pentadius Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Ahoj mladší a silnější brácho co voníš po benzínu Kully: je moc hezký, třeba si takový tak jednou koupím. Prozradil bys mi (i klidně přes SZ) kolik jsi za ni dal? Díky ..M:. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 Cenu jsem tady uz nekde psal ... Ale mas ji v SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 Octávka v RSe to je paráda,ak by som kupoval dnes tak rozhodne už nie 1,9,ale RSo s CR dieslom a nefl.Zatiaľ som síce videl flrs iba na videu a fotkách,ale ten predok nejak skusnúť nedokážem,časť nad nárazníkom mala byť podľa mňa menej mohutná,ale hlavne viac agresívna. Ale ako som písal Octávka v RSe,paráda a hlavne nech poslúcha a dobre ťahá a dôležité je,že sa páči tebe:palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 videl som naživo vo štvrtok v Luhačoviciach - modrú a ten predok vyzerá dobre...ale so zadom mi to veľmi nesedí...celkové hodnotenie: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 19, 2009 Sdílet Odesláno Září 19, 2009 Kedysi si chcel mracitka Milotec to vyriesil dost trapne, ze este dopchal LEDky ako nahradu za prelepene parkovacky (samozrejme, ze RS sa to netyka)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Září 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2009 No, zatim necham svetla bez mracitek. Uz jsem si na to docela zvykl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 22, 2009 Sdílet Odesláno Září 22, 2009 vedel som, ze to zmenis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Tak pomalu zacinam pochybovat o sound systemu. Kdyz jsem byl na autosalonu v Brne a poslouchal zvuk soundsystemu v OII RS s columbusem, tak to hralo paradne. Bohuzel uz je to delsi dobu a tak nemuzu srovnavat. Kazdopadne se mi zda, ze s mym Amundsenem to hraje podstatne hur. Basy nic moc a dost brzo zacinaji reproduktory "chrcet". Pomuze s vyssi rychlosti snizit basy. Proste mam posledni dobou pocit, te to nehraje nic moc a s Columbusem to hralo mnohem lip. Mozna je to tim, ze v druhem aute mam subwoofer a ten zvuk je trochu o necem jinem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Kully: to rozhodně nebude rádiem ale tím že nemáš vytlumeny dveře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Tak snad ani na tom autosalonu s tim nedelali zadne mimoseriove upravy nebo jo ? A to, ze hraje soundsystem nejlip s columbusem uz psalo dost lidi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 kully: chtěl bych se zeptat.. když nastavíš hlasitost pokynů navigace na výš než "6", tak po vypnutí a opětovném zapnutí ti tam ta hodnota zůstane? Ptám se, protože mně se to vrací na šestku a nevím, jestli to tak má být třeba z důvodu, aby se řidič po hlasitějším nastavení pokynů nelekl, protože to už dost "řve" když se to zvýší nebo je to jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 No zkusit to muzu, ale jeste porad nemam navigacni data 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 No zkusit to muzu, ale jeste porad nemam navigacni data A jak jseš jinak spokojenej s autem? Kolik už máš najeto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Aha, no má to Amundsen dobře zabezpečený všechno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 na autosalone bol hluk nemozes to takto porovnavať podla mna..ale je jasne ze s tym Columbusom to hraje lepsie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 romariooo: S autem jsem zatim max spokojen az na to audio. Bohuzel ted nemam moc casu jezdit s autem, zatim mam najeto neco pres 5 000 KM. Spotreba na tento vykon je taky docela v pohode. I pri agresivnejsi jizde se da jet za necelych 8l / 100 km. Dokonce myslim, ze dlohodobou spotrebu jsem nemel vic jak 9,5 l / 100 km (nemyslim tim kdyz se jedu projet na kratsi trasu a davam tomu) Uz ale premyslim nad nejakyma upravama abych se jeste vice odlisil a auto udelal hezci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Aha, no má to Amundsen dobře zabezpečený všechno. Jj, bohuzel. Bez originalniho CD neni temer zadna sance 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 na autosalone bol hluk nemozes to takto porovnavať podla mna..ale je jasne ze s tym Columbusom to hraje lepsie i pres ten hluk to hralo lip A to tam hrala pouze Evropa 2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Asi ne, já mám mapy na SD kartě a kdybych ji dal do tvýho Amundsenu, tak ti nebudou fungovat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 jj, vim A odkud sis je zkopiroval ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Já už jsem to takhle koupil. Mám je pouze na 1GB kartě, tak doufám, že když je zkopíruju na větší kartu, tak že to nebude problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Myslim, ze to problem bude. Fungovat by mohlo naklonovani karty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 s tou zltou sa daju robit veci..myslim ze uz teraz si dosť odlisny neber to v zlom ale...ako som vravel s tou zltou v kombinacii s ciernou sa daju robit velke veci ticho závidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Tak to nerad slyším, protože na ty 1GB mi zbylo okolo 100MB na případný MP3ky. Pak to zkusím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 s tou zltou sa daju robit veci..myslim ze uz teraz si dosť odlisny neber to v zlom ale...ako som vravel s tou zltou v kombinacii s ciernou sa daju robit velke veci ticho závidim jo barva dost odlisuje a hodne lidi zaujme. Ale chtelo by se to jeste odlisit od jinych zlutych RSaku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Tak to nerad slyším, protože na ty 1GB mi zbylo okolo 100MB na případný MP3ky. Pak to zkusím. Vyzkousene to nemam, ale co jsem hledal vsechny mozne informace, tak to takhle vypada. Nelze pouzit mapy na SD karte v jinem Amundsenovi nez v tom, kde byly mapy zkopirovane. A pokud pouze zkopirujes obsah karty na jinou, tak to taky pozna. Jedina moznost zalohy dat je naklonovat kartu pomoci specialniho programu. Nekde jsem tady daval i jeho nazev. Pak by to snad mohlo jit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Jaká kola máš na zimu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Mel jsem mit tyto: ale kdyz jsem je dneska montoval, tak jsem zjistil, ze stred je v prumeru vetsi asi o 1 cm. Je to moc velky problem ? Da se s tim neco delat ? Jsou tak velke vymezovaci krouzky ? Jsou to kola z minuleho auta, roztec sedi. Tak jsem nechtel jeste tuto zimu kupovat nove kola. Rozmer gum je sice 255/40 R17, ale RSko si s tim snad poradi Jaky je prumer stredu na naboji brzdoveho kotouce ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Tak mi to nedalo a sel jsem to pomerit ... Takze Octavia ma prumer naboje 57,1 mm (toto jsem nasel i na internetu) a prumer naboje toho kola se mi nepodarilo uplne presne zmerit Bud je to 65,2 mm nebo 64, 05 mm nebo 65, 4 mm, ale melo by to byt (i podle toho co jsem nasel na internetu) 66,6 mm a v potaz prichazi bud 65,1 mm (z tohoto prumeru neni vym. krouzek na 57,1 mm) a nebo 66,6 mm (coz by bylo supr, protoze z tohoto prumeru je vym. krouzek na 57,1 mm) A takhle by to vypadalo na aute: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Jo a mam jeste jeden dotaz - da se nejakym zpusobem dotahnout rucni brzda aby se zvysila jeji ucinnost ? Jde mi o to, aby se auto pri zatahnuti dostalo do smyku Ted to za jizdy jen lehce zbrzdi kola, ale nezablokuje je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.