ViktorMPI Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 Gratuluju k autu, FL RS se povedl :) , působí agresivněji, ať slouží! Mlhovky na funkci coming/leaving home myslím nakódovat ani nejdou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 Diky za gratulaci Tady je ta chyba s mapama: Fotil jsem i interier, ale zrovna proti slunci, takze toho moc neni videt. Musim to nafotit znovu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 Kully: pěkně nás kulíš a trápiš! :) Koukej to pořádně odfotit a nahrát fotečky do vlákna.Ty budeš první na foru co ma face v RS vid? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Prekvapilo me ale, ze nesviti parkovacky (ani kdyz jsou zaple xenony) a misto nich sviti slabe LEDky. Stejne tak pokud zapnu pouze parkovacky, tak vepredu sviti slabeji LEDky a parkovacky vubec. Takze by nemelo az tak vadit prelepeni. Pak ale nevim proc tam ty parkovacky jsou ? Da sa to nakodovat ako to ma Audi (aj ty) - ze na parkovacky sluzia stlmene LED denne svetla ;) - alebo (co je podla mna ten horsi a skaredsi pripad) ze parkovacky svietia ziarovky a denne len LED... Alebo uz som videl, ze nesvietilo ani jedno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Mi se to s tema LEDkama libi, necham to urcite tak. Dneska jsem se pokousel o Sklopení skla vnějšího zrcátka na straně spolujezdce, ale nepodarilo se mi. Kolecko na nastavovani zrcatek jsem mel na R a pri zarazeni zpatecky se nic nedeje ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Kully ty máš el. stavitelný sedačky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Nemam. To je jen s el. sedackama ? Tato funkce preci na nich neni zavisla, ne ? Da se to nakodovat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 (upraveno) Myslím si že to je funkce jen s el.stavitelnými sedačkami. Nejsem si jistej ale asi jo. P.T. nebo Doli by to mohli vědět. Zeptej se Zdenka ( Doliho ) ten kóduje skoro všechno. Upraveno Srpen 9, 2009 uživatelem Rosťa19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Dolimu uz jsem psal ohledne map jak mi tady nekdo radil a ani neodepsal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Tak on má teďka moc práce. Já jsem za ním byl v pondělí a nějak nestíhá jit na forum. Ale určitě se ti ozve. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 A to fakt si ešte ani jednu fotku neurobil, len to radio? Si robíš prdel, nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Fotky bohuzel nemam. Fotak je v praci a na mobil jsem vcera fotil interier. Bohuzel proti slunci a tak to je o nicem. Zvenku to ted fotit nechci, protoze uz je auto spinave od musek a zaprasene. Az ho nalestim, tak urcite ho i vyfotim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 babri na lestenie, ved cakam na fotky ako male decko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Mi se to s tema LEDkama libi, necham to urcite tak. Este k LED - ako su umiestnene v ramci celeho denneho svetla - ako to ma Audi (dole pod parabolkami) alebo hore nad parabolkami, alebo v ich strede? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Nemam. To je jen s el. sedackama ? Tato funkce preci na nich neni zavisla, ne ?Da se to nakodovat ? Je, protože to využívá tuším paměť sedaček. Obávám se, že toto nakódovat bez el. sedaček nejde! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Este k LED - ako su umiestnene v ramci celeho denneho svetla - ako to ma Audi (dole pod parabolkami) alebo hore nad parabolkami, alebo v ich strede? Nechapu co po me chces 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Dneska jsem vyzkousel nataceci xenony a je to paradni vec. Necekal jsem, ze to bude az tak funkcni. Za vikend jsem projel celou nadrz a spotrebu jsem mel vcera nekde okolo 12 l / 100 km, dneska uz jen 10 l / 100 km. Dlouhodoba uz je taky nekde okolo 10 l / 100 km Auticko sklizi obdiv kdekoli se ukazu. Kolikrat se tolik lidi nepodiva ani na mnohem drazsi auto ... Jsem fakt spokojen K dokonalosti mi chybi asi jen automat a vyresit ty mapy do navigace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Kully: jinak mi dnes opět zreagovali rušičky ale tentokrát jsem byl absolutně mimo...v autě se mi to rozhoukalo ale myslel jsem si že to je signalizace brzdových destiček...na 80 jsem měl cca 110 ale všude prázdno a nikdo nikde...měřil na mě z přikopu laserovou puškou...na poslední chvili jsem zbrzdil a vypnul rušičku... Po cca půl kilometru jsem zastavil a jelikož jsme spěchali na ten seskon v Prostějově tak jsem chvilku počkal a raději to otočil do protisměru a celé to objel Ten co měřil tou puškou asi nechápal když jsem jel podruhé okolo něho ale na druhou stranu :) ...Každopádně jsem měl docela ztaženej zadek! Ale nemaji nic...a ted už mě vůbec nic nedokážou.Takže tentokrát jsem to prostě nějak nezvládl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Roman: podľa mňa si bol aj trošku v strese z toho zoskoku, tak si nezareagoval na mieste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Roman: podľa mňa si bol aj trošku v strese z toho zoskoku, tak si nezareagoval na mieste Já myslel že to houká signalizace sjetých brzdových destiček!!! Jinak Kully sorry že to dávám sem ale Tebe ty rušičky zajimali ze všech nejvic...TAKŽE TO FUNGUJE STOPROCENTNĚ!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Ja porad nemam plnou duveru v tu rusicku. Muze nastat situace kdy nezareaguje spravne a podari se jim Te vyfotit. Ani Te pak nemuseji pokutovat na miste a to je prave blbe. Nevis jestli Te zmerili a nebo ne ... Kazdopadne vec je to dobra. Ted jsem cely vikend jezdil bez znacek, tak mi to nejak nevadilo :) Kazdopadne o tom porad uvazuju. Bracha asi prijde o papiry, protoze ho zmerili na prejezdu kde byla 30 a jel o dost vic. Zrovna ted v Patek mu prisel dopis. Asi at se dostavi k prestupkove komisi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Kluci nemate nekdo originalni CD s mapama do Amundsena ? Nebo funkcni kartu s mapama do Amundsena ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Dneska jsem vyzkousel nataceci xenony a je to paradni vec. Suhlas, na AFS nedam dopustit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Dneska me Octa trosku potrapila. Nejprve se v zatacce zachovala jako by bylo pichle kolo. Rikam si no super, indikace tlaku na prd, tak jsem zastavil a kontroloval kola a vsechny OK. A pak kdyz jsem dojizdel ke krizovatce, tak jakoby od kol neco drncelo. Neco jako kov na kov. Pripadalo mi to jak kdybych mel neco v kolech. Projel jsem krizovatku, obesel auto a zase nic ... Tak nevim, dneska mela asi spatny den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 hmm tak to je divny :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Pripadalo mi to jako by bylo pichle kolo (nevim jestli i nejaky zvuk to vydavalo) a potom jako by se automaticky doufouklo (vim, ze toto OII neumi) a bylo vse OK. Fakt nevim cim to bylo. A pak o cca 100 km pozdeji to drnceni. Ale kdyz jsem vylezl z auta, tak to zase prestalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Dneska me Octa trosku potrapila. Nejprve se v zatacce zachovala jako by bylo pichle kolo. Rikam si no super, indikace tlaku na prd, tak jsem zastavil a kontroloval kola a vsechny OK. A pak kdyz jsem dojizdel ke krizovatce, tak jakoby od kol neco drncelo. Neco jako kov na kov. Pripadalo mi to jak kdybych mel neco v kolech. Projel jsem krizovatku, obesel auto a zase nic ... Tak nevim, dneska mela asi spatny den To samé jsem měl taky...a víš co to bylo??? Špatně těsní zadní trojuhelnikové okynko vzádu-museli to a servisu přetěsnovat a MB na to měla dokonce svolávačku. :) Přesně ty samé zvuky...jako kdybych pichnul nějaké z kol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 hmm tak ja som dnes išiel odviezť sestru a pred domom pozerám zadné gumy len tak, lebo som čítal o zubkoch na zadných a pozriem a tam klinec - snáď to vydrží do rána :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Jenze v prvnim pripade neslo o zvuk, ale o chovani auta. V druhem pripade to drncelo a okynko to nebylo. Bylo to spis jako bych mel neco sprajcnuteho mezi paprsky kol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Nechapu co po me chces :) No odkial kam svietia tie LEdky, ci zhora dole, zdola hora, alebo zo stredu rovno dopredu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.