máš prešovské značky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Tak tak. Uz mam nove znacky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Ja budem zase chodit do PO do skoly... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Prvni fotka meho auticka:(foceno mobilem) NADHERA! Slintam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Diky kluci. Zitra si pro ni uz konecne jdu a pak se budu kochat ;) Jinak s tim strikanim si myslim, ze barvu/odstin (dobry lakyrnik nebo ten co to micha) musi vzdy trefit. Napr. na jednom aute jsem potreboval neco striknout, prijel jsem s autem at mi namichaji barvu a ikdyz neznal kod te barvy, tak mi to namichal. Dvakrat to zkousel podle oka a prikladal to k autu jestli se trefil. Napotreti mi do kelimku nakapal jeste par kapek nejake barvy aby byl odstin 100% a byl jsi tak jisty, ze uz to nechtel ani zkouset. Ja jsem mu sice moc neveril, ale kdyz jsem to doma nastrikal, tak by nikdo nepoznal kde je to strikane. A jeste z jineho soudku: Dneska stojim na parkovisti na Rohlence a nejaky autobus se tam otacel, najednou slysim takovy zvuk jako kdyz praskaji plasty. Podivam se, a jedno auto (starsi Opel) se trosku pohnul. No autobusak mu najel do zadniho narazniku, ktery pak praskl a jeste navic ted nelicuje. Autobusak to mozna ani nepostrehl. Nechtel bych prijit k autu a videt praskly naraznik a ani neznat vinika :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 A proc si toho autobusaka na to neupozornil???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 asi mu bolo blbe behať za autobusom ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Třeba si toho ten autobusák ani nevšimnul a právě se divim Kullovi že ho na to neupozornil.Každopádně hnusná představa! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Ja jsem stal vzadu a autobus byl na odjezdu. A na dalnici ho nebudu nahanet, ze tam na parkovisti do nekoho najel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 No nic...každopádně se těším na fotečky Tvé krasavice.Jsem zvědavej na Tvoje dojmy...a hlavně na ten předek...a na jeho kritiku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Predek (naraznik) je uplne nejluxusnejsi a libi se mi uplne nejvic. Na fotce to fakt neni videt jak je pekny. Navic ten RS naraznik pusobi robustnejsim dojmem nez standartni naraznik. A jak uz jsem psal, tak i ty svetla se daji na zlute zkousnout. Uz se na ni moc zitra tesim. Jeste mi ji musi (snad to udelali dneska) nalestit, protoze vcera byla pekne spinava z toho deste. A taky u ridice sedelo nejake prase, protoze koberecek byl spinavy od blata. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.