Přejít na obsah

Kullyho Rychlá Střela

Doporučené příspěvky

Hmm pekne, takze zisk mel prodejce cca 26 000 KC a pritom mi tvrdil, ze mi da auto za nakupni cenu (otec se zna s majitelem) a to mel od nas kupovat jeste auto za velmi nizkou cenu (proto nabidl auto za nakupku). Nakonec jsme auto prodali nekomu jinemu za mnohem vyssi cenu nez nabizel on nam. Zdalo se mi to divne, ale nikdo mi nedokazal (nechtel) rict kolik ma prodejce zisk, takze uz jsem ho nemohl zklepnout s cenou niz. I tak mi nabidl slevu, kterou mi jinde (krome Storma) nenabidli. Ale vedel jsem, ze i presto ma na tom zisk. Zadarmo ani kure nehrabe...

A tak jestli se jedná o Dealera z Dubiny, tak těm určitě nezbylo 26 tyček, to mi věř. :palec:

Odkaz ke komentáři
Kdyz se vyrabela Felicie, rikalo se, ze vyrobni cena nebo naklady nebo jak se to jmenuje byly cca 40.000,- :-) Tak u supa v plny to muze bejt tak 150.000,- ? :-)

U dvojkové Octávie je výrobní cena cca 80 tisic...mužete tomu věřít a nemusíte...ale je to tak.Když vezmete kolik stoji MB marketing...reklama...tak se pak neni čemu divit.Smutny ale je to tak.

Odkaz ke komentáři
U dvojkové Octávie je výrobní cena cca 80 tisic...mužete tomu věřít a nemusíte...ale je to tak.Když vezmete kolik stoji MB marketing...reklama...tak se pak neni čemu divit.Smutny ale je to tak.

Tak jsem se ani moc nespletl... :-)

Smutny mi to neprijde, prodavaj to za cenu, za jakou jsou si to zakaznici ochotny kupovat.... taky vyvoj novejch aut neni zadarmo, asi bychom nechteli aby se jedno auto vyrabelo beze zmeny 30 let jak embecko.... co ? Nebo octavia tour... :palec:

Odkaz ke komentáři
kde žíješ? predajca ti nikdy nedáva povinnú výbavu, to už musí byť niečo extra

No ja som dostal v Porsche auto veľmi slušnú zľavu +žiarovky gumotextilné koberce,lekárničku,lano,trojuholník spolu aj s taškou,ktorá sa dá v kufri pripevniť suchým zipsom,ktorý má ma spodnej strane a dostáva to každý,kto u nich auto kúpi.

Odkaz ke komentáři
No ja som dostal v Porsche auto veľmi slušnú zľavu +žiarovky gumotextilné koberce,lekárničku,lano,trojuholník spolu aj s taškou,ktorá sa dá v kufri pripevniť suchým zipsom,ktorý má ma spodnej strane a dostáva to každý,kto u nich auto kúpi.

rohožky tam tiež boli, ale kto vie či neboli započítané v cene :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

tak ruku na srdce..ako zistis ci to v cene je alebo nie je...predajca si da na fakturu hocico...a tvoje rohozky alebo trojuholnik lekarnicka moze sposobit ze sa navysi cena dopravy alebo neco podobne :angry:

btw// najvacsie zlavy predajca da bud na zaciatku alebo na konci roka...ked na zaciatku ma z coho kedze je novy rok aa na konci z toho co mu ostalo :rolleyes: aspon u nas to tak funguje..ale nesom predajca skodoviek ani inych automobilov

Odkaz ke komentáři
niekedy sa fakt oplati zajst do hlavneho mesta..alebo blizko pri nom..tam tie servisy aa predajne zarabaju viac kedze k nim chodi viac ludi preto su schopni dať vacsiu zlavu aj nejake tie drobnosti do auta naviac :)

tak ja som v nasom malom meste dostal zlavu 45 000, co je celkom OK. Ale ako pises, mozno v BA to je viac...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...