wrccko Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 v zime sa ti to po zatiahnutí bude šmýkať :) ...ale neviem či je možnosť zvýšiť účinnosť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 nejsem si jist jak je to u OII ale u BMW e46 je na naboji kotouce mala bubnova brzda ktere je jako rucni, takze pokud zde je to stejne tak bys musel rucku predelat na kotouce navic rally auta maji hydraulickou aby to fakt fungovalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Jeste jedna vec co me zajima ... Nevite jestli se daji koupit pouze samostatne kryty stredu ALU kola ? Aby nebyla v kole uprostred ta dira ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 zdejsi bazar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 stredy jdou koupit! Ja chtel kdysi kupovat stredy na disky MAM a jeden vychazel myslim kolem 300Kč :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Jakekoli ? Ty stredy maji prumer neco okolo 7 cm. Rad bych se znakem Skoda a nebo ciste stredy. Hledal jsem tady v bazaru, ale bezuspesne. Co jsem si dival do eshopu, tak jsem tam samotne stredy nikde nenasel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 nevim jestli jdou jakekoliv ale ty mam sly ...zkusim pohledat ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 jakou to mas znacku tech disku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 (upraveno) zkus se podivat tady tohle jsou s logem : http://www.elektrony.cz/?PHPSESSID=d55bcdc...;kat=krytkylogo a tady bez http://www.elektrony.cz/?&volba=Prislu...&kat=krytky BTW: zde jsou stredici krouzky http://www.elektrony.cz/?&volba=Prislu...amp;kat=krouzky Upraveno Listopad 3, 2009 uživatelem drastys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Diky, zitra zkusim zjistit jestli by nejaka z nich na ty kola pasovala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 neni zac ... BTW: jestli by jsi chtel ty stredni krytky škoda, a pasovaly by tam originalni(byl by stejny prumer) ... zkusil bych se poptat, mozna bych neco sehnal ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Oooou ... Ty stredici krouzky maji levnejsi o 300 KC nez ty, co uz jsem objednal Ale ja je potrebuju nejpozdeji do Ctvrtku mit a ty drazsi maji byt do 24 hodin u me 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 neni zac ... BTW: jestli by jsi chtel ty stredni krytky škoda, a pasovaly by tam originalni(byl by stejny prumer) ... zkusil bych se poptat, mozna bych neco sehnal ... No Skodovka ma male prumery. Ja potrebuju tu krytku s prumerem priblizne 7 cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 (upraveno) hmm .. tak zalezi, mozna ze by taky dosly do ctvrku ... kdyby to zitra odeslali, tak PPL nebo jina Ti to do druheho dne doveze, ale nevim jak jsou pruzni ke krytkam: aha, no skoda ... :-( Upraveno Listopad 3, 2009 uživatelem drastys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 S dopravou strach nemam, jde mi prave o to kdy to poslou. A tam pisou: Vymezovací kroužky dovažíme přímo od největšího výrobce v Evropě a lze je dodat do 24h . Objednaval jsem z alu-pneu.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 neuspesne znamena ze jsi nenasel? nebo jsi nenasel spravnej prumer? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=483 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Hledal jsem v sekci Prodám - kola ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 priste budes hledat i jinde no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Jeste jedna vec co me zajima ... Nevite jestli se daji koupit pouze samostatne kryty stredu ALU kola ? Aby nebyla v kole uprostred ta dira ... Docela pěkné kolo člověče-to je originál škodovácké? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Nene. Skodovacke nejsou. Jsou od jine automobilky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Tak kola budou na prodej. Na OII jsou moc siroke a vylezaji z blatniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ir0nm4n Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 KOUKAM LIDI VSICHNI TADY MATE OCTAVIE I RSKY poradte mi kde bych sehnal použitej sound system do II RS i schémy zapojení. BTW. ta octavka po face je fakt hezká ! škoda že u protinožcú mají tihle motory i 250 koní.. nj ale to je asi konkurenční věc vw.. dik hoši a sory že sem vkročil do debaty ;) hezký den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Sound system má jednak víc repráků - 12, jednak jsou komplet jiný, než klasický... takže je otázkou, jestli spíš než sound system nedodělat jiný audio... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Já už jsem to takhle koupil. Mám je pouze na 1GB kartě, tak doufám, že když je zkopíruju na větší kartu, tak že to nebude problém. .. není, vyzkoušeno, v pohodě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ir0nm4n Odesláno Listopad 11, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 Sound system má jednak víc repráků - 12, jednak jsou komplet jiný, než klasický... takže je otázkou, jestli spíš než sound system nedodělat jiný audio... No v tom aute bol povodne priplatkovy sound system ale predne tapaciry su vymenene za klasicke bez soud systemu prete by som to tam chcel znova dorobit aby to bolo ako original.. inak je tam asi vsetko aj kabelaze aj DSP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 11, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 proc to nedko vytahnul? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ir0nm4n Odesláno Listopad 11, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 proc to nedko vytahnul? Jedna strana dveri bola burana, majitel vymenil dvere za nove ale asi nezohnal dvere pre sound system teda ak sa tie dvere lisia ale asi hej. A potom je mozne ze mu nepasovali tapaciry ze sound systemu ? To su moje dohady nemal som este zhodene tie tapaciry. No a tak vystava otazka ze ked aj zozeniem tapaciry pre sound system ci ich vpracem do dveri.. povedzme ze sa upravi elektrika lebo su tam 3 repraky ale moze byt este nejaky dovod aby to tam nepasovalo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Listopad 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 kully: chtěl bych se zeptat.. když nastavíš hlasitost pokynů navigace na výš než "6", tak po vypnutí a opětovném zapnutí ti tam ta hodnota zůstane? Ptám se, protože mně se to vrací na šestku a nevím, jestli to tak má být třeba z důvodu, aby se řidič po hlasitějším nastavení pokynů nelekl, protože to už dost "řve" když se to zvýší nebo je to jinak Dneska jsem si konecne vzpomel a vyzkousel jsem to. Pokud jsem to teda dobre pochopil ... Takze nastavil jsem v hlasitost po zapnuti Navigacni pokyny asi na 16 (bylo tam 10) a po opetovnem zapnuti tam je opet tech 10. Pak jsem jeste zkusil jen tak hlasitost radia po zapnuti. Taky tam bylo 10, tak jsem nastavil 16 a po zapnuti to hralo na 10. Ale v nastaveni zustala hodnota 16! U navigacnich pokynu se po zapnuti hodnota sama nastavila zpatky na 10. Tak nevim proc tam davaji moznost nastavit si vyssi hlasitost po zapnuti nez 10, kdyz to ani nejde ... Zda se, ze mi to po zapnuti muze hrat max. na 10 a tobe jen na 6 ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 Je to divný, jedinej důvod mě napadá, že je to fakt kvůli tomu, aby se řidič neleknul, kdyby to bylo přednastavený na vysokou hlasitost, ale těch 10 u tebe je řekl bych tak akorát, 6 je trochu málo. Nevím, jestli to jde nastavit aspoň ta hodnota, na kterou se to má vracet (když ty to máš na 10 a já na 6), ale Rolbař se do toho rádia ani nedostal, když to zkoušel, prostě ho to nepustilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 kully,nejel jsi dneska kolem Kozákova směrem od Turnova? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.