Přejít na obsah

Kullyho Rychlá Střela

Doporučené příspěvky

Octávka v RSe to je paráda,ak by som kupoval dnes tak rozhodne už nie 1,9,ale RSo s CR dieslom a nefl.Zatiaľ som síce videl flrs iba na videu a fotkách,ale ten predok nejak skusnúť nedokážem,časť nad nárazníkom mala byť podľa mňa menej mohutná,ale hlavne viac agresívna.

Ale ako som písal Octávka v RSe,paráda a hlavne nech poslúcha a dobre ťahá a dôležité je,že sa páči tebe:palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...

Tak pomalu zacinam pochybovat o sound systemu. Kdyz jsem byl na autosalonu v Brne a poslouchal zvuk soundsystemu v OII RS s columbusem, tak to hralo paradne. Bohuzel uz je to delsi dobu a tak nemuzu srovnavat.

Kazdopadne se mi zda, ze s mym Amundsenem to hraje podstatne hur. Basy nic moc a dost brzo zacinaji reproduktory "chrcet". Pomuze s vyssi rychlosti snizit basy. Proste mam posledni dobou pocit, te to nehraje nic moc a s Columbusem to hralo mnohem lip.

Mozna je to tim, ze v druhem aute mam subwoofer a ten zvuk je trochu o necem jinem

Odkaz ke komentáři

kully: chtěl bych se zeptat.. když nastavíš hlasitost pokynů navigace na výš než "6", tak po vypnutí a opětovném zapnutí ti tam ta hodnota zůstane? Ptám se, protože mně se to vrací na šestku a nevím, jestli to tak má být třeba z důvodu, aby se řidič po hlasitějším nastavení pokynů nelekl, protože to už dost "řve" když se to zvýší nebo je to jinak

Odkaz ke komentáři

romariooo:

S autem jsem zatim max spokojen az na to audio. Bohuzel ted nemam moc casu jezdit s autem, zatim mam najeto neco pres 5 000 KM.

Spotreba na tento vykon je taky docela v pohode. I pri agresivnejsi jizde se da jet za necelych 8l / 100 km. Dokonce myslim, ze dlohodobou spotrebu jsem nemel vic jak 9,5 l / 100 km (nemyslim tim kdyz se jedu projet na kratsi trasu a davam tomu)

Uz ale premyslim nad nejakyma upravama abych se jeste vice odlisil a auto udelal hezci :angry:

Odkaz ke komentáři
Tak to nerad slyším, protože na ty 1GB mi zbylo okolo 100MB na případný MP3ky. Pak to zkusím.

Vyzkousene to nemam, ale co jsem hledal vsechny mozne informace, tak to takhle vypada. Nelze pouzit mapy na SD karte v jinem Amundsenovi nez v tom, kde byly mapy zkopirovane. A pokud pouze zkopirujes obsah karty na jinou, tak to taky pozna. Jedina moznost zalohy dat je naklonovat kartu pomoci specialniho programu. Nekde jsem tady daval i jeho nazev. Pak by to snad mohlo jit

Odkaz ke komentáři

Mel jsem mit tyto:

post-133-1257268915_thumb.jpg

ale kdyz jsem je dneska montoval, tak jsem zjistil, ze stred je v prumeru vetsi asi o 1 cm.

Je to moc velky problem ? Da se s tim neco delat ? Jsou tak velke vymezovaci krouzky ?

Jsou to kola z minuleho auta, roztec sedi. Tak jsem nechtel jeste tuto zimu kupovat nove kola.

Rozmer gum je sice 255/40 R17, ale RSko si s tim snad poradi :angry:

Jaky je prumer stredu na naboji brzdoveho kotouce ?

Odkaz ke komentáři

Tak mi to nedalo a sel jsem to pomerit ... Takze Octavia ma prumer naboje 57,1 mm (toto jsem nasel i na internetu) a prumer naboje toho kola se mi nepodarilo uplne presne zmerit :angry:

Bud je to 65,2 mm nebo 64, 05 mm nebo 65, 4 mm, ale melo by to byt (i podle toho co jsem nasel na internetu) 66,6 mm a v potaz prichazi bud 65,1 mm (z tohoto prumeru neni vym. krouzek na 57,1 mm) a nebo 66,6 mm (coz by bylo supr, protoze z tohoto prumeru je vym. krouzek na 57,1 mm)

A takhle by to vypadalo na aute:

post-133-1257274538_thumb.jpg post-133-1257274549_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...